Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mphxths είπε

Η huawei εχει το emui , που περα απο το γεγονος οτι ειναι πολυ καλη custom-ια , παραμετροποιει σε μεγαλο βαθμο τα παντα.Οποτε σε καθε εκδοση ανδροιδ πρεπει να το ξανα-φτιαχνει/ρυθμιζει , οποτε μπορει να  ειναι πολυ επιλεκτικη σε ποιες συσκευες αξιζει να ασχοληθει και να δωσει την αναβαθμιση ...

Που στην συγκεκριμένη περίπτωση το emui είναι βαρύ σαν λειτουργικό.

Επίσης σε περίπτωση που δεν δώσει η εταιρεία αναβάθμιση τότε δεν μπορεί να βάλει ούτε κάποια custom rom ,από την στιγμή που η ίδια η Huawei έκλεισε το site για ξεκλείδωμα του bootloader.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Που στην συγκεκριμένη περίπτωση το emui είναι βαρύ σαν λειτουργικό.

Επίσης σε περίπτωση που δεν δώσει η εταιρεία αναβάθμιση τότε δεν μπορεί να βάλει ούτε κάποια custom rom ,από την στιγμή που η ίδια η Huawei έκλεισε το site για ξεκλείδωμα του bootloader.

Τα android one δηλαδη ειναι πιο ελαφρια;Μηπως τελικα να μεινω στα nokia που εχουν ελαφρυ λειτουργικο και παιρνουν αναβαθμισεις.

Αυτη τη στιγμη εχω το xperia L1 το οποιο εχει τετραπυρηνο mediatek 6737 με μπαταρια 2620 οποτε το 3.1 το οποιο εχει οχταπυρηνο mediatek 6750 και μπαταρια 2990 νομιζω οτι ειναι αναβαθμιση και ειναι και μικροτερο σε μεγεθος.

Το honor 6a της γυναικας μου που εχει 8πυρηνο snap430 στο μονο που ειναι καλυτερο απο το L1 ειναι στην αυτονομια.

Τωρα το p smart εχει μεγαλυτερη μνημη 3/32 αλλα δεν ξερω τι γινεται απο θεμα επεξεργαστης ο οποιος ειναι της ιδιας της huawei.

Τελος να σημειωσω οτι εχω ταμπλετ της huawei με snap425 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος και με 2/16 μνημη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Τα android one δηλαδη ειναι πιο ελαφρια;Μηπως τελικα να μεινω στα nokia που εχουν ελαφρυ λειτουργικο και παιρνουν αναβαθμισεις.

Αυτη τη στιγμη εχω το xperia L1 το οποιο εχει τετραπυρηνο mediatek 6737 με μπαταρια 2620 οποτε το 3.1 το οποιο εχει οχταπυρηνο mediatek 6750 και μπαταρια 2990 νομιζω οτι ειναι αναβαθμιση και ειναι και μικροτερο σε μεγεθος.

Το honor 6a της γυναικας μου που εχει 8πυρηνο snap430 στο μονο που ειναι καλυτερο απο το L1 ειναι στην αυτονομια.

Τωρα το p smart εχει μεγαλυτερη μνημη 3/32 αλλα δεν ξερω τι γινεται απο θεμα επεξεργαστης ο οποιος ειναι της ιδιας της huawei.

Τελος να σημειωσω οτι εχω ταμπλετ της huawei με snap425 απο το οποιο ειμαι ευχαριστημενος και με 2/16 μνημη..

Φυσικά και είναι ποιο ελαφρύ το stock.

Και με 2 gb ram για απλή χρήση κάνεις την δουλειά σου άνετα.

Και όπως είπες θα έχεις και τις αναβαθμίσεις σου.

Στο θέμα όμως μπαταρίας δεν είναι και ότι καλύτερο ο mtk επεξεργαστής.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Φυσικά και είναι ποιο ελαφρύ το stock.

Και με 2 gb ram για απλή χρήση κάνεις την δουλειά σου άνετα.

Και όπως είπες θα έχεις και τις αναβαθμίσεις σου.

Στο θέμα όμως μπαταρίας δεν είναι και ότι καλύτερο ο mtk επεξεργαστής.

Οποτε σε αυτη την περιπτωση η παω στο 5 που εχει κοντα στα 115 ευρω η ανεβαινω στα 180 ευρω που εχει το 6.1 ενω καπου στη μεση υπαρχει και το mi a2 lite απο το οποιο δεν μου αρεσει το notch.......ενω δεν ξερω εαν εχει ραδιο.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, osfp1978 είπε

Οποτε σε αυτη την περιπτωση η παω στο 5 που εχει κοντα στα 115 ευρω η ανεβαινω στα 180 ευρω που εχει το 6.1 ενω καπου στη μεση υπαρχει και το mi a2 lite απο το οποιο δεν μου αρεσει το notch.......ενω δεν ξερω εαν εχει ραδιο.....

Το MI A2 lite έχει ραδιόφωνο μετά την αναβάθμιση σε Android 9,πρίν όχι.Οπότε έχει το hardware αλλά ήταν κλειδωμένο.

https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite_(redmi_6_pro)-9247.php#a2-lite

Δημοσ.
4 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Για μένα πήγαινε στο 6.1 που έχει και τον Snap 630 αλλά δεν έχει ειδοποιήσει led.

Το Mi A2 lite ναι μεν έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά στο θέμα Android One θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Για μένα πήγαινε στο 6.1 που έχει και τον Snap 630 αλλά δεν έχει ειδοποιήσει led.

Το Mi A2 lite ναι μεν έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά στο θέμα Android One θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Νομιζω οτι το 6.1 ειναι οτι πρεπει.....εχω ετσι κι αλλιως ξεφυγει απο το μπατζετ μου.......

Βρηκα καποια reviews με πολυ καλα λογια εντος και εκτος Ελλαδας.Δεν εχει οντως led ειδοποιησεων αλλα εχει always on.....

Ειμαι "παλιος" χρηστης nokia οποτε με μεγαλη μου χαρα θα ξαναγυρισω.....ελπιζω να αξιζει τον κοπο.....

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Νομιζω οτι το 6.1 ειναι οτι πρεπει.....εχω ετσι κι αλλιως ξεφυγει απο το μπατζετ μου.......

Βρηκα καποια reviews με πολυ καλα λογια εντος και εκτος Ελλαδας.Δεν εχει οντως led ειδοποιησεων αλλα εχει always on.....

Ειμαι "παλιος" χρηστης nokia οποτε με μεγαλη μου χαρα θα ξαναγυρισω.....ελπιζω να αξιζει τον κοπο.....

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δεις και από κοντά για να πάρεις και μια γνώμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...