Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχει κάποιος την συγκεκριμενη TV (στις 60 ιντσες) να μας πει εντυπωσεις; Δεν μπορώ να βρώ πουθενά review :( 

Δημοσ.

Reviews θα βρεις αλλά σε άλλα ευρωπαϊκά site οπότε προετοιμάσου να σου βγουν τα μάτια με το google translate. Μια γενική εντύπωση θα την πάρεις πάντως. Στο rtings έχει review για την 6300 65" αλλά αυτή είναι IPS.

Γενικώς είναι ένα VA Panel με Direct Led φωτισμό και RGBW και τίμιο στα λεφτά του.

Όσο ανεβαίνεις στην σειρά (6500 - 6900) κτλ θα ανεβαίνουν τα features γενικώς αλλά μην φανταστείς τρομακτικές διαφορές αλλά αντίστοιχα δεν θα βρεις 60" αλλά 70".

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ. Ειναι σιγουρα RGBW? Γιατι εχω την εντυπωση πως τα 60” VA πανελ δεν τα φτιαχνει η LG και ειναι TRUE RGB

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σκεφτόμουν τις IPS της σειράς όταν έγραφα το post.

Εγώ έχω την 50UK6950 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με την 6200 έχει το Magic Remote, Metal Frame και WCG + υποστήριξη DTS-X.  Ίσως και πιο φωτεινό panel αλλά δεν ορκίζομαι γιατί όπως είπα υπάρχουν λίγες πληροφορίες για τα VA της LG.

Δημοσ.

Το σκεπτικό μου ειναι να παρω μια για κανα 2-3 χρονια, μεχρι να εξελιχθουν περισσότερο οι oled (για τα γνωστα θεματα τους). Οποτε σκεφτηκα να αγορασω κατι σε mid range αλλα αξιοπρεπές, και διαβαζοντας για το rgbw ειπα να μην παω σε LG IPS. Samsung αποκλειονται λογω DTS, και sony σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν υπαρχει. Με βολευουν πολυ και οι 60 ιντσες και κατεληξα εκει.

Απλα ειπα να ποσταρω σε περιπτωση που καποιος την ειχε! Θελω να πιστευω πως απο την  3D LG 47αρα 5ετιας (που εχω τωρα) ε, θα ειναι καλυτερη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...