gregory22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Χρόνια τώρα το χρησιμοποιώ και μόνο για.....μηνύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνω χρήση κάμερας.
valkon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Who cares? Το Skype πέθανε όταν εξαγοράστηκε από την Microsoft. Σε καμία εταιρεία δεν έχει πεθάνει το skype, για προσωπική χρήση συμφωνώ. 4
thomasG4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, valkon είπε Σε καμία εταιρεία δεν έχει πεθάνει το skype, για προσωπική χρήση συμφωνώ. Ας μην αυτοκτονούσε η Google με το Hangouts και να είσαι σίγουρος ότι και στις εταιρίες παρελθόν θα ήταν.
Acrobatis7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, ntguitar είπε Δεν πας καλά μου φαίνεται...καλά εισαι σλάβρος τώρα; Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως εννοεις... https://encyclopediadramatica.rs/Alexander_Slavros Το autocorrect σου εχει θεμα Μηπως το εγραψες απο apple?
scarface5323 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 τέλεια άρα μπορώ πλέον να κάνω βιντεοκλήση στην κοπέλα μου έχοντας δίπλα η πίσω μου την ερωμένη ,thanks Skype 1
Plapoutas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, randomcat είπε Δεν ξέρω αν είναι όντως μια χαρά μιας και το χρησιμοποιώ σπάνια, αλλά από εκεί που έμπαινα μία στο τόσο και έβλεπα 70 από τις 100 μου επαφές να είναι online (είτε ως away είτε ως busy είτε ως διαθέσιμοι) για πάρα πολλά χρόνια, τώρα πλέον βλέπω συνήθως 0 ή το πολύ 2-3 επαφές online. Και όχι, δεν είναι ότι με έχουν διαγράψει - τηλεφώνησα σε αρκετούς και μου είπαν ότι πλέον δεν τους αρέσει και δεν μπαίνουν και έχουν ανοιχτό Viber και/ή Discord. Μπορεί να είναι μια χαρά η ποιότητα της εικόνας και του ήχου, ωστόσο η Microsoft κατέστρεψε την εμπειρία χρήσης ενός λογισμικού που ήταν αγαπητό για πάρα πολλά χρόνια με τις ηλίθιες ιδέες που έχουν (αυτοί και διάφοροι άλλοι "μεγάλοι") για το πως πρέπει να το λειτουργούμε, επιβάλοντας τις δικές τους ιδέες και αφαιρώντας ελευθερίες! Π.χ. ξεκίνησαν φορτώνοντας live επαφές μαζί με εκείνες του Skype σαν την ηλίθια την Google που μας φόρτωσε κάποτε το Google+ στo YouTube. Δεν θέλουμε ρε φίλε! Π.χ. ζητούν συνέχεια να μάθουν τον αριθμό τηλεφώνου όποτε κάνω login και καμιά φορά ζητούν και ονοματεπώνυμο. Δεν θέλω ρε φίλε! Π.χ. αφαίρεσαν το away status, κάτι που είχε μέχρι και το MSN δύο δεκαετίες πριν. Γιατί; Γιατί έχουν ηλίθιες "καινοτόμες" ιδέες που θέλουν να μας επιβάλουν. Δεν τις θέλουμε ρε φίλε! Άντε γεια Skype, κρίμα. Το discord είναι εξαιρετικό για voice chat, αλλά στοχεύει κυρίως σε gaming. Το Viber από την άλλη είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει από άποψη Messenger.
Rmacobra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, likor είπε Αυτή η λειτουργία θα χρειάζεται μεγάλη ισχύ CPU για να κάνει αναγνώριση προσώπου και blur σε real-time. αν εχεις μεινει στα celeron δεν σου φταιει κανεις.
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Για να αποφεύγονται αυτά τα "ατυχήματα", για καλό μας το κάνουν. Και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς viral;
ntellos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Η εξαγορά του skype από την Microsoft ήταν η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να κάνει η εταιρεία σχετικά με το μέλλον του προϊόντος. Το skype for business είναι μονόδρομος για επιχειρήσεις, γιατί πουλιέται πακέτο με όλο το οικοσύστημα της Microsoft, το οποίο περιέχει: account management & authentication/authorizatioj συστήματα ( active directory ), e-mails ( outlook ), σουίτες γραφείου ( office ), chat/conference σύστηματα ( skype ), cloud storage κ.α. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο σε desktop, όσο και σε web και mobile εκδόσεις. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν εκεί έξω ανταγωνιστικές υπηρεσίες με ισάξιες δυνατότητες, τότε feel free to mention em. Αν νομίζετε ότι το skype θα είχε περισσότερα κέρδη από τους εκατομμύρια μαθητές/φοιτητές που το χρησιμοποιούσαν για group calls στο παρελθόν σε σχέση με τον αριθμό των επιχειρήσεων που το αγόρασαν επειδή η Microsoft το ένταξε στο οικοσύστημα της, τότε πλανάσθε πλάνην οικτράν. 8
giodoul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ότι και να κάνει το Skype, το έχει χάσει πλέον το τρένο!
NickStavr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ευτυχώς, είχε κουράσει η βιντεοκλήση από το msn.
giodoul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως εννοεις... https://encyclopediadramatica.rs/Alexander_Slavros Το autocorrect σου εχει θεμα Μηπως το εγραψες απο apple? Ήθελε να γράψει:"καλά είσαι σοβαρός τώρα;"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω το εχω παροπλισει γιατι καθε λιγες ωρες με κανει log out και ζηταει να κανω login με id / pass (και δεν τα εχει καν ετοιμα με αστερακια απο πριν). Στα Windows 10. Viber και μονο. Αν και οι εταιριες για καποιο λογο εχουν ολες Skype. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
johncorfas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, giodoul είπε Ήθελε να γράψει:"καλά είσαι σοβαρός τώρα;" Μήπως ήθελε να γράψει : " καλά είσαι Σλάβος τώρα;". Το autocorrect μου το έχει βγάλει και αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα