TzortzisJosh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, Εδώ και 1 χρόνο περίπου, αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αναγράφεται στον τίτλο. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά μέσω Ethernet, κάθε 2-3 ημέρες σε τυχαίες χρονικές στιγμές, το Ethernet απλά σταματάει να λειτουργεί και όταν τρέχω το διαγνωστικό το μόνο που γράφει είναι "Ethernet does not have a valid IP configuration". Έχω δοκιμάσει: Reset ρουτερ, driver updates, CMD commands, όμως τίποτα. Το μόνο πράγμα που βοηθάει είναι να βγάλω ολοκληρωτικά το PC από την πρίζα για 10-15 δευτερόλεπτα και μετά να το ξαναβάλω. Τότε, το Ethernet ανασταίνεται και λειτουργεί για 2 ημέρες, μετά όμως πάλι τα ίδια. Πρώτη φορά δεν βρίσκω λύση σε πρόβλημα μέσω Google. Έχω επισκεφτεί άπειρα Sites, δοκίμασα πολλές "λύσεις", αυτό που φαίνεται όμως να δουλεύει προσωρινά είναι το να βγάλω την πρίζα. Να αναφέρω(σε περίπτωση που έχει κάποιο ρόλο) πως επειδή στον χώρο που βρίσκεται το PC δεν υπάρχει έξοδος Ethernet, έχω κάνει το εξής: Το ρούτερ που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο, βγάζει Ethernet το οποίο συνδέεται σε ειδική μπρίζα TP Link. Κατά αυτόν τον τρόπο στην ουσία το Ethernet μεταφέρεται μέσω της πρίζας. Στο δωμάτιο του PC, υπάρχει επίσης μπρίζα ειδική TP Link από την οποία βγαίνει καλώδιο Ethernet και συνδέεται έτσι στο PC. Το εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα. Είναι αυτό. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από TzortzisJosh
jkoukos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δοκίμασε να ορίσεις σταθερή διεύθυνση στην κάρτα δικτύου αντί να παίρνει αυτόματα από τον DHCP του router.
zx1234r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αν δοκιμάσεις έστω προσωρινά να συνδέσεις κατευθείαν το ρούτερ με το pc χωρίς τα powerline?
TzortzisJosh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Αν δοκιμάσεις έστω προσωρινά να συνδέσεις κατευθείαν το ρούτερ με το pc χωρίς τα powerline? Δεν γίνεται. Που και να το δοκίμαζα, το PC πρέπει να μείνει 2-3 ημέρες εκεί για να δούμε αν τα Powerline είναι το πρόβλημα.
zx1234r Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Δεν γίνεται. Που και να το δοκίμαζα, το PC πρέπει να μείνει 2-3 ημέρες εκεί για να δούμε αν τα Powerline είναι το πρόβλημα. Έστω ασύρματα? Εγώ πιστεύω εκεί είναι το πρόβλημα.
TzortzisJosh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Έστω ασύρματα? Εγώ πιστεύω εκεί είναι το πρόβλημα. Μμ θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα