spid_x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από φορμάτ και έλεγχο σε τεχνικό, κατά την περιήγηση σε windows 10 εμφανίζονται πολύ συχνά οριζόντιες γραμμές στην οθόνη. Σαν να "παίζει" στιγμιαία. Σαν να "τραντάζεται" ο οθόνη για 1 δευτερόλεπτο. Το κάνει αρκετά συχνά. Τι μπορεί να πήγε στραβά; Έχω και βίντεο με το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω μεγέθους. Τα χαρακτηριστικά είναι παρακάτω..
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κάνει μόνο στα windows η πχ και στο bios? Τι drivers έχεις? Η 4870 έχει για win 10? Για κουνά λίγο (τράνταγμα) το pc. Το κάνει? Επίσης κοίτα να κουμπώσει καλά το καλώδιο της vga. Τέλος για άνοιξε το pc και βεβαιώσουν ότι όλα είναι καλά τοποθετημένα. (Λίγο πίεση σε όλα τα εξαρτήματα).. Η 4870 θέλει επιπλέον τροφοδοσία? Καλή επιτυχία Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από tz_aristotelis
leros2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spid_x είπε Μετά από φορμάτ και έλεγχο σε τεχνικό, κατά την περιήγηση σε windows 10 εμφανίζονται πολύ συχνά οριζόντιες γραμμές στην οθόνη. Σαν να "παίζει" στιγμιαία. Σαν να "τραντάζεται" ο οθόνη για 1 δευτερόλεπτο. Το κάνει αρκετά συχνά. Τι μπορεί να πήγε στραβά; Έχω και βίντεο με το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω μεγέθους. Τα χαρακτηριστικά είναι παρακάτω.. Ανέβασε το στο youtube
spid_x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=XF90rz-pnVk Αυτά τα "παιξίματα" στην οθόνη γίνονται πολύ έντονα. Από καλώδια έχω αλλάξει και dvi και Hdmi. Εντωμεταξύ επειδή έχω 2 οθόνες, ακόμη και κάτι να ανοίξω στην δεύτερη, η Dell πάλι "τρεμοπαίζει" αμέσως Παράλληλα το pc αντιμετωπίζει και το εξής πρόβλημα. κάνω τερματισμό και το Pc τερματίζει και ανοίγει ξανά μόνο του. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από spid_x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα