link67 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Kανένα δεν παίζει ράδιο από κινητό μέσω bluetooth... Μήπως εννοεί ιντερνετικό ραδιόφωνο, γιατί έτσι παίζει και το δικό μου ηχείο. Μπορεί κάποια κινητά να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν και κανονικό ραδιόφωνο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από link67
sintalkas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά αν και οφτοπικ ευχαριστώ πολυ το παιδί που ποσταρε το ηχειακι xiaomi στα 20ε ,το τσίμπησα από παμπλικ και εχω παθει την πλακα μου με την καθαρότητα και την δυναμη που έχει. 1 1
odystam Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, sintalkas είπε παιδιά αν και οφτοπικ ευχαριστώ πολυ το παιδί που ποσταρε το ηχειακι xiaomi στα 20ε ,το τσίμπησα από παμπλικ και εχω παθει την πλακα μου με την καθαρότητα και την δυναμη που έχει. Παρακαλώ Είναι όντως απίστευτα δυνατό για το μέγεθός του και ο ήχος παραμένει πολύ καθαρός ακόμα και σε μεγάλη ένταση. Ίσως έχει μια μικρή έλλειψη στο μπάσο (το τεσταρα και έφτασε με το ζόρι στα 50Hz) αλλά εννοείται ότι είναι λογικό για τόσο μικρό ηχείο και φθηνό ηχείο.. Παρεμπιπτόντως αν έχεις iPhone ή xiaomi κινητό σου δείχνει και πόση μπαταρία έχει το ηχείο (το δοκίμασα σε κινητό φίλου και όντως δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας)
zacharis1955 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, CleanthisD είπε Ε πως δεν παίζει αφού παίζει 🙃! Απλά θέλει κεραία το κινητό. ενσύρματα ακουστικα κτλ Με bluetooth δεν στέλνει ράδιο σε ηχεία...
AntiCambeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως στο Jbl flip 3 που έχω δεν παίζει ραδιόφωνο με BT.Πόσα watt είναι το Creative του θέματος;
Elysian Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Παίδες το creative η το xiaomi είναι καλύτερο γιατί θέλω να κάνω δώρο σε ένα άτομο σας ευχαριστώ πολύ?
odystam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Elysian είπε Παίδες το creative η το xiaomi είναι καλύτερο γιατί θέλω να κάνω δώρο σε ένα άτομο σας ευχαριστώ πολύ? Πάτε το xiaomi, είναι και πιο όμορφο οπότε αν δε το θέλει για ηχείο μπορεί να το βάλει για διακοσμητικό
CleanthisD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι ότι μου το είπε κάποιος, ούτε το άκουσα από κάπου, ούτε έκατσα να σκεφτώ αν είναι λογικό η όχι για να απαντήσω. Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Παίζει το ραδιόφωνο μέσω bluetooth. Όπως εγώ δέχομαι ότι ορισμένες συσκευές η συγκεκριμένα ηχεία μπορεί να μην έχουν αυτή την δυνατότητα μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο να είναι κάποιος κάθετος και απόλυτος οτι υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει το αντίθετο. Υ.Γ. Θρυλικό SP600 από την περσινή προσφορά του eψοφ στα 9 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Συγγνώμη για την ποιότητα και το τρέμουλο στο χέρι 2
kont Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 11:35 ΜΜ, zacharis1955 είπε Με bluetooth δεν στέλνει ράδιο σε ηχεία... Μην επιμένεις, το επιβεβαιώνω και εγώ
nero62 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 1:35 ΠΜ, zacharis1955 είπε Kανένα δεν παίζει ράδιο από κινητό μέσω bluetooth... Λάθος. Απλά δεν έχει να κάνε με το ηχείο αλλά με το κινητό. Αναλογικό ράδιο στριμάρισμα μέσω bluetooth. Γίνεται κανονικά. Στις 11/2/2019 στις 11:35 ΜΜ, zacharis1955 είπε Με bluetooth δεν στέλνει ράδιο σε ηχεία... Μωρέ στέλνει και παραστέλνει..
mcret Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 To Xiaomi Square Box 2 είναι πολύ δυνατό αλλά τα μπάσο είναι ανύπαρκτο σε σχέση με το εξαιρετικό mi speaker. Για τόσο μικρή διαφορά πάρτε το δεύτερο με κλειστά μάτια. Τώρα το creative είναι μικρότερο, ποιο ελαφρύ με καλύτερο ήχο κατά τη γνώμη μου αλλά δεν παίζει τόσο δυνατό όσο το Mi. Είναι ιδανικό για να ακούς από απόσταση 2 -3 μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα