Hal9000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Διαθέσιμη γίνεται σταδιακά μια νέα λειτουργία του Skype η οποία επιτρέπει στον χρήστη να θολώσει αυτόματα οτιδήποτε βρίσκεται πίσω του κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Η νέα λειτουργία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρκετά, ειδικά από όσους βρίσκονται σε δημόσια μέρη όπου υπάρχει κίνηση γύρω τους ή απλά δε θέλουν ο συνομιλητής τους να δει την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο που βρίσκονται, αποσπώντας την προσοχή του. Θα μπορούσε μάλιστα να χρησιμοποιηθεί και σε διάφορες ξεχωριστές καταστάσεις όπως στην περίπτωση διακοπής μιας ζωντανής συνέντευξης με το BBC εξαιτίας «εισβολής» των παιδιών σου. Για να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, η Microsoft αναφέρει ότι κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης έχοντας πάντα τον χρήστη στο προσκήνιο και αναγνωρίζοντας αυτόματα τα μαλλιά του, τα χέρια και τους ώμους του έτσι ώστε να τα εξαιρεί από τη διαδικασία θολώματος. Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη λειτουργία πριν μερικούς μήνες στην υπηρεσία Microsoft Teams και πλέον είναι διαθέσιμη στις desktop εκδόσεις του Skype για PC και Mac μέσα από το βίντεο μενού. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η εταιρεία θα ενσωματώσει τη λειτουργία και στις mobile εκδόσεις της εφαρμογής. TechCrunch Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
likor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αυτή η λειτουργία θα χρειάζεται μεγάλη ισχύ CPU για να κάνει αναγνώριση προσώπου και blur σε real-time. 1
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Who cares? Το Skype πέθανε όταν εξαγοράστηκε από την Microsoft. 10
Plapoutas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, gg i carry είπε skype 2k19 LUL 14 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Who cares? Το Skype πέθανε όταν εξαγοράστηκε από την Microsoft. Μια χαρά είναι το Skype σήμερα δίχως διακοπές και κακή ποιότητα εικόνας ή ήχου. Εσείς έτσι από περιέργεια τι χρησιμοποιείτε ? 5
possiz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, likor είπε Αυτή η λειτουργία θα χρειάζεται μεγάλη ισχύ CPU για να κάνει αναγνώριση προσώπου και blur σε real-time. Όταν ξέρεις ότι ένα πρόσωπο υπάρχει στο κάδρο οι αλγόριθμοι είναι πολύ πιο light. 1 1
bahamut_zero Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, likor είπε Αυτή η λειτουργία θα χρειάζεται μεγάλη ισχύ CPU για να κάνει αναγνώριση προσώπου και blur σε real-time. Το κανει και η πιο κακογραμμενη εφαρμογη σε κινητο, δεν ειναι κατι τρελο, ενα edge detection θα κανει, και μην περιμενεις τρελες επιδοσεις. 52 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Who cares? Το Skype πέθανε όταν εξαγοράστηκε από την Microsoft. Τo skype ζει και βασιλευει, ειναι στα καλυτερα του. 9
Acrobatis7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ωστε τι? Να χρειαζεται να αγορασουμε καλυτερα PC? Γιατι ξαφνικα το Skype θα θελει περισσοτερη CPU? Ασε μας κουκλιτσα μου... Android και παλι android... Και το discord και το skype και ολες αυτες οι αιδιες. Ολα αυτα στο android! 5
lek88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Σε ορισμένες περιπτώσεις καλό θα ήταν να θολώνει τον συνομιλητή και να αφήνει "καθαρό" το παρασκήνιο! Πρέπει να προστεθεί κ αυτη η επιλογή κάποια στιγμή! 3 1 1
randomcat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Μια χαρά είναι το Skype σήμερα δίχως διακοπές και κακή ποιότητα εικόνας ή ήχου. Εσείς έτσι από περιέργεια τι χρησιμοποιείτε ? Δεν ξέρω αν είναι όντως μια χαρά μιας και το χρησιμοποιώ σπάνια, αλλά από εκεί που έμπαινα μία στο τόσο και έβλεπα 70 από τις 100 μου επαφές να είναι online (είτε ως away είτε ως busy είτε ως διαθέσιμοι) για πάρα πολλά χρόνια, τώρα πλέον βλέπω συνήθως 0 ή το πολύ 2-3 επαφές online. Και όχι, δεν είναι ότι με έχουν διαγράψει - τηλεφώνησα σε αρκετούς και μου είπαν ότι πλέον δεν τους αρέσει και δεν μπαίνουν και έχουν ανοιχτό Viber και/ή Discord. Μπορεί να είναι μια χαρά η ποιότητα της εικόνας και του ήχου, ωστόσο η Microsoft κατέστρεψε την εμπειρία χρήσης ενός λογισμικού που ήταν αγαπητό για πάρα πολλά χρόνια με τις ηλίθιες ιδέες που έχουν (αυτοί και διάφοροι άλλοι "μεγάλοι") για το πως πρέπει να το λειτουργούμε, επιβάλοντας τις δικές τους ιδέες και αφαιρώντας ελευθερίες! Π.χ. ξεκίνησαν φορτώνοντας live επαφές μαζί με εκείνες του Skype σαν την ηλίθια την Google που μας φόρτωσε κάποτε το Google+ στo YouTube. Δεν θέλουμε ρε φίλε! Π.χ. ζητούν συνέχεια να μάθουν τον αριθμό τηλεφώνου όποτε κάνω login και καμιά φορά ζητούν και ονοματεπώνυμο. Δεν θέλω ρε φίλε! Π.χ. αφαίρεσαν το away status, κάτι που είχε μέχρι και το MSN δύο δεκαετίες πριν. Γιατί; Γιατί έχουν ηλίθιες "καινοτόμες" ιδέες που θέλουν να μας επιβάλουν. Δεν τις θέλουμε ρε φίλε! Άντε γεια Skype, κρίμα. 11 1
Tetrabitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Το κανει και η πιο κακογραμμενη εφαρμογη σε κινητο, δεν ειναι κατι τρελο, ενα edge detection θα κανει, και μην περιμενεις τρελες επιδοσεις. Τo skype ζει και βασιλευει, ειναι στα καλυτερα του. Εγώ δεν μπορώ να δω πια τις επαφές μου online. Μου δείχνει recent. Το παλιό UI ήταν καλύτερο αυτό μοιάζει φτωχό... 1
ntguitar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε Ωστε τι? Να χρειαζεται να αγορασουμε καλυτερα PC? Γιατι ξαφνικα το Skype θα θελει περισσοτερη CPU? Ασε μας κουκλιτσα μου... Android και παλι android... Και το discord και το skype και ολες αυτες οι αιδιες. Ολα αυτα στο android! Δεν πας καλά μου φαίνεται...καλά εισαι σλάβρος τώρα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα