Προς το περιεχόμενο

σύνδεση soundbar στην tv.

someone-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε ολους, παρελαβα προχθές αυτη την ηχομπαρα

https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage

το θεμα μου ειναι πως δε μπορω να το συνδεσω στην 5 περιπου ετων SAMSUNG UE40EH6030. hdmi arc δεν εχει η τηλεόραση οποτε αγορασα ενα καλωδιακι toslink που εχουν και τα δυο αλλα τιποτα, επιλεγω απο το μενου της ηχομπαρας το "OP" το οποίο σημαίνει optical αλλα τίποτα. μπήκα στο μενού της τηλεόρασης επελεξα στο ηχο να παιζει απο εξωτερικό ηχείο και οχι απο της τηλεόρασης παλι τιποτα. με bluetooth που συνδέθηκα στην ηχομπαρα απο το κινητό παιζει κανονικα.

ειναι κατι αλλο που πρέπει να κανω;;;

Επεξ/σία από someone-
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγειά το λουκουμάκι, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ηχομπάρα στα 79.90€

Γύρνα την έξοδο της TV σε PCM και γράψε μας εντυπώσεις για το πως παίζει η Stage 2.1. Λογικά θα πρέπει να παίζει απρόσμενα καλά για τα λ7 της.

• Like 1

ελπιζω να είναι ρυθμίσεις και μη φαω κανενα πακετο. απο τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης εξοδος spdif εκει που λεει φορμα ηχου είναι επιλεγμένο ηδη το PCM και εχει dolby digital το οποιο δε μπορείς να επιλέξεις.

@Pleo τι προτείνεις να κανω; ετσι οπως το βλέπω φταιει η τηλεόραση γιατί απο το Bluetooth παίζει κανονικα η ηχομπαρα. να φτιαει το καλωδιο toslink? να παω να το αλλαξω αυριο;

Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο. Η TV θα φταίει.

Έχεις κάτι άλλο με έξοδο οπτικής εκεί κοντα για να δοκιμάσεις; Κανένα DVD player, κανένα CD player, κανένα media player?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ενα tv box που παιρνει toslink. να συνδέσω το tv box με το soundbar δηλαδή;

edit: συνδεσα tvbox με soundbar και παίζει κανονικά οποτε η tv το θεμα λογικά. βεβαια δε ξερω αν παιζει ρολο στην αποδοση του soundbar το ότι ειναι συνδεμένο στο tvbox και όχι στην tv.

Επεξ/σία από someone-

Έχουν διάφορα θέματα οι Samsung με τον ήχο γενικότερα. Εγώ μια φορά σε μια εγκατάσταση δεν μπορούσα να πάρω ήχο σε ψηφιακή έξοδο από μια κουλέντ που είχε επάνω της ένα tvbox, ενώ είχα κάνει όλες τις ρυθμίσεις σωστά. Τελικά έφταιγε ότι όταν έβαζες στο HDMI Deep colour (ή κάτι τέτοιο) η TV δεν μπορούσε να στείλει ήχο από τις ψηφιακές εξόδους.

Το έψαξα κατόπιν στο νετ και ήταν γνωστό πρόβλημα των Samsung αυτό. Τεσπα... .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε θα πειράματιστω το να βλεπω τις ειδησεις στα καναλια απο το soundbar δε με ενδιαφερει. ραινιες και youtube θα βλέπω μεσω tv box οπιτε μενω ως εχει. τωρα αν χανει αποδοση γιατί ειναι συνδεμένο στο τβμποξ και οχι απευθείας στην tv δε το ξερω αλλα περι ορεξεως κολοκυθόπιτα.

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επεξ/σία από someone-

Στις 11/2/2019 στις 6:49 ΜΜ, someone- είπε

δε θα πειράματιστω το να βλεπω τις ειδησεις στα καναλια απο το soundbar δε με ενδιαφερει. ραινιες και youtube θα βλέπω μεσω tv box οπιτε μενω ως εχει. τωρα αν χανει αποδοση γιατί ειναι συνδεμένο στο τβμποξ και οχι απευθείας στην tv δε το ξερω αλλα περι ορεξεως κολοκυθόπιτα.

σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Καλημέρα φίλε, έτσι για την ιστορία, έχω την ίδια TV και μου ήρθε χθες και η ηχόμπαρα αυτή και δουλεύει κανονικά μέσω οπτικής, οπότε κάτι παίζει με την tv σου λογικά

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Καλημέρα φίλε, έτσι για την ιστορία, έχω την ίδια TV και μου ήρθε χθες και η ηχόμπαρα αυτή και δουλεύει κανονικά μέσω οπτικής, οπότε κάτι παίζει με την tv σου λογικά

σε ευχαριστώ για την απάντηση, εχεις συνδεμένο κατι αλλο στην τηλεόραση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2019 στις 3:15 ΜΜ, someone- είπε

σε ευχαριστώ για την απάντηση, εχεις συνδεμένο κατι αλλο στην τηλεόραση;

Σόρρυ που άργησα να απαντήσω

Ναι έχω και tv box και ps4 πάνω στην tv!

Γενικά πρώτες εντυπώσεις θετικότατες - χωρίς όμως ιδιαίτερο μέτρο σύγκρισης.

Στο Resident Evil 2 Remake την νιώσαμε για τα καλά την διαφορά πάντως

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι κάνει όταν έχω στην TV ενεργοποιημένο το "Ηχείο TV", βγάζει ήχο και από την TV και από την ηχόμπαρα; Έτσι φαίνεται

Επεξ/σία από tonypapadovic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...