Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω τηλεκοντρόλ για αυτο το μοντέλο. LC 40-CFE 5100E 

Ότι δοκίμασα από universal δεν κάνει. Ούτε αυτά που προγραμματίζονται. Την είχα πάρει από Κωτσοβολο αλλά ποτέ με το μαμά τηλεκοντρόλ. Μου βρωμάει ότι το ir δεν είναι sharp. 

Γνωρίζει κανείς ψαγμένος τι παιζει;

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TechnoV είπε

Ότι δοκίμασα από universal δεν κάνει. Ούτε αυτά που προγραμματίζονται. Την είχα πάρει από Κωτσοβολο αλλά ποτέ με το μαμά τηλεκοντρόλ. Μου βρωμάει ότι το ir δεν είναι sharp. 

το ιδιο θεματακι εχω με μια 49αρα turbox που πηρα πριν λιγο καιρο και το τηλεκοντρολ ειναι ιδιο με καποιες jvc και το ir δεν ειναι απο jvc .... η λυση ειναι smart remote control απο κινητο android αν η τηλεοραση ειναι smart <ασχετο εχει πολυ καλη εικονα δεν περειμενα οτι θαχε τοσο καλη>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, TechnoV είπε

Πήρα αυτό πριν 10 μέρες περίπου για τη δική μου γιατί τα είχε παίξει το μεγάλο κάκκινο.Βέβαια δεν είναι 40άρα η δική μου λίγο πιο μικρή αλλά όλες τα ίδια κοντρόλ έχουν.Εγώ σαν τηλεκοντρόλ lg το έψαξα στο ίντερνετ και δεν έβαλα μοντέλο.

Μιλάμε τέλειο σε όλα του και φοβερή ποιότητα υλικού.Δεν πίστευα  ότι θα ήταν τόσο καλό με 4,80.

Αν σε φέρνει ο δρόμος από κέντρο (Σωκράτους είναι)  πέρνα να το πάρεις.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bilios40 είπε

το ιδιο θεματακι εχω με μια 49αρα turbox που πηρα πριν λιγο καιρο και το τηλεκοντρολ ειναι ιδιο με καποιες jvc και το ir δεν ειναι απο jvc .... η λυση ειναι smart remote control απο κινητο android αν η τηλεοραση ειναι smart <ασχετο εχει πολυ καλη εικονα δεν περειμενα οτι θαχε τοσο 

Δεν είναι smart. Έχω 2 universal αλλά έχουν άπειρες εταιρίες. Δε μπορείς να βάλεις όλους τους κωδικούς χειροκίνητα.

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Δεν είναι smart. Έχω 2 universal αλλά έχουν άπειρες εταιρίες. Δε μπορείς να βάλεις όλους τους κωδικούς χειροκίνητα.

Αν είναι ίδιο στην εμφάνιση, 99,99% σου κάνει και θα δουλέψει.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&amp;_trksid=m570.l1313&amp;_nkw=LC+40-CFE+5100E+remote&amp;_sacat=0&amp;LH_TitleDesc=0&amp;_osacat=0&amp;_odkw=LC+40-CFE+5100E

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

και να μοιαζει εξωτερικα ιδιο να ειναι παιζει να μην κανει .... δοκιμασα ολους τους κωδικους  της jvc απο ir <xiaomi  κινητο>  και δεν κανει.... δηλαδη μονο η εμφανιση του  τηλεκοντρολ ειναι ιδια... και οι κωδικοι ir  ειναι αλλης εταιριας'' ;) 

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ.
10 ώρες πριν, TechnoV είπε

Την είχα πάρει από Κωτσοβολο αλλά ποτέ με το μαμά τηλεκοντρόλ

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό;

Επίσης δες στο ταμπελάκι αν γράφει χώρα κατασκευής.

Δημοσ.

Assembled in Poland λέει. Made in Europe.

Στον Κωτσοβολο την είχα πάρει από εκθεση, την ειχαν βιτρίνα και μου έδωσαν ένα τηλεκοντρόλ που δεν λέει sharp πουθενά. Ε μου χάλασε μετά από χρόνια κ δεν μπορώ να βρω τι τηλεκοντρόλ παίρνει. Δηλαδη τι ir έχει, ποιας εταιρίας.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Assembled in Poland λέει. Made in Europe.

Στον Κωτσοβολο την είχα πάρει από εκθεση, την ειχαν βιτρίνα και μου έδωσαν ένα τηλεκοντρόλ που δεν λέει sharp πουθενά. Ε μου χάλασε μετά από χρόνια κ δεν μπορώ να βρω τι τηλεκοντρόλ παίρνει. Δηλαδη τι ir έχει, ποιας εταιρίας.

Δεν έπρεπε να την είχες πάρει (τελεία)

3 ώρες πριν, TechnoV είπε

Τα universal έχουν και λειτουργία ανίχνευσης. Πατάς συνεχόμενα το on off ας πούμε και όταν η τηλεόραση ανάψει ή σβήσει αφήνεις το κουμπί και αποθηκεύονται οι σωστοί κωδικοί.

Το πως γίνεται ακριβώς πρέπει να το γράφει στις οδηγίες του τηλεκοντρόλ.

Αν το πετύχεις και δουλέψει, να ξέρεις πως θα πρέπει να το ξανακάνεις αν βγάλεις τις μπαταρίες ή τελειώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, TechnoV είπε

Δεν ξέρω για αυθεντικο αλλά για προγραμματιζόμενο απο υπολογιστη θα παιζει το tele usb-100

https://www.skroutz.gr/s/6303848/Tele-USB-100.html

https://www.e-shop.gr/usb-100-tv-remote-control-me-usb-programmatismo-p-PER.850051

Στο λεω με βεβαιότητα 99% γιατί βρήκα το μοντέλο  LC 40-CFE 5100E στη βαση του rccreator, που ειναι το προγραμμα που προγραμματιζεις το τηλεχειριστήριο. 

Απο εκει και πέρα (και αν δεν σου αρεσει το usb-100) η tele βγαζει και αλλα προγραμματιζόμενα μεσω υπολογιστη και στη σελιδα τους έχει τα προγραμματα (tele prc v3 και tle prc v8) που αφορουν κάθε τηλεχειριστηριο. Κατέβασε τα προγραμματα, δες αν εχουν την τηλεοραση σου στη βαση και μετά διαλεξε τηλεχειριστηριο με βαση κοστος, διαθεσιμοτητα και λοιπα. Τα προγραμματα ειναι στη σελιδα της tele http://remotecontrols.gr/

Να κλείσω με την εμπειρία μου απο τα τηλ/ρια της tele μια και τα δουλευω χρόνια (εχω αλλαξει 3 μοντέλα). Απο ποιοτητα ειναι μετρια ΑΛΛΑ αν δεις το κοστος αγορας συγκριτικά με τα μοντέλα και τις δυνατοτητες προγραμματισμου τα θεωρώ vfm. Επι εποχες tv-αποκ/τη ειχα φτιάξει συνδυαστικό τηλεχειριστηριο και τώρα τα προτείνω σε ανθρώπους που εχουν χέρια-μανταλάκια, γιατί αμα πέσει και σπάσει (που ΟΛΑ τα τηλ/ρια) μας πέφτουν το κοστος αντικατάστασης ειναι 5-7 ευρω, ενω για το αυθεντικο πάει 20+

EDIT : Εχω αγοράσει και 2 τηλ/ρια απο τα παρακάτω (δε θυμάμαι ακριβώς τον πωλητη) τα οποια σετάρεις αν εχεις το αυθεντικο. Φθηνά και βολικά για απλές τηλεοράσεις 

https://www.aliexpress.com/item/Big-buttons-universal-tv-learning-remote-control-can-learn-from-any-remote-control/32759131296.html

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Ο κωδικος του τηλεκοντρολ ειναι ο SHWRMC0001,η τηλεοραση απο οσο εψαξα φοραει κινεζικη mainboard την TP.MSD309.BP710 ιδια με καποιο μοντελο blaupunkt-αρα μην ψαχνεις αν ταιριαζει με jvc ή κατι αλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν το τηλεκοντρόλ δεν έχει IR. Δεν ξέρω τι έχει Αλλά βρήκα ένα sharp aquos κ δουλεύει. Δεν είναι με υπέρυθρες σίγουρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Πιθανόν να είναι RF (bluetooth) σαν κι αυτό. Έτσι γραφει τουλάχιστον η περιγραφή.

https://www.ebay.com/itm/Remote-Control-SHARP-Smart-LED-TV-LC-40CFE6452E-LC-49CFE6352E-LC-49SFE7331E-/142993359069

RF είναι. Γι αυτό κ δεν έκανε κανένα universal. Πώς κοπιαρονται τα RF;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...