Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα desktop η καρτα ειναι 1000αρα ethernet το router ειναι speedport plus και η συσκευη που στελνω αρχεια το nvidia shield γιατι η μεταφορα γινεται με 18mb/s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 18mb/s είναι 18Mb/s (Mbit/s) ή 18MB/s (Mbyte/s);

Οι συνδέσεις είναι και οι 2 ενσύρματες ή υπάρχει και wifi στη μέση;

Επεξ/σία από phph
Δημοσ.
6 hours ago, phph said:

Το 18mb/s είναι 18Mb/s (Mbit/s) ή 18MB/s (Mbyte/s);

Οι συνδέσεις είναι και οι 2 ενσύρματες ή υπάρχει και wifi στη μέση;

Ενσύρματες 

Μήπως φταίει το καλώδιο που δεν είναι cat 6

Δημοσ.

Και με cat5e πιάνεις τα (θεωρητικά) 1000Mbit/s.  Δεν μου απάντησες όμως 18Mbit/s ή 18Mbyte/s; Πώς το μετράς και το βγάζεις τόσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δε γινουν απαραιτητες ρυθμισεις στις καρτες, με κανενα καλωδιο δε θα πιασει ποτε 1000, ουτε καν 700.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω το τι πρόβλημα έχει το δίκτυό σου, αλλά στο δικό μου Gigabit Ethernet και με καλώδια cat5,  για μεταφορά μεγάλου αρχείου η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη από 105 ΜΒ/s.

Τέτοιες ταχύτητες θα πρέπει να έχεις.

Untitled.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, Euclides said:

Δεν μπορώ να ξέρω το τι πρόβλημα έχει το δίκτυό σου, αλλά στο δικό μου Gigabit Ethernet και με καλώδια cat5,  για μεταφορά μεγάλου αρχείου η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη από 105 ΜΒ/s.

Τέτοιες ταχύτητες θα πρέπει να έχεις.

Untitled.jpg

Να αναφέρω ότι κάνω μεταφορά αρχεία από το pc στο nvidia shield με την εφαρμογη xplore 

Δημοσ.
Στις 15/2/2019 στις 2:36 ΜΜ, M@dB0x είπε

Αν δε γινουν απαραιτητες ρυθμισεις στις καρτες, με κανενα καλωδιο δε θα πιασει ποτε 1000, ουτε καν 700.

Ποιες παραμετρους να ρυθμισουμε?...δηλ μεσα απο windows η απο προγραμμα καρτας αν υπαρχει?

Δημοσ.
Στις 17/2/2019 στις 5:51 ΜΜ, M@dB0x είπε

πρεπει να ενεργοποιησεις στο maximum τα jumpo frames.

Όχι δεν ισχύει αυτό, κάτι άλλο μαλλον φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση, και το πιθανότερο είναι το bottleneck να ειναι 1 από τα 2, η και τα 2 αποθηκευτικά μέσα. 

Δημοσ.

Μια χαρα ισχυει το MTU που εγραψα................. πριν μια βδομαδα κιολας, καρτα που εβαλα και ηταν δηλωμενη σε fast ethernet με 1500 MTU, επαιζε γυρω στα 65 και με το που το αλλαξα πηγε στο 115-120

Δημοσ.

το ειχα και εγω αυτο το προβλημα. οταν πεταξα το καλωδιο το κλασικο του οτε αυτο το κιτρινο που δινουν και πηρα cat6, πιανω 100-120ΜΒ/S.

επισης, δες και αυτο:

·  Open your network adapter properties.

·  Navigate to the Advanced tab and select Speed/duplex settings.

Now set Value to 1 Gb Full Duplex.

Δημοσ.
Στις 19/2/2019 στις 10:11 ΠΜ, M@dB0x είπε

Μια χαρα ισχυει το MTU που εγραψα................. πριν μια βδομαδα κιολας, καρτα που εβαλα και ηταν δηλωμενη σε fast ethernet με 1500 MTU, επαιζε γυρω στα 65 και με το που το αλλαξα πηγε στο 115-120

Καλά πως γίνεται Fast Ethernet να ξεπεράσει τα 100Mbps? Εκτός εάν μαζί με τη ρύθμιση του MTU άλλαξες και από 100 σε 1000Mbps...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...