Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Ο,τι λέει ο τίτλος.... Κάηκε( απ΄ο,τι φαίνεται) το παλιό dvr 4ch, 4 καμερών και θα ήθελα όσοι είναι γνώστες να μου προτείνουν κάτι αξιόλογο σε αυτα τα λεφτά περίπου..(εως κανα 90ρι ευρω).

Το παλιο ηταν το ORASiS H.264 Network dvr για το οποίο δεν βρήκα απολύτως τίποτα στο ιντερνετ.. 

Οι κάμερες είναι αναλογικες νομιζω(CVBS) ειναι 6-7 ετών τώρα περίπου, και απλά επειδή μπορεί κάποιος να έχει γνώμη για κάποιο μηχάνημα που έχει δουλέψει η΄ να ξέρει κάτι για τα χαρακτηριστικά ώστε  στα ίδια λεφτα να έπαιρνα κάτι καλύτερο, περιμένω απόψεις και γνώμες..

Και μια 2πλή ερώτηση δώρο!🙂

α)Χρειάζεται και στο dvr DYNDNS ή αρκεί αυτο που θα βάλω στο ρουτερ?

Και

β)αν βάλω άλλο DYNDNS στο dvr απο αυτό που είναι περασμένο στο ρούτερ,(λόγο και άλλης συσκευης remote πάνω στο ρουτερ), θα βλέπει η κάθε συσκευη το δικό της?Εννοείται με portforwarding για όλες τις συσκευες κτλ...

Σας ευχαριστώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/Cinch-Stecker-erfassen-Channel-Kabel/dp/B00577WTUK/ref=sr_1_7?s=computers&ie=UTF8&qid=1549808682&sr=1-7&keywords=dvr

Εχω παρει κατι σαν το παραπάνω και το εχω βαλει σε παλιο pc το οποιο τρεχει απροβλημάτιστα 8 χρονια τωρα 24/7. Σοβαρά , την μονη επισκευή που εκανα ηταν η αλλαγη της μπαταρίας της μητρικης στην πενταετία, γιατι με τις διακοπές ρευματος εχανε την ωρα......Ειμαι σιγουρος οτι θα βγάλει αλλα τόσα και παραπάνω αν δεν τα παίξει η μητρική ή το τροφοδοτικό. Στοιχισε  κατι παραπάνω απο ενα αντίστοιχο καταγραφικο,γιατί χρησιμοποιησα παλια parts(core2duo,3 gb ram,40 gb σκληρο για λειτουργικό, 500gb black edition για dvr κτλ.) αλλα εχω μεγαλυτερη ευελιξια και εχει κανει κατα πολυ αποσβεση των χρημάτων του, οταν κρινω με τι ρυθμό τα παίζουνε τα καταγραφικα που πουλιουνται στην αγορα.

ΥΓ. Πανε χρονια αλλα το βρηκα 

https://www.ebay.com/itm/4CH-USB-DVR-in-tempo-reale-scheda-di-acquisizione-video/232024946053?hash=item3605c3b585:g:ZhAAAOSwIgNXlJ4h:rk:2:pf:1&frcectupt=true

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, atheatos είπε

https://www.amazon.de/Cinch-Stecker-erfassen-Channel-Kabel/dp/B00577WTUK/ref=sr_1_7?s=computers&ie=UTF8&qid=1549808682&sr=1-7&keywords=dvr

Εχω παρει κατι σαν το παραπάνω και το εχω βαλει σε παλιο pc το οποιο τρεχει απροβλημάτιστα 8 χρονια τωρα 24/7. Σοβαρά , την μονη επισκευή που εκανα ηταν η αλλαγη της μπαταρίας της μητρικης στην πενταετία, γιατι με τις διακοπές ρευματος εχανε την ωρα......Ειμαι σιγουρος οτι θα βγάλει αλλα τόσα και παραπάνω αν δεν τα παίξει η μητρική ή το τροφοδοτικό. Στοιχισε  κατι παραπάνω απο ενα αντίστοιχο καταγραφικο,γιατί χρησιμοποιησα παλια parts(core2duo,3 gb ram,40 gb σκληρο για λειτουργικό, 500gb black edition για dvr κτλ.) αλλα εχω μεγαλυτερη ευελιξια και εχει κανει κατα πολυ αποσβεση των χρημάτων του, οταν κρινω με τι ρυθμό τα παίζουνε τα καταγραφικα που πουλιουνται στην αγορα.

