overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικα απο το νετ ειδα παιζει πολυ αυτο το θεμα. Το προβλημα ειναι οτι αν ξηλωσω msi afterburner/asus tweaks κτλ και κανω reset μεσα απο wattman, τοτε δουλευει (οταν ελεγχω μονο το φανακι μεσω sapphire strix). Καμια ιδεα για το πως να το φτιαξω? Το modded bios προφανως ειναι απο τις strix και οχι απο καμια αλλη καρτα ωστε αν νομιζει οτι εχω 2 Fans. Κανει κατι κινησεις σαν να παει να ξεκινησει, αλλα δεν. Δεν εχω τοσο θεμα, παλι φυσιολογικες θερμοκρασιες εχω, αλλα για το γα*ωτο 😛 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από overpower
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωρινη λυση μεσω msi afterburner να φτιαξω profile για 20% minimum rpm ωστε να μην κλεινει ποτε. Εδωσα ωθηση και πηρε μπρος. Εκανα και restart και παρολο που μεχρι να μπω windows δεν πηραν μπρος, οταν ξεκινησε το MSI AB, ξεκινησαν και τα 3. Αν δεν βαρεθω, θα τσεκαρω μεσα το bios της καρτας να δω αν παιζει τιποτα με τα ρευματα, φαινεται σαν να μην παιρνει αρκετο ρευμα για να εκκινησει οταν ανεβασει θερμοκρασιες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από overpower 1
rofl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακομα και σε καταστασεις load? μηπως ειναι feature να μη δουλευουν ολα τα fans οταν ειναι ψιλοidle? στη sapphire μεχρι κοντα 50 δεν δουλευει κανενα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, rofl είπε Ακομα και σε καταστασεις load? nope
kwstasps Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ειχα και γω οταν περασα bios απο 580...όταν γύρισα παλι σε 480 bios της έμεινε κουσουρι.Την ελυσα και ξεκούμπωσα ολες τις επαφές στους ανεμιστήρες αλλαξα και την παστα και απο τοτε δουλεύει μια χαρα.Τυχαιο;Ισως.παντως απο τοτε που αλλαξα bios ξεκίνησαν ολα.Εχουν καλα ρευματα πάντως οι strix και απλά έχω τσιτώσει τα ρολόγια με μαμά ρεύματα οποτε ποιος ο λογος να αλλαξεις bios; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από kwstasps 1
kostas_anes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Παιζει να εχει αρχισει να τα παιζει το ιδιο το φανακι. Εχω μια 7870XT της οποιας το ενα φανακι αν δεν εδινες απο 50%+ δεν επαιρνε καν μπρος, οταν το τσεκαρα με πολυμετρο απλως ειχε ανεβει η αντισταση του σε σχεση με το αλλο. Γινεται και αυτο. Παρεμπιπτοντως το ΒΙΟS το αλλαζετε για να λετε οτι εχετε 580 ? Το μονο που κανει ειναι να αλλαζει τα κλοκια και TDC/TDA και TDP settings. Τα οποια παρεμπιπτοντως αν δεν κανεις τιποτα τρελο απο OC δεν σε κρατανε πισω, ενω ακομα και αν κανεις εχεις θεματα με τον Voltage controller με το Over Current Protection κτλ. Για να παω την 480 μου πχ στα 1550MHz που θελει 1.28V, ο controller την εκλεινε σε load γιατι τραβαγε 250-270W. Μονο με shunt mod στο PCB λυνεται αυτο.
overpower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Επανερχομαι σε περιπτωση που πεσει κανεις σε αυτο το thread απο αναζητηση. Το εφτιαξα απενεργοποιωντας το zero fan setting στο bios της gpu. Πριν, μεχρι να μπω επιφανεια και να παρει μπρος το msi ab για να ορισει το fan profile (min 30%), ισως να ηταν αργα για να ξεκινησει το fan να δουλευει. Τωρα ξεκινανε και τα 3 πριν κανω log in. Ισως στην αρχη η καρτα να εχει πιο πολυ ρευμα και ετσι μπορει να δωσει ωθηση στο fan. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα