Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, MakisCE είπε

https://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-150bs-p-HAP.105203

η ίδια καφετιέρα που είχε πολύ-συζητηθεί εδώ παλιότερα
στην ίδια τιμή.   παλιότερο νήμα

Την έχω, και είμαι ευχαριστημένος.

Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, ο καθαρισμός και η αφαλάτωση είναι εύκολος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billator είπε

Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, ο καθαρισμός και η αφαλάτωση είναι εύκολος;

Εγώ την καθάριζα με ξύδι στο δοχείο σε συνδυασμό με νερό, 3 γεμίσματα αφήνοντας το να τρέχει. Ξεβίδωμα το group και τρίψιμο και ξεβίδωμα την σιτα πάνω από το group. Τέλος καλό καθάρισμα του ακροφισιου για το αφρογαλα. Δεν θα το έλεγα ότι πιο εύκολο υπάρχει, είναι χρονοβόρο. Αυτό κάθε 6 μήνες, γιατί αν κάτσει πολύ θα παιδεύεσαι πολύ. 

Δεν ξέρω τι κάνουν οι ταμπλέτες καθαρισμού. 

Εν τέλη μετά από 4 χρόνια χρήσης πήρα nespresso με 55€ και 30€ κάψουλες. 

• Like 1
Δημοσ.

Την αγόρασα πέρυσι όταν είχα δει το θέμα που αναφέρεται πάνω.

Ήθελα να δοκιμάσω αν μου αρέσει η διαδικασία χωρίς κάψουλες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και φτιάχνω 4-5 καφέδες την εβδομάδα. 

Μου αρέσει που μπορώ να δοκιμάζω διάφορες μάρκες καφέ απλά μετά θέλεις και κάποιο χρόνο για να καθαρίσεις την κατάσταση. 

Τα υλικά της δεν είναι σούπερ. Γενικά για δοκιμή είναι ότι πρέπει και αν σου αρέσει η διαδικασία πας σε καλύτερη.

Με λίγα λόγια αν βαριέσαι παίρνεις μια με κάψουλες. Αν όχι παίρνεις μια οικονομική, βλέπεις αν σου αρέσει η διαδικασία και πας σε μεγαλύτερη.!

Σχετικά με την μηχανή μου αρέσει ο καφές που βγάζει και μετά από διάφορες δοκιμές βρήκα την μάρκα καφέ που μου αρέσει και έμαθα να κάνω και ωραίο αφρόγαλα.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ μια για να αλλάξω την ipperesspresso γιατί ήταν πολύ ακριβή ιδικά για διπλό - fredo.

Αυτή δεν σταματάει αυτόματα, την σταματάτε με την ποσότητα καφέ που θα βγάλει η με βάση τον χρόνο;

Επίσης το γκρουπ είναι για μονή ή για διπλή δόση καφέ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω την ειχα παρει πριν λιγα χρονια που ξανα επαιξε προσφορα αλλα μετα απο 1-2 μηνες χρησης εβγαλε προβλημα. Εβαζα τον καφε κουμπωνα το γκρουπ πανω στην μηχανη, και μερικες φορες αντι να σταζει καφε απ την τρυπα που εχει για την ροη, ξεχειλιζε γυρω γυρω απ το σημειο που κουμπωνε το γκρουπ..Με τα κεφια ηταν, μια μπορει να ειχε κανονικη ροη, μια μπορει να ξεχειλιζε απο γυρω γυρω στο σημειο που κουμπωνει το γκρουπ

Απο τοτε την παρατησα στο κουτι της και δεν ξαναασχοληθηκα γιατι βαρεθηκα να πεταω καφεδες.

Για τον φιλο απο πανω:

Οχι δεν σταματει αυτοματα, εσυ σταματας την ροη οταν θες, το γκρουπ που εχει ειναι διπλη δοση αν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

Τίμια την έχω 3 χρόνια. Από καφέ παίρνω dimello απο τα supermarket

Ενα 250g πόσους καφέδες βγάζει περίπου;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grmaster2 είπε

35 μονούς περίπου, 5-7gr η δόση, άρα 17 περίπου freddo

1. Και για επιβεβαίωση το γκρουπ είναι μονής η διπλής δόσης καφέ, επίσης πως παίζεις με την εκχύλιση, με το μάτι ή με τον χρόνο;

2. Εσύ παίζεις με τον μετρητή που περιέχει έτσι;

Δημοσ.

διπλή, με το μάτι και με το μετρητή του... Να προσθέσω οτι τη χρησιμοποιώ κυρίως για freddo για απλά espressάκια έχω nespresso που βγάζει καλύτερα αποτελέσματα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι στο να καταλαβαίνετε με το μάτι,βάλτε μια ζυγαριά από κάτω για να σιγουρευτείτε.Παρήγγειλα και εγώ αυτή τη μηχανή,μπορείτε να μου πείτε βαθμό άλεσης? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tasinho είπε

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι στο να καταλαβαίνετε με το μάτι,βάλτε μια ζυγαριά από κάτω για να σιγουρευτείτε.Παρήγγειλα και εγώ αυτή τη μηχανή,μπορείτε να μου πείτε βαθμό άλεσης? Ευχαριστώ.

Το "με το μάτι" είναι για τον χρόνο εκχύλισης.

Για τον βαθμό σε άλλο νήμα νομίζω πως είδα 2.7, να επιβεβαιώσουν βέβαια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...