Προς το περιεχόμενο

[GPU] ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4GB (146.35€) @Amazon.es [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4GB στα 146.35€ τελική με τον απλό τρόπο αποστολής, από amazon.es: 

https://www.amazon.es/ASUS-ROG-STRIX-RX570-O4G-GAMING-Radeon-570-GDDR5/dp/B06ZY1LVYJ/

Το κατάστημα περιλαμβάνεται στο AMD Rewards Promotion και σας δίνει κωδικό για την επιλογή δύο (2) από τα ακόλουθα παιχνίδια: 

Tom Clancy's The Division® 2, Resident Evil ™ 2, Devil May Cry ™ 5

STRIX_570.png.ebcb1364f1b16a6ea3bfb45fa283d82e.png

Διαθέσιμη είναι ακόμα και η Gigabyte RX 570 4GB Aorus στα 152.90€ από το άλλο νήμα: 

Επεξ/σία από LF21
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ότι πρέπει μάγκες σε αυτή τη τιμή. Δίνοντας και τα παιχνίδια βγαίνει γύρω στα 100 ευρώ. 

*προσωπικά έδωσα σε φιλαράκι το κουπόνι από την Aorus της δίπλα προσφοράς και διάλεξε ενα παιχνίδι εκείνος (DmC) και ένα εγώ (Resident Evil 2) :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 8elwADSL είπε

Πως αλλάζει η γλώσσα στα αγγλικα ρε παίδες για να βγάλω άκρη με τη παραγγελία.

Δεν αλλάζει κάνε μετάφραση από τον Chrome έτσι τα κατάφερα εγώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4gb δεν είναι λίγα στις μέρες μας? βέβαια στην κατηγορία τις με τέτοια τιμή και με τα παιχνίδια δώρο είναι τσαμπε η φάση δε λεω αφού μπορείς να πουλήσεις τα παιχνίδια άμα δε τα θες και να σου βγει κατω απο 100ε

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

4gb δεν είναι λίγα στις μέρες μας? βέβαια στην κατηγορία τις με τέτοια τιμή και με τα παιχνίδια δώρο είναι τσαμπε η φάση δε λεω αφού μπορείς να πουλήσεις τα παιχνίδια άμα δε τα θες και να σου βγει κατω απο 100ε

Ανάλογα το παιχνίδι, αλλά και 8gb να έχει δεν είναι τόσο δυνατή κάρτα ώστε να σου δώσει παραπάνω fps... 

• Like 1
Δημοσ.

Η vram χρησιμοποιειτε καθαρα για τα textures του καθε παιχνιδιου. Σε 1080p δυσκολα θα δειτε να αξιοποιουνται πανω απο 4gb vram και αυτα παντα σε ultra textures. Σε 1440p δεν προκειται να παιξει καποιος με την 570 οποτε μην σας αγχωνει η vram.

Δημοσ.

Παιδιά μου την στείλανε σήμερα με Deutsche Post χωρίς κωδικό και τους κωδικούς για τα παιχνίδια πότε τους παίρνω; 

• Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, TasosRS είπε

Παιδιά μου την στείλανε σήμερα με Deutsche Post χωρίς κωδικό

H χειροτερη μεταφορικη. Καλη υπομονη, θα ερθει αρκετες μερες μετα το estimate αν δεν εισαι η εξαιρεση. Απο 2 ως και 15 μερες μετα την ημερομηνια που σου εδωσαν σημερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

H χειροτερη μεταφορικη. Καλη υπομονη, θα ερθει αρκετες μερες μετα το estimate αν δεν εισαι η εξαιρεση. Απο 2 ως και 15 μερες μετα την ημερομηνια που σου εδωσαν σημερα.

Κι εμένα έφυγε 5/02 με DHL post η rx vega 64 και ακόμη δεν έχει πατήσει Ελλάδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αυτά έρχονται χωρίς κωδικό; ή να τον ζητήσω.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...