Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

imgbrn

ελπιζω να καταλαβες τι θελω να κανω απλως δεν επιτρεπεται να γραψω εδώ...:)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

αν έχεις το iso στον υπολογιστή ανοίγει με winrar,daemon tools.

Αν έχεις W10 δεν χρειάζεται κανένα πρόγραμμα για να ανοιξει.

w10 αλλα το daemon tools δεν μου ανοιγει καν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διευκρινισε καλυτερα τι εννοεις με το "να καψεις", γιατι κατι τετοιο σημαινει οτι θες να τα γραψεις σε δισκακια. Για αυτο το σκοπο εχουν προταθει αρκετα.

Αν ΔΕΝ θες να τα γραψεις και απλα θες να τα κανεις mount αλλα δεν μπορεις επειδη τα windows υποστηριζουν μονο αρχεια iso για αυτο το σκοπο, δες το virtual clone drive
https://www.elby.ch/en/products/vcd.html

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jim_p είπε

Διευρινισε καλυτερα τι εννοεις με το "να καψεις" γιατι κατι τετοιο σημαινει οτι θες να τα γραψεις σε δισκακια. Για αυτο το σκοπο εχουν προταθει αρκετα.

Αν ΔΕΝ θες να τα γραψεις και απλα θες να τα κανεις mount αλλα δεν μπορεις επειδη τα windows υποστηριζουν μονο αρχεια iso για αυτο το σκοπο, δες το virtual clone drive
https://www.elby.ch/en/products/vcd.html

Σωστός... Αυτό θέλω να κάνω δεν το έθεσα σωστά... 

Δημοσ.

Δηλαδή ήθελες να κάνεις mount τα iso για να τρέξεις το setup. Με δεξί κλικ στο iso δεν βγάζει επιλογή για σύνδεση ή mount; Αν όχι, αυτό που πρότεινε ο jim είναι αρκετό.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δηλαδή ήθελες να κάνεις mount τα iso για να τρέξεις το setup. Με δεξί κλικ στο iso δεν βγάζει επιλογή για σύνδεση ή mount; Αν όχι, αυτό που πρότεινε ο jim είναι αρκετό.

Δεν το ξέρω θα το δω πιθανόν να έχετε δίκαιο παιδιά... Θα το δω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι και θα ενημερώσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...