Orion's Belt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σας, απορία, τελικά το πρόβειο γιαούρτι είναι πιο νόστιμο στο πήλινο μπολακι ή στο πλαστικό ? Orion 1 1
Orion's Belt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Εχω δοκιμάσει mylo, και πιστευω οτι στο πηλινο ειναι πιο νοστιμο, απλά κάνω και μια ατυπη δημοσκόπηση για να διαβάσω και υπόλοιπες γνώμες 1
nogoso Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Είμαι τρελός φαν του προβειου και να πω την αλήθεια δεν έχω εντοπίσει τέτοια διαφορά. Θα είχε νόημα να δεις την ίδια ακριβώς μάρκα σε πλαστικό και πηλινο.
georgeγ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 πιστευω ειναι θεμα markreting βλεπει ο ασχετος το ιδιο προιον σε πηλινο αααααα σου λεει αυτο στο πηλινο ειναι παραδοσιακο αγνο προιον
Orion's Belt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Εχοντας δοκιμάσει γιαουρτι από την ιδια εταιρεία σε πήλινο και πλαστικό, μου άρεσε πιο πολύ στο πηλινο, του οποίου η τιμή είναι κάποια λεπτά πιο ακριβή από το πλαστικό. Μπορεί να είναι και θέμα μαρκετινγκ και οπτικής ικανοποίησης, αλλά χωρίς να είμαι ειδικός σκέφτομαι μήπως το πήλινο λόγω υλικού διατηρεί καλύτερα την θερμοκρασία του γιαουρτιού απο οτι το πλαστικό, γιατί έχω παρατηρήσει οτι η υφή του γιαουρτιού στο πήλινο είναι λίγο πιο κρεμώδης από οτι στο πλαστικό 1
georgegvvv Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 πμ και εγω πιστευω οτι η αισθηση π σ αφηνει το πηλινο στην γευση ειναι πιο ικανοποιητικη '' εχω δοκιμασει το σταμου ακριβως το ιδιο σε διαφορετικες συκευασιες'' η ερωτηση ειναι εχει γινει καποια ερευνα η οποια να μας αιτιολογει γιατι στο πηλινο ειναι καλυτερο?
JakeKaufman Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 πμ Εμένα μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο. Επίσης μου φαίνεται φοβερή σπατάλη το πήλινο σε σχέση με το πλαστικό, που το ρίχνω στην ανακύκλωση 1
djcat Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εμένα μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο. Επίσης μου φαίνεται φοβερή σπατάλη το πήλινο σε σχέση με το πλαστικό, που το ρίχνω στην ανακύκλωση o πηλός είναι φυσικό προϊόν, καμία σχέση με το πλαστικό, δε ρυπαίνει.
JakeKaufman Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ 2 hours ago, djcat said: o πηλός είναι φυσικό προϊόν, καμία σχέση με το πλαστικό, δε ρυπαίνει. Δεν νομίζω αυτά τα βαζάκια που πουλάνε το γιαούρτι να είναι 100% πηλος. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και ο όγκος των σκουπιδιών είναι προβλημα 1
megapaixtaras Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:53 μμ επειδη το νοστιμο προβειο σπανιζει να εισαι τυχερος που το τρως απο οπου και αν ειναι.επισης σπανιζει πλεον να ειναι και γιαουρτι απο γαλα και οχι σκονη,οποτε εισαι διπλα τυχερος.ασε τωρα τα πηλινα,λεπτομερειες ειναι μετα. υ.γ για να δει οτι πραγματι σου το πασαρουν σε πηλινο .κανε ενα τυρι με ντοατα μεσα και βαλτο στο φουρνο να δεις αν αντεξει.αμα αντεξει το μαγειρεμα και δεν σπασει τοτε ειναι πηλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα