Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για την προσφορα που ισχυε τον ιανουαριο,εκανα αγορα μεσο ιντερνετ με δοσεις.

Ξειρει καποιος πως θα μπουν τα YELLOW ?

γιατι στην πρωτη δοση μου μπηκαν 10 yellows ανα ευρω αντι για 100 που θα επρεπε με την προσφορα

Δημοσ.

Νομίζω την πάτησες γιατί νομίζω στα "ψιλά γράμματα" αναφέρανε ότι είτε η αγορά έπρεπε να αφορά εφάπαξ εξόφληση ή να έχει "εκκαθαριστεί" από την τράπεζα - μέχρι την λήξη την προσφοράς. Κάτι τέτοιο με αποθάρρυνε εμένα και έναν φίλο μου που θέλαμε να αγοράσουμε στις 25 αν θυμάμαι καλά και η προσφορά έληγε στις 27 και δεν το ρισκάραμε.

Δημοσ.

Έκανα αγορά 21/1.

Κάπου στις 25 παίρνω τηλ. Mediamarkt να δω αν έχουν στείλει την εκκαθάριση στην Πειραιώς γτ δεν είχε φανεί ακόμα η κίνηση! Μου είπαν πως δε θα έχω κάποιο θέμα από τη στιγμή που η αγορά έγινε εντός προσφοράς. Τελικά η κίνηση φάνηκε στην κάρτα μου στις 29/1! Αλλά οι πόντοι περάστηκαν κανονικά, ευτυχώς.

Αγορά εξ'ολοκλήρου, όχι με δόσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

την αγορα την εκανα στις 17 και η εκκαθαριση εγινε  στις 23

οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω

Δημοσ.

Βρήκα και το screenshot που είχα κρατήσει με τους όρους.

yp.png.e910920a9ba0136d6521fb7025e37b32.png

Δε βλέπω κάτι να αποκλείει "με δόσεις". Επίσης η προσφορά ήταν για πάνω από 499€! Φαντάζομαι αυτό το καλύπτεις!

Δημοσ.

ναι ηταν στα 1000.

τελικα επειδη δεν εβγαινε ακρη με τα yellows με σιγουρια για το πως θα μπουν, ποτε θα μπουν  και αν θα μπουν την ακυρωσα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios1515 είπε

ναι ηταν στα 1000.

τελικα επειδη δεν εβγαινε ακρη με τα yellows με σιγουρια για το πως θα μπουν, ποτε θα μπουν  και αν θα μπουν την ακυρωσα

Τι θα ακυρώσεις?

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...