ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Καλημέρα Δεν το έχω πολύ καιρό ,ούτε χρόνο . Έχω 4 hd cameras πάνω .Έχω συνδέσει και μια οθόνη για να βλέπω. Πολύ εύχρηστο interface με πολλές ρυθμίσεις και παραμέτρους. Όσον αφορά την απόκριση και την ποιότητα στο ίντερνετ δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε καθυστέρηση στην εικόνα έχω δει. Ό,τι δείχνει στην οθόνη βλέπω και στο κινητό- δοκιμασμένο. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω. Μου το συνέδεσε τεχνικός και μου έδωσε κωδικό και username με το οποίο μπαίνω από εφαρμογή της hikvision. Υπάρχουν δύο εφαρμογές,η μια είναι για μετάδοση fhd αν υποστηρίζουν οι κάμερες. Νομίζω πάντως πως έχει δικό του dns. Πάντως δεν έχω εμπειρία σε αυτά απλώς παραθέτω την μέχρι τώρα απροβλημάτιστη κι ευχάριστη χρήση. Εσύ που γνωρίζεις ίσως καταλαβαίνεις περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση ψαχτο καλύτερα Ελπίζω να βοήθησα @ρχίδι@ βοήθησες!🤣 Το software στο κινητο είναι της εταιρίας η΄είναι του τυπου Meye pro κτλ?
mcrae13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε @ρχίδι@ βοήθησες!🤣 Το software στο κινητο είναι της εταιρίας η΄είναι του τυπου Meye pro κτλ? Εφαρμογή της hikvision είναι δες στο play store για ivms4500
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Εφαρμογή της hikvision είναι δες στο play store για ivms4500 Οκ ρε φιλαράκι απλά θέλω να έχω την εικόνα για τα παντα... Καταλαβαινεις... Απο hardware μέχρι software κτλ, προγραμμα που παίζει, διαθέσιμο firmware και γενικά υποστήριξη γιατι το προηγούμενο ουτε σε φωτογραφία δεν το είδα πουθενα στο ιντερνετ...☠️ Ηταν μάρκα phantom!🤣 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τα περισσοτερα καταγραφικα ειναι ΟΕΜ rebranded οποτε λογικο να μην ηταν μαρκας. Περα απο αυτο η καταναλωση ρευματος ενος οποιουδηποτε PC ειναι μεγαλυτερη απο ενα DVR (μιλαμε τωρα για 10-15W καταναλωση για ενα DVR) οποτε εγω δεν το συνιστω (χωρια που ειναι πιο δυσκολο να σεταρεις να γραφουν οι καμερες στο PC). Περα απο αυτο η Hikvision ειναι μια πολυ καλη εταιρεια, δεν νομιζω να απογοητευτεις αν παρεις ενα καταγραφικο δικο τους (εχουν και καποια αρκετα οικονομικα).
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα περισσοτερα καταγραφικα ειναι ΟΕΜ rebranded οποτε λογικο να μην ηταν μαρκας. Περα απο αυτο η καταναλωση ρευματος ενος οποιουδηποτε PC ειναι μεγαλυτερη απο ενα DVR (μιλαμε τωρα για 10-15W καταναλωση για ενα DVR) οποτε εγω δεν το συνιστω (χωρια που ειναι πιο δυσκολο να σεταρεις να γραφουν οι καμερες στο PC). Περα απο αυτο η Hikvision ειναι μια πολυ καλη εταιρεια, δεν νομιζω να απογοητευτεις αν παρεις ενα καταγραφικο δικο τους (εχουν και καποια αρκετα οικονομικα). Κάπως έτσι φίλε μου .... Τα έβαλα όλα κάτω και επειδή δεν είναι δικό μου στην ουσία κτλ, παρήγγειλα μόλις πρίν λίγο αυτο που έχει και ο mcrae13... Αν ήταν για την πάρτη μου ίσως και να καθόμουν να ασχοληθώ με κανα παλιό pc κτλ έτσι για την κ@βλα κιόλας αλλά έχει και περισσότερη ταλαιπωρία, φτιάξε μηχανηματάκι, βαλε windows , σετάρισέ το, βάλε προγραμματακι, κανε ρανε κτλ και δεν θέλω να μπω σε αυτο τον χορό αλλά αντιθέτως να ξεμπερδέυω όσο πιο γρήγορα γιατί θέλει και χρόνο όλη αυτή η φάση... Αρα τελικα πήρα αυτο.. https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-7104hghi-f1-turbo-dvr-1u-1bay-4ch-720p-p-PER.993149 Θα έπαιρνα το επόμενο μοντέλο στα 70~ ευρώ που υποστηρίζει και h.265 αλλά δεν βρήκα καν τον λόγο... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...🙂
manolis940 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2019 στις 1:52 ΠΜ, ZELOMOTH είπε Αν πάρω αυτό που υποστηριζει και h.265 τι διαφορά θα δω? https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-7104hqhi-k1-turbo-hd-dvr-4ch-h265-3mp-p-PER.993465 Αξίζει τον κόπο? Οι κάμερες είμαι αναλογικες(κάπου είδα CVBS γι αυτό το λέω αυτό).. Παίζει κάποιον ρόλο το h.265 αν κάποτε αλλαχθούν οι κάμερες με καλύτερες κτλ σαν υποστήριξη απο αυτές η΄ μόνο στην συμπίεση του raw αρχείου? Περιμένω το ποστάρισμά σου mcrae13....🙂 Ευχαριστω.. To H.265 και το H.264 είναι codecs ακρόνυμα του compression και του decompression. Δεν ξέρω να σου πω πόσες φορές καλύτερο είναι το πρώτο αλλά είναι. Έχει διαφορά και στο steaming αλλά και στην αποθήκευση δεδομένων. Επίσης το συγκεκριμένο καταγραφικό που πρότεινες υποστηρίζει και μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερες ( μέχρι 4MP) . Απ την άλλη αυτό που πρότεινες βάζει μέχρι 4TB σκληρό. Όμως με το h.265 θα κάνεις και εξοικονόμηση χώρου και ίσως τα 4TΒ να σου αποθηκεύουν μεγαλύτερης διάρκειας video απ τα 6TB σε h.264. Οπότε αυτό που πρότεινες άξιζε τα παραπάνω λεφτά του . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από manolis940 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, manolis940 είπε To H.265 και το H.264 είναι codecs ακρόνυμα του compression και του decompression. Δεν ξέρω να σου πω πόσες φορές καλύτερο είναι το πρώτο αλλά είναι. Έχει διαφορά και στο steaming αλλά και στην αποθήκευση δεδομένων. Επίσης το συγκεκριμένο καταγραφικό που πρότεινες υποστηρίζει και μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερες ( μέχρι 4MP) . Απ την άλλη αυτό που πρότεινες βάζει μέχρι 4TB σκληρό. Όμως με το h.265 θα κάνεις και εξοικονόμηση χώρου και ίσως τα 4TΒ να σου αποθηκεύουν μεγαλύτερης διάρκειας video απ τα 6TB σε h.264. Οπότε αυτό που πρότεινες άξιζε τα παραπάνω λεφτά του . Για το H.264-5 ξέρω για την συμπίεση κτλ αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και στην απεικονιση-streaming της εικόνας στο ιντερνετ.. Αυτη ηταν και η απορία μου για το αν αξίζει να πάω στο μοντελο με h.265. Να παω στο φτηνότερο h264 ή στο ακριβότερο? Δεν μου έχει ερθει ακόμα και άνετα το αλλάζω. Είμαι έτοιμος κιόλας γιατι δεν το εχουν διαθέσιμο ενω το h.265 το έχουν... Για τον δίσκο δεν έχω μεγάλο θέμα γιατι θα βάλω τον 500ρη απο το παλιο που είδα οτι ειναι 100% οκ... Και απλα ειχα και την απορια μηπως παιρνοντας το h.265 ισως σαν πιο καινουργιο προτυπο, αν αλλάζονταν κάποτε οι καμερες να μπαίναν με υποστήριξη h.265 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
