Προς το περιεχόμενο

Scooter εως 2000€.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το sym που είπε παραπάνω. Έχει πουλήσει τρελά και όλοι λένε τα καλύτερα. Το Abs  μπροστά σε συνδυασμό με το μέγεθος τροχού πιστεύω ότι είναι μια χαρά.   Ήμουν κάτοχος piaggio (όχι beverly)  και δεν μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν ποτέ ακριβά κάποια ανταλλακτικά.  Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεσαι μάστορα που να μη σε Δαγκώνει στα εργατικά. 

Επειδή έχω κοιτάξει αυτή τη κατηγορία,  μπορείς πολύ εύκολα να βρεις μαγαζί που το έχουν για Test drive. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, leftis95 είπε

Δεν με νοιάζουν οι επιδόσεις. Θέλω κάτι να με διαυκολύνει στην μετακίνηση, χωρίς όμως να σέρνεται (πχ 50άρι).

τότε χτύπα το symphony ή agility σε 125 και τα δυο παίζουν κάτω από 2.000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζονται πάντως  οι επιδόσεις όχι για να κάνουμε κόντρες. αλλά για πρακτικούς λόγους προσπεράσεις.. έχω ένα παπί 125 θα ήθελα να είχε περισσότερη δύναμη ώστε να προσπερναω πιο άνετα. Και να βγάζει ανηφόρες πιο άνετα με περισσότερα χιλιόμετρα

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Χρειάζονται πάντως  οι επιδόσεις όχι για να κάνουμε κόντρες. αλλά για πρακτικούς λόγους προσπεράσεις.. έχω ένα παπί 125 θα ήθελα να είχε περισσότερη δύναμη ώστε να προσπερναω πιο άνετα. Και να βγάζει ανηφόρες πιο άνετα με περισσότερα χιλιόμετρα

ανάλογά τι παπί ... αν είναι κινέζος 125 νταξ αυτά δεν πάνε βήμα σε σχέση με τα επώνυμα,

επίσης

η περισσότερη δύναμή = περισσότερη κατανάλωσή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Δεν είναι κινεζικό  απλά είναι παπί 125  και όχι μηχανή γι'αυτό δεν πάει.. άμα ήταν κάνα cbr 125 τότε ναι θα πήγαινε πολύ καλύτερα  

και άμα ήταν κάνα nsr 125 θα πήγαινέ ακόμα καλύτερά

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. 

Πιστέυετε είναι καλύτερα να παω σε καινούργιο ή να κοιτάξω τα μοντέλα που είπατε σε μεταχ?
Βρίσκω πολλά μοντέλα με κάτω απο 10.000χλμ σε καλές τιμές. Ενδεικτικά Sym Symphony 150 SR '17 με 9.000 χλμ στα 1.500€.

Δημοσ.
Στις 11/2/2019 στις 12:24 ΜΜ, leftis95 είπε

Προερχόμενος από αυτόματο αυτοκίνητο, δεν θελω να έχω να σκέφτομαι ταχήτητες οταν οδηγώ. Επομένως λεω να παω για  scooter.

Προτιμάς να οδηγάς και να σκέφτεσαι μια γκόμενα ας πούμε? 

Τις ταχύτητες δεν τις σκέφτεσαι, τις μαθαίνεις. Με τι έδωσες για δίπλωμα?  Με αυτόματο? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Προτιμάς να οδηγάς και να σκέφτεσαι μια γκόμενα ας πούμε? 

Τις ταχύτητες δεν τις σκέφτεσαι, τις μαθαίνεις. Με τι έδωσες για δίπλωμα?  Με αυτόματο? 

Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω, ψάχνω scooter.

Αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στο νήμα, μείνε απέξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...