spy_vlsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, xristoslet είπε Μα πραγματικά, γιατί να πάρει κάποιος ένα φλασακι από Κίνα που θα περιμένει τόσο καιρό για την παραλαβή και αν του χαλάσει το πιο πιθανό είναι να μην μπει καν στην διαδικασία να το στείλει με εγγύηση. οπως βλεπω τα 2 απ τα παραπανω ειναι usb 2.0. επισης το τελευταιο εχει κακη κριτικη. μονο το verbatim 3.0 θα εμπιστευομουν το οποιο ειναι και 2 ευρω πανω. οσον αφορα τα ελαττωματα βγαζεις ενα βιντεο και αν δεν βγαλεις ακρη με το μαγαζι γυρνας στην PayPal.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Επειδη νομιζουν οτι αγοραζουν 13 ευρω κατι που κανει 30-40. Δεν ειναι ομως ετσι. Γι αυτο ποσταρα την εικονα βλεποντας την "φρενιτιδα αποκρισης" του τοπικ. Τοσο αξιζει, οποιος εχει ορεξη να περιμενει 2-3 μηνες για να δωσει 1-3 ευρω λιγοτερα για να παρει κατι αγνωστης ποιοτητας, ας το κανει. Για να δωσω και μια ιδεα, για καποιες χρησεις καλυτερα θα ηταν να δωσει καποιος 18-20 ευρω για εναν επωνυμο ssd 128αρη απο Ελλαδα και να τον ριξει σε μια usb3.0 θηκουλα απο αυτες που εχουμε και καθονται. Θα εχει 3-10xπλασιες ταχυτητες. Αν θελει κατι για το μπρελοκ και δεν βιαζεται, καλως, ας το "παιξει". Αλλιως απο εδω με ελαχιστα παραπανω αγοραζει επι τοπου. 18 4
g8777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Θα πρέπει στις σκρουτζοτιμες όμως να συνυπολογιστουν και τα μεταφορικά (για τους άτυχους εκτός Αθηνών, οπότε όπως καταλαβαίνετε μια χαρά τιμουλα βγαίνει το συγκεκριμένο. Ας μην μπούμε στην διαδικασία περί βιασύνης , αν όντως κάποιος το βιάζεται το πληρώνει χρυσό σε Γερμανό της γειτονιάς. 4
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, matrixxx είπε Επειδη νομιζουν οτι αγοραζουν 13 ευρω κατι που κανει 30-40. Δεν ειναι ομως ετσι. Γι αυτο ποσταρα την εικονα βλεποντας την "φρενιτιδα αποκρισης" του τοπικ. Τοσο αξιζει, οποιος εχει ορεξη να περιμενει 2-3 μηνες για να δωσει 1-3 ευρω λιγοτερα για να παρει κατι αγνωστης ποιοτητας, ας το κανει. Για να δωσω και μια ιδεα, για καποιες χρησεις καλυτερα θα ηταν να δωσει καποιος 18-20 ευρω για εναν επωνυμο ssd 128αρη απο Ελλαδα και να τον ριξει σε μια usb3.0 θηκουλα απο αυτες που εχουμε και καθονται. Θα εχει 3-10xπλασιες ταχυτητες. Αν θελει κατι για το μπρελοκ και δεν βιαζεται, καλως, ας το "παιξει". Αλλιως απο εδω με ελαχιστα παραπανω αγοραζει επι τοπου. Ψωνίζουμε χωρίς μεσάζοντες και έχουμε το πειπαλ, εν αντιθέσει με τα σκρουτζομαγαζα που δεν έχουν φυσική έδρα και παρακαλάς να βοηθήσει ο Θεός μη γίνει κάτι. 3 2 1
Doubt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέχρι να έρθει...τόσο θα έχουν τα 128αρια και οι ντόπιοι. 5
dchatz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ψωνίζουμε χωρίς μεσάζοντες και έχουμε το πειπαλ, εν αντιθέσει με τα σκρουτζομαγαζα που δεν έχουν φυσική έδρα και παρακαλάς να βοηθήσει ο Θεός μη γίνει κάτι. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Οφείλω να πω ότι το egate μου άλλαξε 3 φορές στικάκι που ήταν χαλασμένο. 2 φορές ένα 128αρι verbatim pinstripe, μετά πήρα ένα corsair voyager 64αρι, πάλι πίσω πήγε και τελικά πήρα κάτι άσχετο γιατί βαρέθηκα. Πρόσφατα ξαναπήγα SSD Teamgroup 240αρη που μετά από 8 μήνες χάλασε και πάλι μου τον άλλαξαν με άλλον crucial. Να φανταστείτε ο άνθρωπος στο γκισέ του μαγαζιού μου λέει "εσύ δεν είσαι με τα στικάκια;". Δεν είναι όλοι ίδιοι, εκεί θέλω να καταλήξω και ελπίζω να μη χαλάω το θέμα. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dchatz είπε Δεν είναι όλοι το ίδιο. ... Δεν είναι όλοι ίδιοι, εκεί θέλω να καταλήξω και ελπίζω να μη χαλάω το θέμα. Δεν το χαλας εσυ, απαντησες σε γενικο σχολιο το οποιο μαλιστα στερειται διαφορων πραγματων. Απαξιωτικό για μια ομαδα μαγαζιων και εκθειαστικο για μια αλλη. Δυο ομαδες μαγαζιων που εχουν μεσα απο το χειροτερο μεχρι το καλυτερο και οι δυο. Δεν υπαρχει "καλη" και "κακη" ομαδα μεταξυ των δυο αυτων. Το απο που αγοραζει ο καθενας ειναι προσωπικη του υποθεση που χτιζεται παραλληλα με την εμπειρια του. Ολοι εχουν διαφορετικη εμπειρια και σε εκταση και σε ποικιλια. Αν βγει ο καθενας και κανει τετοια σχολια σαν το αρχικο, ο ενας προς ανατολη ο αλλος προς δυση, δεν θα βοηθησει καθολου και κανεναν, θα φτιαξει ομαδες και παρεες, οι οποιες θα αλληλοσυγχαιρονται με likes ως αυθεντιες απεναντι στους αλλους, τους ασχετους και καλα. Και τουμπαλιν. Οποτε, θελω να πω, μια χαρα εισαι απλα δεν κρατηθηκες με αυτο που διαβασες και θελησες να κανεις την ευστοχη παραπανω παρατηρηση σου. Παμε στο θεμα μας ξανα. 3 1
focusopoulos2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πήρα και εγώ ένα. Ας ελπίζουμε.....
