Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τοποθέτηση ψύκτρας CPU

gdresios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα την noctua NH-L12S για να αντικαταστήσω την noctua NH-L9Χ65 όχι ότι έγινε καμμία σημαντική αναβάθμιση αλλά και λόγω περιορισμένου χώρου δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, αλλά έχω αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα για να τοποθετηθεί η ψυκτρα CPU πρέπει να αφαιρέσω μια ψυκτρα αλουμινίου  που είναι επάνω στην μητρική, η ψυκτρα αυτή βγαίνει εύκολα είναι τοποθετημένη με δυο βιδάκια δεν ξέρω βέβαια το ρόλο της και αν είναι απαραίτητη, δεν ξέρω τι να κάνω να κρατήσω την παλιά ψυκτρα και να επιστρέψω την νέα ή να αφαιρέσω την αλουμινόψυκτρα από την mobo. Η δοκιμή έγινε με ίδια ψυκτρα μεταχειρισμένη οπότε η άλλη είναι σφραγισμένη. Το σύστημα περιλαμβάνει τα εξής 

Motherboard Gigabyte Z370N ITX

CPU Intel I7 9700k

67FBA30E-B5A5-4938-B17D-C6DC57A32280.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και να ΜΗΝ αφαιρέσεις αυτό που δείχνεις, είναι η ψύκτρα για τα VRM της μητρικής.

Αν το βγάλεις αυτά θα ανεβάζουν θερμοκρασία καθώς τροφοδοτούν τον επεξεργαστή και απο ενα σημειο και μετά θα υπερθερμανθουν και θα αρχίσουν να ρίχνουν συχνότητα στον επεξεργαστή

• Like 1

25 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Φυσικά και να ΜΗΝ αφαιρέσεις αυτό που δείχνεις, είναι η ψύκτρα για τα VRM της μητρικής.

Αν το βγάλεις αυτά θα ανεβάζουν θερμοκρασία καθώς τροφοδοτούν τον επεξεργαστή και απο ενα σημειο και μετά θα υπερθερμανθουν και θα αρχίσουν να ρίχνουν συχνότητα στον επεξεργαστή

Νομίζεις ότι με την 9X65 θά έχω καλή ψύξη σημείωση δεν θα γίνει OC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες οτι αυτό που πέφτει πάνω το βελάκι δεν βγαίνει αν δεν βγάλεις αυτό που έχεις κυκλωμένο? Γιατί δεν βλέπω conflict μεταξύ τους

Επεξ/σία από Stamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...