devill0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, Έχω ένα laptop Asus Vivobook X510UQ και θέλω να κάνω bios update. Έχω κατεβάσει το αρχείο που χρειάζεται και ο οδηγός που αναφέρει η Asus για το update είναι να βάλω το αρχείο σε ένα usb stick να μπω στο bios και εκεί που είναι να επιλέξω το usb stick δεν το εμφανίζει καθόλου. Δοκίμασα και με εξωτερικό δίσκο αλλά και πάλι τίποτα. Έχετε καμία ιδέα πως αλλιώς μπορώ να το κάνω.
asmilon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μηπως και τα 2 μεσα που δοκιμασες εχουν συστημα αρχειων NTFS αντι για FAT32; Το BIOS update file το αποσυμπιεσες αν το κατεβασες σε μορφη .zip;
devill0 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, asmilon είπε Μηπως και τα 2 μεσα που δοκιμασες εχουν συστημα αρχειων NTFS αντι για FAT32; Το BIOS update file το αποσυμπιεσες αν το κατεβασες σε μορφη .zip; Ναι και τα 2 σε NTFS ήταν ,το αρχείο το κατέβασα σε μορφή .zip και το πέρασα στο usb stick. Θα το δοκιμάσω με fat32 Edit : όντως ήθελε fat32 για να δει το usb stick Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από devill0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα