Zergoulini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Με τετοια συνδεση που πιανω εδω ετσι και αλλιως θολη ειναι η εικονα.
vastegial_74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, randomcat είπε Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα να βγάλουν κάτι που να έχει την εμπειρία χρήσης του MSN Messenger. Δεν υπήρχε τίποτα που να μην μπορούσες να κάνεις, και όλα ήταν σε ένα βολικό παράθυρο που σου επέτρεπε να έχεις μια εύκολη εποπτεία του ποιος είναι online και σε τι κατάσταση βρίσκεται, τι μουσική παίζει και τι status message δείχνει, και με εύκολη αλληλεπίδραση με τις επαφές... για τα πάντα! Κλήσεις, βιντεοκλήσεις, συζήτηση, group chats, παιχνίδια κ.λπ. κ.λπ. Ένα βολικό παράθυρο με ειδοποιήσεις για e-mail, αρκετές καταστάσεις σύνδεσης (away, busy, online, offline κ.λπ.) και με εύκολη εναλλαγή τους, εύκολη αλλαγή status message και προβολή του status των άλλων καθώς και της μουσικής που ακούνε εκείνη την στιγμή, λίστα με γκρουπς φίλων και αγαπημένες επαφές, διάφορα παιχνιδάκια (π.χ. UNO), custom emoticons (ό,τι θες έβαζες!) και όχι emoji παπαριές και τα emoticons που είχε το ίδιο το MSN ήταν αρκετά καλά κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Ήταν ίσως ο πιο διασκεδαστικός messenger που έχει υπάρξει, που όλοι τον είχαν ανοιχτό 24/7 και με το που άνοιγαν το PC ήταν το κύριό τους μέλημα να τον ανοίξουν - μαζί και με κάποιον browser, και που ένιωθες ότι σε έφερνε πιο κοντά με τις επαφές σου μέσω των availability statuses, personal messages και της live μουσικής τους καθώς τα έβλεπες εύκολα ανά πάσα στιγμή να αλλάζουν και συχνά προσέφεραν και πάτημα για κουβέντα. Καλό και το Discord με πλούσια features και καλή εμπειρία χρήσης, αλλά δεν λειτουργεί τόσο με την λογική των προσωπικών επαφών - είναι κυρίως για chatrooms και γκρουπ chats και calls. Ακριβως αυτο. Εγω χρησιμοποιουσα και τον mess του yahoo ειδικα τοτε που υπηρχαν και τα chat rooms των χρηστων πριν πεσει κοψιμο. Ωραιες εποχες. Παραξενευομαι παντως με τη μορφη που πηρε το messaging. Μου φαινεται χειροτερο απο αυτο που ηταν 16 χρονια πριν τοσο σε εμπειρια χρησης οσο και σε περιβαλλον.
randomcat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Ακριβως αυτο. Εγω χρησιμοποιουσα και τον mess του yahoo ειδικα τοτε που υπηρχαν και τα chat rooms των χρηστων πριν πεσει κοψιμο. Ωραιες εποχες. Παραξενευομαι παντως με τη μορφη που πηρε το messaging. Μου φαινεται χειροτερο απο αυτο που ηταν 16 χρονια πριν τοσο σε εμπειρια χρησης οσο και σε περιβαλλον. Πιστεύω ότι μάλλον επειδή διαδόθηκε ακόμη περισσότερο το Ίντερνετ και το Web και το χρησιμοποιεί πλέον η κάθε θείτσα και μπάρμπας, αλλά και το κάθε πιτσιρίκι, τα πάντα σχεδιάζονται να είναι πιο εύπεπτα και χωρίς πολλές πολλές επιλογές. Σχεδιάζονται και για ηλίθιους. Μάλλον θα μας έπεφτε βαρύ το nudge (δόνηση), τα παιχνιδάκια και τα custom emoticons (λες και τα χιλιάδες κωλο-emoji δεν είναι μπελάς), και μάλλον είναι πολλές οι επιλογές away, busy, offline και online οπότε ας κόψουμε το away. Από την άλλη, μου ήταν πολύ πιο εύκολο να αλλάξω personal message στο MSN απ' ό,τι μου είναι στο Skype όπου ψάχνω να βρω το προφίλ μου κάθε φορά έτσι όπως τα έχουν κάνει πλέον... Έπειτα, νομίζω ότι είναι συνδυασμός πολλών άλλων πραγμάτων και σημείων των καιρών μας. Σοβάρεψαν επικίνδυνα τα πράγματα στην εποχή μας και χάθηκε αρκετά το μεράκι και ο παράγοντας της διασκέδασης. Περάσαμε από μια παγκόσμια κρίση του τραπεζικού συστήματος, έπεσε σταδιακά η ποιότητα στα πάντα, ανέβηκαν οι τιμές, έγινε ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα το ξεζούμισμα των καταναλωτών και παραγκωνίστηκε το μεράκι, και μεταξύ άλλων γεμίσαμε με ατζέντες, αντίφες, αντύπες, SJWs και φεμινίστριες. Σκέψου πως ήταν το Facebook παλιότερα, πριν πλακώσουν οι διαφημιστές, οι μπαρμπάδες και οι θείτσες, οι φεμινίστριες, οι SJWs και ο κάθε λοβοτομημένος, και πριν μας τα πρήξουν με ονοματεπώνυμα, ταυτότητες, αριθμούς κινητών, και κηρύγματα για hate speech. Ακόμα και το Facebook του ξινομούρη του Zuckerberg είχε λίγη πλάκα. Ήταν μια παιδική χαρά όπου ο καθένας έγραφε ό,τι γούσταρε και υπήρχε ένα αρκετά πιο ευχάριστο κλίμα όπου ο καθένας κοίταζε να φτιάχνει βλακειούλες στο προφίλ του και να δείχνει τι τραγούδια και ταινίες του αρέσουν και να κάνει καβλάντα. Πλέον δεν αποτελεί τόσο μικροδιασκέδαση του Ίντερνετ (για αρκετούς είναι ακόμα σε κάποιο βαθμό), αλλά είναι ένα απλό utility - εργαλείο για να στείλεις κανά μήνυμα και να δεις κανά event. Ο περισσότερος κόσμος - από αυτούς που έμειναν - το βαρέθηκε και σπάνια γράφει κάτι στον τοίχο του. Οι νέοι ξενέρωσαν και την κάνουν μαζικά, γιατί μας τα έκαναν τσουρέκια. Οπότε δεν είναι ότι είναι δύσκολο να έχουμε έναν μοντέρνο messenger με ωραία και διασκεδαστική εμπειρία χρήσης και με αρκετά features. Είναι δύσκολο πλέον να μην έχουμε ανθρώπους που έχουν sticks up their ass. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα