Προς το περιεχόμενο

CREATIVE MUVO 1C @ e-shop.gr 18.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε σε προσφορά στο public το Mi bluetooth speaker στα 20€. 21€ αρχική στο σκρουτζ αλλά το χει σε κάτι λίγα άκυρα μαγαζιά. 

Θέλω να πω ότι αν έχετε public κοντά σας καλύτερα να δώσετε άλλο 1€ να πάρετε αυτό της xiaomi. 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, odystam είπε

Είχε σε προσφορά στο public το Mi bluetooth speaker στα 20€. 21€ αρχική στο σκρουτζ αλλά το χει σε κάτι λίγα άκυρα μαγαζιά. 

Θέλω να πω ότι αν έχετε public κοντά σας καλύτερα να δώσετε άλλο 1€ να πάρετε αυτό της xiaomi. 

Ίδια τιμή και στο MI store στο golden hall, πήρα ένα χτες και παίζει απίστευτα για το μέγεθος του

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

Ίδια τιμή και στο MI store στο golden hall, πήρα ένα χτες και παίζει απίστευτα για το μέγεθος του

Και γω χθες ήμουν ανάμεσα σε αυτό ή το ακριβότερο που κάνει 25€ αλλά επειδή δεν είχε το ακριβότερο πήρα αυτό. Στιβαρή και όμορφη κατασκευή και πεντακάθαρος ήχος. Μικρό ηχείο αλλά πολύ δυνατό για το μέγεθος του και σίγουρα καλύτερο απο το jbl go που είναι στα ίδια λεφτά. 

Δημοσ.

Στο mi store είχε και το μεγαλύτερο στα 25€ και ένα μικρότερο μονοφωνικο στα 15€ και είχε στοκ και στα 3 για όποιον ενδιαφέρεται.

Νομίζω για 1€ ακριβότερο σε σχέση με το creative, το xiaomi αξίζει μόνο και μόνο γιατί είναι στέρεο.

Δημοσ.

Ξέρετε αν το ηχείο xiaomi που αναφέρετε παίζει ραδιόφωνο όταν συνδέεται με xiaomi κινητό; 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω το CREATIVE MUVO 1C , τιμιο για τα χρηματα του,  για μουσικουλα το καλοκαιρι στην παραλια ,  ειναι οτι πρεπει , αξιζει τα χρηματα του.

Επεξ/σία από bas.lambri
Δημοσ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του MUVO 1C συγκριτικά με το XIAOMI που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά και με άλλα bt ηχεία αυτής της κατηγορίας, είναι ότι δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν δύο (Left-Rihgt) για στερεοφωνικό ήχο! Σε αυτήν την περίπτωση ο ήχος είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός, καθαρός, στερεοφωνικός, με απίστευτα βαθύ μπάσο, καλύτερος από πάρα πολλά ηχεία έως 50-60 ευρώ. Επίσης είναι μερικώς αδιάβροχο εν αντιθέσει με το XIAOMI, σημαντικό για χρήση σε παραλία το καλοκαίρι. Έχω δύο muvo 2c (η αναβαθμισμένη έκδοση του 1c με τον ενσωματωμένο player όπου μπορεί να παίξει και ανεξάρτητα με χρήση κάρτας SD, καθώς και από τη θύρα micro USB με καλώδιο) και το παραγόμενο ηχητικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο από τον ήχο αυτού του ηχείου: https://www.skroutz.gr/s/11883593/LG-PH4.html που είχα αγοράσει πέρυσι τέτοιο καιρό.

Πριν μια βδομάδα αγόρασα αυτό το ηχείο https://www.skroutz.gr/s/10533735/Xiaomi-Mi-Bluetooth-Speaker.html είναι δυνατότερο από το CREATIVE και με 2 κανάλια και αν εξαιρεθούν όλα τα παραπάνω, δηλαδή ο ενσωματωμένος player, η αδιαβροχοποίηση, το pairing και η δυνατότητα χρήσης μέσω της micro USB, ο ήχος είναι πιο ισορροπημένος (λόγω των 2 καναλιών) συγκριτικά με το CREATIVE αλλά και με το JBL GO2  και θεωρώ πως για κάποιον που διαθέτει έως 25Ε είναι η καλύτερη πρόταση.

Υ.Γ: Το MUVO 2C όπως και το JBL GO2 ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνει σε προσφορά στα 24Ε από τις μεγάλες αλυσίδες, είχε βγει στην black friday αλλά και πριν από ένα μήνα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Muvo 2c και έχω δοκιμάσει και το Muvo 2.

Αν θέλετε τη γνώμη μου πηγαίνετε σε ένα ηχείο που έχει κατ' αρχήν καλό ήχο και κατόπιν να βλέπετε τις ευκολίες όπως USB-Audio ή SD Card, ακόμα και pairing με ένα δεύτερο ή υποστήριξη από app. Στην πράξη οι ευκολίες δεν χρησιμοποιούνται τόσο όσο νομίζετε.

Το μειονέκτημα του Muvo 2c και 1c είναι ο εκτεθειμένος παθητικός ακτινοβολητής στην πλάτη που δεν σου επιτρέπει να το πετάξεις σε ένα σακίδιο χύμα και να το πάρεις μαζί σου.

Δείτε τα Metallix και Metallix plus, σαφώς πιο δυνατά Creative σε αυτά τα μεγέθη. Βγαίνουν πολλές φορές σε προσφορά στο ευρωπαϊκό site της Creative, το πρώτο στα 19.99 ευρώ και το δεύτερο στα 24.99.
Είναι πιο δυνατά ηχεία γενικότερα.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, a16 είπε

Ξέρετε αν το ηχείο xiaomi που αναφέρετε παίζει ραδιόφωνο όταν συνδέεται με xiaomi κινητό; 

Ευχαριστώ

Παίζω ραδιόφωνο στο redmi συνδέοντας ενσύρματα ακουστικα και ένα ότι να ναι FnU Bluetooth ηχείο. Δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνεται και με το xiaomi ηχείο 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, a16 είπε

Ευχαριστώ

Kανένα δεν παίζει ράδιο από κινητό μέσω bluetooth...

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...