Salvation81 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Για το H.264-5 ξέρω για την συμπίεση κτλ αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και στην απεικονιση-streaming της εικόνας στο ιντερνετ.. Αυτη ηταν και η απορία μου για το αν αξίζει να πάω στο μοντελο με h.265. Να παω στο φτηνότερο h264 ή στο ακριβότερο? Δεν μου έχει ερθει ακόμα και άνετα το αλλάζω. Είμαι έτοιμος κιόλας γιατι δεν το εχουν διαθέσιμο ενω το h.265 το έχουν... Για τον δίσκο δεν έχω μεγάλο θέμα γιατι θα βάλω τον 500ρη απο το παλιο που είδα οτι ειναι 100% οκ... Και απλα ειχα και την απορια μηπως παιρνοντας το h.265 ισως σαν πιο καινουργιο προτυπο, αν αλλάζονταν κάποτε οι καμερες να μπαίναν με υποστήριξη h.265 Το θεμα ειναι αν πρεπει και οι καμερες σου να υποστηριζουν το προτοκολο, πολλες Hikvision το εχουν πχ (και που το εχουν βεβαια το εχω απενεργοποιημενο σε 1 που εχω γιατι βγαζει κατι θεματακια με την καταγραφη) ισως γιαυτο να το εχουν στο μηχανακι τους. Κανε μια ερωτηση στο καταστημα αν ξερουν η αν δεν ξερουν στο support της Hikvision και μετα παρε την αποφαση σου.
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το θεμα ειναι αν πρεπει και οι καμερες σου να υποστηριζουν το προτοκολο, πολλες Hikvision το εχουν πχ (και που το εχουν βεβαια το εχω απενεργοποιημενο σε 1 που εχω γιατι βγαζει κατι θεματακια με την καταγραφη) ισως γιαυτο να το εχουν στο μηχανακι τους. Κανε μια ερωτηση στο καταστημα αν ξερουν η αν δεν ξερουν στο support της Hikvision και μετα παρε την αποφαση σου. Ναι αλλά αφου γραφει στα specs οτι υποστηριζει και h.265 αλλά και τα υπόλοιπα h.264 κτλ αρα γιατι να υπάρχει πρόβλημα? Απλα οι καμερες λογικά θα παίξουν με αυτο που υποστηριζουν..νομίζω... Αλλαξα την παραγγελια τελικα και πηρα το h.265 που ητανε και αμεσα διαθέσιμο... Και λέει οτι υποστηριζει οπως και το προηγουμενο και CVBS , αναλογικο σήμα κτλ αρα λογικά οκ θα είναι...Ελπίζω..!!🙂
Salvation81 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ναι αλλά αφου γραφει στα specs οτι υποστηριζει και h.265 αλλά και τα υπόλοιπα h.264 κτλ αρα γιατι να υπάρχει πρόβλημα? Απλα οι καμερες λογικά θα παίξουν με αυτο που υποστηριζουν..νομίζω... Αλλαξα την παραγγελια τελικα και πηρα το h.265 που ητανε και αμεσα διαθέσιμο... Και λέει οτι υποστηριζει οπως και το προηγουμενο και CVBS , αναλογικο σήμα κτλ αρα λογικά οκ θα είναι...Ελπίζω..!!🙂 Απλα δινεις περισσοτερα για μια επιλογη που παιζει και να μην χρησιμοποιησεις ποτε αυτο ειναι ολο. Απο εκει και περα βεβαια δεν βλαπτει να την εχεις. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Απλα δινεις περισσοτερα για μια επιλογη που παιζει και να μην χρησιμοποιησεις ποτε αυτο ειναι ολο. Απο εκει και περα βεβαια δεν βλαπτει να την εχεις. Ακριβως γι αυτο ειχα παραγγειλει το πρωτο που ηταν πιο φθηνο χωρις h.265 αλλα οπως ξανα είπα δεν ηταν διαθεσιμο και μιας και ψωνιζω απο eshop συνηθως λογο που για επαρχια με βολευει στα μεταφορικα, πηρα το άλλο .. Σ ευχαριστω φιλε μου για τις απαντησεις..🙂 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από ZELOMOTH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα