Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ αυτά που γράφεις, θα υπέθετα οτι σου έστειλαν κομμάτι από επιστροφή,
και θα το γυρνούσα για αλλαγή (όχι επισκευή)
-- χωρίς να προβώ σε καθαρισμούς, κλπ

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MakisCE είπε

απ αυτά που γράφεις, θα υπέθετα οτι σου έστειλαν κομμάτι από επιστροφή,
και θα το γυρνούσα για αλλαγή (όχι επισκευή)
-- χωρίς να προβώ σε καθαρισμούς, κλπ

Αυτό σκέφτομαι να κάνω,αλλά σίγουρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να "αποφανθεί" το τμήμα service τους.Τους έχω στείλει mail,δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι τώρα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasinho είπε

Αυτό σκέφτομαι να κάνω,αλλά σίγουρα θα περιμένω 2-3 βδομάδες να "αποφανθεί" το τμήμα service τους.Τους έχω στείλει mail,δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι τώρα 

χωρίς να φτιάξεις καφέ ή σου έβγαζε μετά;

Δημοσ.

Και πριν φτιάξω καφέ, κατά τη διαδικασία που περιγράφεται στο manual,πριν την πρώτη χρήση.Εκτοτε έχω πετάξει πόσα νερά,έχω καθαρίσει κτλ και πάλι βγάζει.

Τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι πρέπει να το στείλω στο τμήμα service,χαχα.Δλδ ο τεχνικός τι θα αποφανθεί για τις γρατσουνιές,τα άλατα και τα κατακάθια καφέ,δε μπορώ να καταλάβω.Με βλέπω να περιμένω 3 βδομάδες απάντηση και να μου δίνουν πιστωτικό.πφφφφφ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, keysmith είπε

Μιλάμε για καινούρια; Βγάζει "καφέ"? (παίζει να είναι βρομιά όχι πάντως σκουριά καθώς δεν υπάρχει τίποτα σιδερένιο στα εξαρτήματα). Τες πα κάνε έναν "καθαρισμό". Υπάρχουν και ειδικά υγρά πουλιούνται στα supermarket (με αναλογία 50ml για 500ml νερό, αν και εγώ το βάζω 1/2 50 και 100ml νερό και καθαρίζω με αυτό)

_._spresso.jpg

Ελπίζω μόνο να μην είσαι αγρότης!

Κάτι τέτοια έκαναν (κάνουν ακόμη;;) και κάτι μπαρμπάδες στα χωριά πριν λίγα χρόνια με τα εντομο/ζιζανιοκτόνα...

:D

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και η δικιά μου.

Το κουτί ήταν ανοιχτό, κανένα είδος από κολλητική ταινία και στις άκρες όπως λέει και ο φίλος "ταλαιπωρημένο".

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, amakrido είπε

Σήμερα ήρθε και η δικιά μου.

Το κουτί ήταν ανοιχτό, κανένα είδος από κολλητική ταινία και στις άκρες όπως λέει και ο φίλος "ταλαιπωρημένο".

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.

Και εμένα το κουτί ήταν χωρίς ταινία αλλά δεν είχε σημαδια ότι είχε σκιστεί

Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 12:35 ΠΜ, leros2004 είπε

για τον ατμό είναι, νερό δεν βγάζει. 

νερο βγαζει

καπως το κανεις , το καταφερα καποια στιγμη καταλαθως

κανει τον ιδιο θορυβο με οταν κανει καφε αλλα βγαζει κανονικα μια χαρα ροη για τσαγια κλπ..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasinho είπε

Άρα πήραμε όλοι κομμάτια από επιστροφές.Αυτό καταλαβαίνω.

Το θέμα είναι αν δεν τις χρησιμοποίησαν για ποιον λόγο τις επέστρεψαν τόσες πολλές;

Αλλά και αυτοί μια κολλητική ταινία δεν μπορούσαν να βάλουν για το τυπικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, amakrido είπε

Το θέμα είναι αν δεν τις χρησιμοποίησαν για ποιον λόγο τις επέστρεψαν τόσες πολλές;

Αλλά και αυτοί μια κολλητική ταινία δεν μπορούσαν να βάλουν για το τυπικό;

Εμένα φαίνεται ότι είναι μεταχειρισμένη από γρατσουνιές κλπ. Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί δεν ενημερώνουν από πριν ότι πχ κάποια κομμάτια μπορεί να είναι μεταχειρισμένα ή refurbished και να τα δώσουν σε καλύτερη τιμή.Γιατι να πληρώνω για καινούργιο και να μου έρχεται χρησιμοποιημένο?Αν ήθελα μεταχειρισμένη αγόραζα μια gaggia.

5 ώρες πριν, opcorsa είπε

νερο βγαζει

καπως το κανεις , το καταφερα καποια στιγμη καταλαθως

κανει τον ιδιο θορυβο με οταν κανει καφε αλλα βγαζει κανονικα μια χαρα ροη για τσαγια κλπ..

Μόλις σβήσει το πράσινο φωτάκι,ανοίγεις το ακροφύσιο.Στην αρχή λογικό είναι να πετάει νερό.Μετα από 10-15sec έχει σταθερή ροή ατμού.

Επεξ/σία από tasinho
Δημοσ.

δεν μπορεί να είναι μεταχειρισμένες.. Μην το λέτε αυτό, δεν είναι λογικό.

Πως βρήκαν μεγάλο αριθμό και πως όλες έχουν όλες την ίδια φθορά; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς υπάρχει άλλη (όχι καλύτερη) εξήγηση πχ δεν είναι καλή παρτίδα από το εργοστάσιο αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν πολλές "ταλαιπωρημένες".. αλλά εκτός από την "αισθητική" ταλαιπωρία έχετε άλλα προβλήματα (τώρα μεμονωμένα προβλήματα σε κάποιους οκ).

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, keysmith είπε

δεν μπορεί να είναι μεταχειρισμένες.. Μην το λέτε αυτό, δεν είναι λογικό.

Πως βρήκαν μεγάλο αριθμό και πως όλες έχουν όλες την ίδια φθορά; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς υπάρχει άλλη (όχι καλύτερη) εξήγηση πχ δεν είναι καλή παρτίδα από το εργοστάσιο αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν πολλές "ταλαιπωρημένες".. αλλά εκτός από την "αισθητική" ταλαιπωρία έχετε άλλα προβλήματα (τώρα μεμονωμένα προβλήματα σε κάποιους οκ).

Πλέον μετά από πολλούς καθαρισμούς η εκχύλιση μου είναι όπως πρέπει,απλά μου χτυπάει κάπως που αγόρασα μία μηχανή για καινούργια και έχει γρατσουνιές σε αρκετά σημεία καθώς και άλατα/στάμπες από προηγούμενη χρήση.Μπορούσαν να πουν ότι είναι κάποιες από το stock house και αν ήθελε κάποιος τις αγόραζε ΑΛΛΑ όχι να πουλάμε μεταχειρισμένες για καινούργιες.Ντροπή.

• Like 2
Δημοσ.

από τη στιγμη που δεν κάνετε επισημη κατεγγελια η διαμαρτυρια καλα κανουν και πουλανε μεταχειρισμένα για καινουργια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά να πω ότι παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα και την άνοιξα τώρα.

Η μηχανή είναι ολοκαίνουργια, μπορεί το κουτί να μην είχε ταινία ασφαλείας αλλά ήταν αδιαμφισβήτητα καινούρια, τουλάχιστον η δικιά μου.

Για την ποιότητα του καφέ που βγάζει προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Κάποιος που ξέρει και έχει χρησιμοποιήσει τέτοια μηχανήματα μπορεί να βγάλει εύκολα άψογο αποτέλεσμα με την πρώτη προσπάθεια. Αφρογαλα βγάζεις πολύ καλό απλά θέλει δύο φορές να το αφήσεις να ζεσταθεί το νερό στο ακροφύσιο.

Έχω ένα πρόβλημα, δεν λειτουργεί το κουμπί on/off, δεν έχει ανάδραση όταν το πατάω. Για να σβήσει το βγάζω από την μπριζα και όταν το ξαναβάζω είναι σβηστό (κ πατάω ξανά το κουμπί για να αρχίσει να λειτουργεί πάλι). Για πείτε λίγο εσείς που το έχετε αγοράσει, αν είναι να το γυρίσω πίσω 😊😊 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...