antonis kaza Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, spy_vlsi είπε δεν υπαρχει το 3 ευρο. ειναι κατω απο 22 ευρω. δεν θα μπει καν δεν εχει Υπαρχει το 3ευρω! Το εχω πληρωσει εγω για αντικειμενο αξιας 14ευρω!
Questioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Για να δωσω και μια ιδεα, για καποιες χρησεις καλυτερα θα ηταν να δωσει καποιος 18-20 ευρω για εναν επωνυμο ssd 128αρη απο Ελλαδα και να τον ριξει σε μια usb3.0 θηκουλα απο αυτες που εχουμε και καθονται. Θα εχει 3-10xπλασιες ταχυτητες. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Έπεσα κι εγώ στο σφάλμα να παραγγείλω το συγκεκριμένο στικάκι αλλά το ακύρωσα και θα πάω στη λύση αυτή μιας και έχω 2 orico cases (που τα είχαμε πάρει κανένα 3,5αρι ευρώ) που κάθονται. Θυσιάζεις όγκο για ταχύτητα. Κατά τα άλλα το στικάκι της προσφοράς είναι μια τίμια προσφορά αλλά όχι για να σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια και καναπέδες. 1
Aias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 πηρα και εγω ενα για τα κλειδια . οσο αντεξει
vrwmiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, Questioner είπε Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Έπεσα κι εγώ στο σφάλμα να παραγγείλω το συγκεκριμένο στικάκι αλλά το ακύρωσα και θα πάω στη λύση αυτή μιας και έχω 2 orico cases (που τα είχαμε πάρει κανένα 3,5αρι ευρώ) που κάθονται. Θυσιάζεις όγκο για ταχύτητα. Κατά τα άλλα το στικάκι της προσφοράς είναι μια τίμια προσφορά αλλά όχι για να σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια και καναπέδες. Θα κουβαλάς μαζί σου τη θήκη α; στο αυτοκίνητο θα έχεις τη θήκη α;
Questioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Θα κουβαλάς μαζί σου τη θήκη α; στο αυτοκίνητο θα έχεις τη θήκη α; Στο αυτοκίνητο και μαζί μου δεν χρειάζομαι ταχύτητα (ούτε 128gb για να είμαι ειλικρινής). Αλλά για να περάσω ένα 4K remux 60-70GB και να το κουμπώσω σε κάποια τιβί, τότε ναι, θα κουβαλάω θήκη. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι σαν ένα πακέτο τσιγάρα. Και αφού δεν καπνίζω, ας έχω αυτή. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει ένα patriot rage και είναι αστραπή σχεδόν σαν ssd . Μέχρι να σου φέρουν την κινεζια τόσο θα έχουν πέσει . Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Mhlogiatros
sokelas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Συγκρίνετε ανομοια αντικείμενα. Άλλο στικακι, άλλο 2,5 ssd. Οποιος θέλει παίρνει στικακι, ομοίως και όποιος θέλει ssd, τίποτα δεν είναι σφάλμα γούστα είναι αυτά. Αυτήν την καραμέλα με την πτώση τιμών την διαβάζω πάνω από χρόνο, δεν θα σας δώσουν και τζάμπα ξέρετε, και αν περιμένετε και ακόμη και άλλους μήνες η χρόνο πιθανόν να πέσουν και άλλο. Το θέμα είναι το εξής, όταν έρθει το στικακι σε 30-40 μέρες περίπου, ακόμη και τότε δύσκολα θα υπάρχει στα 13 ευρώ φλασακι 128 usb 3.0 με πολύ καλές κριτικές. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, είναι απλά μια καλή προσφορά, όχι τπτ συγκλονιστικο, τελος 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις