gdriver Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 γιατί οτιδήποτε έχει να κάνει με την tesla ή γενικότερα με κάποιο ηλεκτρικό τροχοφόρο οχημα , πρέπει να είναι τόσο ελεϊνώς ακριβό;;; Οι μπαταρίες κάνουν τη ζημιά , ο κατασκευαστής , ή απλώς ο κατασκευαστής το εκμεταλλεύεται και έχει μία παραπάνω δικαιολογία;
Choulio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, el97639 είπε εχω παει για αυτο ειπα για τους ευρωπαικους. απλα τουλαχιστον οι ολλανδοι ξερουν να φτιαχνουν highways δεν θα δεις την αθηνων πατρων Ε τοτε σιγουρα δεν εχει παει τελευταια στην Αθηνων-Πατρων που ειναι πλέον οτι καλυτερο κα μαλλον δεν εχεις παει και στις ΗΠΑ οπου το οδικο δικτυο (αλλα και το συνολο των υποδομων τους βασικα) ειναι κακο. 1
cr77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 10:00 ΜΜ, ilias78 είπε Εγω παντως αυτο το συστημα δεν το εμπιστευομαι. Η τοση πολυ τεχνολογια δεν νομιζω πως κανει τοσο καλο. Ενας χακερ να παρει τον ελεγχο κ απεκτησε rc 1/1. Με οτι αυτο συνεπαγεται. Το κακό είναι ότι δε γίνεται να εμπιστευτείς ούτε τον Ελληνάρα οδηγό. Καλύτερα να επιστρέψουμε στα γαϊδούρια μπας και μειωθούν τα ατυχήματα. 1
el97639 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 οκ οποτε δηλαδη το ελλαδισταν εχει τους καλυτερους δρομους στον γαλαξια, γιατι οι ελληνες καταγονται απο τους ΕΛ οποτε οι τριτοκοσμικες χωρες της δυτικης Ευρωπης και των ΗΠΑ δεν εχουν καλους δρομους.
Giorgos20177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 δεν ξερω τ λετε παντος 1 tesla περασε το καλοκαιρι του 2018 από την πολη μου Δμακεδονια κ εφυγε στα χωράφια με τον αυτοματο πιλοτο , γυρισε με την οδικη βοηθεια ο καημενος χαχαχαχαχαχ
Celtic1453 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 10/2/2019 στις 4:08 ΜΜ, faunus είπε Αληθεια τωρα το Facebook εχει παραπανω κωδικα απο τα windows vista ?
VanJ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 10/2/2019 στις 9:30 ΠΜ, dancer είπε να δουμε εμεις ποτε θα περασουμε τον δρομο που οταν αναβει πρασινο για τα αμαξια τοτε περνανε οι πεζοι "ελληναρες", αντε ολοι πια με τις εξυπναδες και να χαμε να λεγαμε Κάνεις ένα λάθος εδώ. Τα αυτοκίνητα έχουν μόνο κόκκινο και πορτοκαλί για στροφή σε στενά στο κέντρο, ενώ οι άνθρωποι έχουν κόκκινο και πράσινο. Όταν το κόκκινο γίνει πορτοκαλί για τα αυτοκίνητα, για τους πεζούς το κόκκινο γίνεται πράσινο. Ο Ελληνάρας λοιπόν οδηγός ξεκινάει και λέει: "χέστηκα, αν δεν περάσω τώρα θα ξαναγίνει κόκκινο, ας σταματήσει ο πεζός που έχει πράσινο, έτσι κι αλλιώς αυτός μπορεί να περάσει και με κόκκινο όταν δεν θα στρίβει άλλο αυτοκίνητο". Και ο Ελληνάρας πεζός λέει "έχω πράσινο, θα βγω μπροστά του και σίγουρα θα σταματήσει, που πήρε το αυτοκίνητο και νομίζει πως του ανήκουν οι δρόμοι". Και ο άλλος Ελληνάρας πεζός λέει "αφού δεν με άφησαν να περάσω όταν είχα πράσινο, θα περάσω στο κόκκινο". Και γενικά είναι τόσο μπάχαλο η κατάσταση που δεν νομίζω η Tesla να τα έβγαζε πέρα με την κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους. Υπάρχουν βέβαια και σωστοί οδηγοί που σταματάνε σε διάβαση (από αυτές που δεν έχουν φανάρι και είναι για σχολεία ή φαρμακεία) για να περάσει πεζός, και έρχεται από πίσω άλλος οδηγός με ταχύτητα, προσπερνάει βρίζοντας και κορνάροντας, επειδή ο μπροστινός του "σταμάτησε ξαφνικά και χωρίς λόγο στη μέση του δρόμου".
dancer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, VanJ είπε Κάνεις ένα λάθος εδώ. Τα αυτοκίνητα έχουν μόνο κόκκινο και πορτοκαλί για στροφή σε στενά στο κέντρο, ενώ οι άνθρωποι έχουν κόκκινο και πράσινο. Όταν το κόκκινο γίνει πορτοκαλί για τα αυτοκίνητα, για τους πεζούς το κόκκινο γίνεται πράσινο. Ο Ελληνάρας λοιπόν οδηγός ξεκινάει και λέει: "χέστηκα, αν δεν περάσω τώρα θα ξαναγίνει κόκκινο, ας σταματήσει ο πεζός που έχει πράσινο, έτσι κι αλλιώς αυτός μπορεί να περάσει και με κόκκινο όταν δεν θα στρίβει άλλο αυτοκίνητο". Και ο Ελληνάρας πεζός λέει "έχω πράσινο, θα βγω μπροστά του και σίγουρα θα σταματήσει, που πήρε το αυτοκίνητο και νομίζει πως του ανήκουν οι δρόμοι". Και ο άλλος Ελληνάρας πεζός λέει "αφού δεν με άφησαν να περάσω όταν είχα πράσινο, θα περάσω στο κόκκινο". Και γενικά είναι τόσο μπάχαλο η κατάσταση που δεν νομίζω η Tesla να τα έβγαζε πέρα με την κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους. Υπάρχουν βέβαια και σωστοί οδηγοί που σταματάνε σε διάβαση (από αυτές που δεν έχουν φανάρι και είναι για σχολεία ή φαρμακεία) για να περάσει πεζός, και έρχεται από πίσω άλλος οδηγός με ταχύτητα, προσπερνάει βρίζοντας και κορνάροντας, επειδή ο μπροστινός του "σταμάτησε ξαφνικά και χωρίς λόγο στη μέση του δρόμου". εχω γραψει καπου για στροφη? επισης μπορεις να μου εξηγησεις γτ υπαρχουν τα πεζοδρομια? απλως οπως εγραψες η κατασταση ειναι ενα μπαχαλο.
Choulio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, el97639 είπε οκ οποτε δηλαδη το ελλαδισταν εχει τους καλυτερους δρομους στον γαλαξια, γιατι οι ελληνες καταγονται απο τους ΕΛ οποτε οι τριτοκοσμικες χωρες της δυτικης Ευρωπης και των ΗΠΑ δεν εχουν καλους δρομους. Ε οπως και να το κανουμε την δεδομενη χρονικη στιγμη 11 Φεβρουαρίου 2019 11:40 η Αθηνων-Πατρων που εγραψες ειναι απο τους καλυτερους δρόμους ως προς τις προδιαγραφές παγκοσμιως. Αυτο δεν ειναι καποια αποψη ειναι ενα γεγονος αδιαμφισβητητο. Επισης για τις ΗΠΑ ισχυει αυτο που σου ειπα για τους δρομους τους και ολες τις υποδομες τους φυσικα. Ειναι σε πολυ κακο επιπεδο και εσφαλμενα νομιζετε οτι ειναι καλυτερες απο της Ευρωπης.
NVLF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα δύσκολο το πράμα με τα Tesla και με όποιον αυτοματο πιλότο.... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από NVLF
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα