Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει mylo, και πιστευω οτι στο πηλινο ειναι πιο νοστιμο, απλά κάνω και μια ατυπη δημοσκόπηση για να διαβάσω και υπόλοιπες γνώμες :)

  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι τρελός φαν του προβειου και να πω την αλήθεια δεν έχω εντοπίσει τέτοια διαφορά.  Θα είχε νόημα να δεις την ίδια ακριβώς μάρκα σε πλαστικό και πηλινο. 

 

Δημοσ.

πιστευω ειναι θεμα markreting

βλεπει ο ασχετος το ιδιο προιον σε πηλινο  αααααα σου λεει αυτο στο πηλινο ειναι παραδοσιακο αγνο προιον :D

Δημοσ.

Εχοντας δοκιμάσει γιαουρτι από την ιδια εταιρεία σε πήλινο και πλαστικό, μου άρεσε πιο πολύ στο πηλινο, του οποίου η τιμή είναι κάποια λεπτά πιο ακριβή από το πλαστικό.

Μπορεί να είναι και θέμα μαρκετινγκ και οπτικής ικανοποίησης, αλλά χωρίς να είμαι ειδικός σκέφτομαι μήπως το πήλινο λόγω υλικού διατηρεί καλύτερα την θερμοκρασία του γιαουρτιού απο οτι το πλαστικό, γιατί έχω παρατηρήσει οτι η υφή του γιαουρτιού στο πήλινο είναι λίγο πιο κρεμώδης από οτι στο πλαστικό

 

 

  • Thanks 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

 και εγω πιστευω οτι η  αισθηση π σ αφηνει το πηλινο στην γευση ειναι πιο ικανοποιητικη '' εχω δοκιμασει το σταμου ακριβως το ιδιο σε διαφορετικες συκευασιες''

 

η ερωτηση ειναι εχει γινει καποια ερευνα η οποια να μας αιτιολογει γιατι στο πηλινο ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο. Επίσης μου φαίνεται φοβερή σπατάλη το πήλινο σε σχέση με το πλαστικό, που το ρίχνω στην ανακύκλωση 

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Εμένα μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο. Επίσης μου φαίνεται φοβερή σπατάλη το πήλινο σε σχέση με το πλαστικό, που το ρίχνω στην ανακύκλωση 

o πηλός είναι φυσικό προϊόν, καμία σχέση με το πλαστικό, δε ρυπαίνει.

Δημοσ.
2 hours ago, djcat said:

o πηλός είναι φυσικό προϊόν, καμία σχέση με το πλαστικό, δε ρυπαίνει.

Δεν νομίζω αυτά τα βαζάκια που πουλάνε το γιαούρτι να είναι 100% πηλος. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και ο όγκος των σκουπιδιών είναι προβλημα

  • Confused 1
Δημοσ.

επειδη το νοστιμο προβειο σπανιζει να εισαι τυχερος που το τρως απο οπου και αν ειναι.επισης σπανιζει πλεον να ειναι και γιαουρτι απο γαλα και οχι σκονη,οποτε εισαι διπλα τυχερος.ασε τωρα τα πηλινα,λεπτομερειες ειναι μετα.

υ.γ για να δει οτι πραγματι σου το πασαρουν σε πηλινο .κανε ενα τυρι με ντοατα μεσα και βαλτο στο φουρνο να δεις αν αντεξει.αμα αντεξει το μαγειρεμα και δεν σπασει τοτε ειναι πηλος.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...