Σ ευχαριστω φίλε μου για την απάντηση αλλα μιας και είναι για παρκο με φωτοβολταικά, θα προτιμούσα ενα dvr για να κουμπωσω κατευθειαν τα bnc και να σεταρω ip κτλ ωστε να βλέπει ο ενδιαφερόμενος απ το κινητο του κτλ.. Το προηγούμενο κράτησε 6-7 χρόνια...

Και οπως είπα δεν ήταν κατι ιδιαίτερο μιας και δεν το βρίσκω καν στο ιντερνετ..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Σ ευχαριστω φίλε μου για την απάντηση αλλα μιας και είναι για παρκο με φωτοβολταικά, θα προτιμούσα ενα dvr για να κουμπωσω κατευθειαν τα bnc και να σεταρω ip κτλ ωστε να βλέπει ο ενδιαφερόμενος απ το κινητο του κτλ.. Το προηγούμενο κράτησε 6-7 χρόνια...

Και οπως είπα δεν ήταν κατι ιδιαίτερο μιας και δεν το βρίσκω καν στο ιντερνετ..

Οπως νομίζεις.

Σε ενα υπολογιστη εχεις προσβαση πανευκολα και χωρις μπλεξιματα πχ. με ενα teamviewer, κανοντας παπαδες. Το κοστος ισως βγει μεγαλυτερο αλλα πιστεψε με θα κανεις αποσβεση χρονου και χρήματος, σχετικά γρηγορα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Οπως νομίζεις.

Σε ενα υπολογιστη εχεις προσβαση πανευκολα και χωρις μπλεξιματα πχ. με ενα teamviewer, κανοντας παπαδες. Το κοστος ισως βγει μεγαλυτερο αλλα πιστεψε με θα κανεις αποσβεση χρονου και χρήματος, σχετικά γρηγορα.

Μάλλον προτιμώ το dvr κατευθείαν φίλε μου αλλά για πες μου κι άλλα στοιχεία... Λεπτομέρειες δηλαδη.... Στο teamviewer έχει επιλογη για να συνδέομαι αυτόματα με το απομακρυσμένο pc κτλ? Σε περίπτωση πτωσης ρευματος, θα το βάλω να ξεκινάει κατευθειαν απο bios με power loss on κτλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μάλλον προτιμώ το dvr κατευθείαν φίλε μου αλλά για πες μου κι άλλα στοιχεία... Λεπτομέρειες δηλαδη.... Στο teamviewer έχει επιλογη για να συνδέομαι αυτόματα με το απομακρυσμένο pc κτλ? Σε περίπτωση πτωσης ρευματος, θα το βάλω να ξεκινάει κατευθειαν απο bios με power loss on κτλ?

Ακριβώς. 

Περα απο το teamviewer υπάρχει και το google remote desktop. Δοκίμασε τα στο κινητο σου, με εναν δικό σου υπολογιστη και δες ποιο σε βολευει.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

ΥΓ.

Αν κρατάει μόνιμα την ιδια id και κωδικό, λογικά θα συνδέεταιτο teamviewer ε?

Σωστα δεν θα εχεις κανενα προβλημα απο θεμα προσβασης, οτι και να γινει φτανει να υπαρχει ιντερνετ.

Δημοσ.

Οκ φίλε μου, θα το ψάξω κι έτσι όπως λές απλα αν τελικά βάλω υπολογιστη κτλ, θα πρέπει να επενδύσω σε καλό τροφοδοτικό για το pc μιας και θα είναι μόνιμα ανοιχτό..

ΥΓ. Αν πάρω αυτο το dvr σε usb κτλ, εννοείται οτι έχει και συνοδευτικο πρόγραμμα ε?

Το βρήκα και στο eshop ετσι μια στα γρηγορα που κοιταξα αλλα ενα σχόλιο που έχει δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Οκ φίλε μου, θα το ψάξω κι έτσι όπως λές απλα αν τελικά βάλω υπολογιστη κτλ, θα πρέπει να επενδύσω σε καλό τροφοδοτικό για το pc μιας και θα είναι μόνιμα ανοιχτό..

ΥΓ. Αν πάρω αυτο το dvr σε usb κτλ, εννοείται οτι έχει και συνοδευτικο πρόγραμμα ε?

Το βρήκα και στο eshop ετσι μια στα γρηγορα που κοιταξα αλλα ενα σχόλιο που έχει δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό..

Φιλε μου ο υπολογιστης που εφτιαξα εχει τροφοδοτικο μαρκα με εκαψες....και δουλευει ακομα. Το dvr εχει συνοδευτικό προγραμμα και δουλευει οπως τα κανονικά dvr απο το internet, αν δεν θες remote desktop. Aπλα με το remote desktop αποφευγεις τα σεταρισματα πυλών και δικτύου και εχεις full προσβαση στον υπολογιστη με οτι αυτο συνεπάγεται.

YΓ. Ακομα και φτηνο laptop κανει. Εχω δει laptop που δουλευουν 24/7 με atom για προγραμμα διαχειρισεις δορυφορικου internet για χρόνια...

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι οντως σωστο και θετικο αυτο που λες για το remote.. Στην ουσια είναι σαν να έχω με το teamviwer σταθερη ip σαν dydns ενα πράγμα και δεν κάνω καμια άλλη ρυθμιση ουτε στο πρόγραμμα ουτε πουθενα αλλού..

Δημοσ.

https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106012563&ref=skroutz

Αυτό έχω στο σπίτι συνδεδεμένο με 4 κάμερες fhd. Έχω έναν purple μέσα και βλέπω μέσα από εφαρμογή στο κινητό. Δεν το γνωρίζω το άθλημα να μην σου πω ψέμματα αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mcrae13 είπε

https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=106012563&ref=skroutz

Αυτό έχω στο σπίτι συνδεδεμένο με 4 κάμερες fhd. Έχω έναν purple μέσα και βλέπω μέσα από εφαρμογή στο κινητό. Δεν το γνωρίζω το άθλημα να μην σου πω ψέμματα αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα .

Πόσο καιρό το έχεις φίλε μου? Πόσες κάμερες έχεις , απο ποιότητα πως είναι και τι αποκριση έχει στο ιντερνετ? Εχει δικό του ddns, κανα cloud ή κάτι τέτοιο?

Εγω το θέλω για cvbs και απ΄ο,τι είδα το υποστηρίζει.. Είναι 6-8 χρονων οι κάμερες αναλογικές νομίζω...

Δημοσ.

Αν πάρω αυτό που υποστηριζει και h.265 τι διαφορά θα δω?

https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-7104hqhi-k1-turbo-hd-dvr-4ch-h265-3mp-p-PER.993465

Αξίζει τον κόπο? Οι κάμερες είμαι αναλογικες(κάπου είδα CVBS γι αυτό το λέω αυτό)..

Παίζει κάποιον ρόλο το h.265 αν κάποτε αλλαχθούν οι κάμερες με καλύτερες κτλ  σαν υποστήριξη απο αυτές η΄ μόνο στην συμπίεση του raw αρχείου?

Περιμένω το ποστάρισμά σου  mcrae13....🙂

Ευχαριστω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα
Δεν το έχω πολύ καιρό ,ούτε χρόνο .
Έχω 4 hd cameras πάνω .Έχω συνδέσει και μια οθόνη για να βλέπω. 
Πολύ εύχρηστο interface με πολλές ρυθμίσεις και παραμέτρους.
Όσον αφορά την απόκριση και την ποιότητα στο ίντερνετ δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε καθυστέρηση στην εικόνα έχω δει.  Ό,τι δείχνει στην οθόνη βλέπω και στο κινητό- δοκιμασμένο.
Τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω. Μου το συνέδεσε τεχνικός και μου έδωσε κωδικό και username με το οποίο μπαίνω από εφαρμογή της hikvision.  Υπάρχουν δύο εφαρμογές,η μια είναι για μετάδοση fhd αν υποστηρίζουν οι κάμερες.
Νομίζω πάντως πως έχει δικό του dns.
Πάντως δεν έχω εμπειρία σε αυτά απλώς παραθέτω την μέχρι τώρα απροβλημάτιστη κι ευχάριστη χρήση. 
Εσύ που γνωρίζεις ίσως καταλαβαίνεις περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση ψαχτο καλύτερα  ;)
Ελπίζω να βοήθησα

Επεξ/σία από mcrae13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...