Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εκλεισα ραντεβου με μια γνωριμια μεσω φεις μπουκ και στο ραντεβου ηρθε μια αλλη που ηταν χαλια. Υπεκλεψε την συνομιλια και ειπε να επωφεληθει , αλλα εγω ο γατος,  το πηρα χαμπαρι και εφυγα. ...σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια μας?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stefanos_th είπε

καλα τα λες. Οταν ομως ερθει η ωρα σου να σε ψαξει η αστυνομια/στρατος/κρατος/ξενες_υπηρ_κατασκ/κτλ, τοτε αντι να βρουνε τα ευκολα [ sms/email/voice calls] θα βρουνε και τα δυσκολα [ ποιον κωλο πατησες λαικ, τι κατηγοριες βλεπεις στο YouLorn, μαρκα απο σερβιετες ή μαρκα προφιλακτικα] .

και φαντασου τωρα χαρα που θα κανει η γυναικα προεδρος της εδρας οταν δει double penetration και εσυ εισαι κατηγορομενος για 100 Ε στην εφορια.

αγορίνα μου στην γη ζεις η αστυνομία και η όποια υπηρεσία θα σε ψάξει σε βάθος για σοβαρά θέματα όχι για 100 ευρώ στην εφορία πχ σκότωσες άνθρωπο, πουλάς ναρκωτικά, κάνεις εμπορεία όπλων και βαριά πράγματα για να μπουν στην διαδικασία να σε ψάξουν.

χέστηκε η εφορία για ποιόν κώλο πάτησες like,τι τσόντες βλέπεις και τι προφυλακτικά παίρνεις εσύ έχεις και άλλο λόγο να κλείσεις το pc σου εκτός απο το να σε κατασκοπεύουν,για να μην γράφεις χαζομάρες στα φορουμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/2/2019 στις 3:54 ΜΜ, PCharon είπε

Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν πώς γίνεται να βλέπω ξαφνικά στο messenger στο κινητό μου διαφήμιση ντομινο με φωτογραφία δύο πίτσες, ακριβώς ίδιες με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν. Το θέμα είναι πως είχα παραγγείλει από browser σε PC και τη διαφήμιση την είδα στο κινητό όπου δεν έχω κατεβάσει κάποιο app της ντομινο, ούτε παραγγέλνω βάση λογαριασμού facebook στο pc. Όταν αντίκρυσα τη διαφήμιση και αντιλήφθηκα πως οι εικονιζόμενες πίτσες είναι ακριβώς ίδιες με τη παραγγελία μου έμεινα ολίγον κάγκελο κι έβγαλα screenshot που παραθέτω.

SCREEN~1.jpg

Α δε το ξέρεις ;

Αν έχεις λογαριασμό στο facebook, και ανοίξεις μια ιστοσελίδα στον ίδιο browser στην οποία ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί plug-ins του facebook (όπως πχ τα κουμπιά like και share), το facebook ξέρει ποια ιστοσελίδα βλέπεις, ακόμα και αν ΔΕΝ πατήσεις στα κουμπιά του που υπάρχουν σε αυτή την άλλη ιστοσελίδα. Για παράδειγμα μιας και το insomnia απ' ότι βλέπω έχει τέτοια κουμπιά, αυτή τη στιγμή αν έχεις το fb ανοιχτό στον ίδιο browser με το insomnia, το fb ξέρει ότι είσαι αυτή τη στιγμή στο insomnia.

Αν θες να μη ξέρει το facebook όλες τις σελίδες που βλέπεις, να έχεις 2 browsers ανοιχτούς, έναν μόνο για το facebook και έναν για όλα τα άλλα.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Alithinos είπε

Α δε το ξέρεις ;

Αν έχεις λογαριασμό στο facebook, και ανοίξεις μια ιστοσελίδα στον ίδιο browser στην οποία ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί plug-ins του facebook (όπως πχ τα κουμπιά like και share), το facebook ξέρει ποια ιστοσελίδα βλέπεις, ακόμα και αν ΔΕΝ πατήσεις στα κουμπιά του που υπάρχουν σε αυτή την άλλη ιστοσελίδα. Για παράδειγμα μιας και το insomnia απ' ότι βλέπω έχει τέτοια κουμπιά, αυτή τη στιγμή αν έχεις το fb ανοιχτό στον ίδιο browser με το insomnia, το fb ξέρει ότι είσαι αυτή τη στιγμή στο insomnia.

Αν θες να μη ξέρει το facebook όλες τις σελίδες που βλέπεις, να έχεις 2 browsers ανοιχτούς, έναν μόνο για το facebook και έναν για όλα τα άλλα.

Νομίζω δεν χρειάζεται να εχεις ανοιχτο το fb, αρκει απλα να εχεις κανει log in απο τον browser και να μην εκανες αποσυνδεση

Παντως με την ολη φάση με τις στοχευμενες διαφημισεις χάνουμε καμια φορα και την εννοια της συμπτωσης. Ηθελα να παρω ποτηρακια για ζεστο καφε για να παιρνω μαζι μου στο δρομο για την δουλεια και ελεγα σε εναν συναδελφο οτι πρεπει να μη το ξεχασω το μεσημερι στο super market. Το μεσημερι λοιπον ετυχε να εχει προσφορα 1+1 δωρο στο super market η οποια μαλιστα ηταν σε ειδικο σταντ στην εισοδο (οχι εκει που βρισκει κανεις αυτα τα προιόντα). Αν αυτη την προσφορα μου την εμφανιζε οπουδήποτε στο internet δε θα πηγαινε το μυαλο μου στην συμπτωση. Δε λέω οτι δεν υπάρχουν στοχευμενες διαφημισεις παρακολουθηση κλπ.. αλλα καμια φορα τα πραγματα παρουσιάζονται τραγικα..

Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 3:54 ΜΜ, PCharon είπε

Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν πώς γίνεται να βλέπω ξαφνικά στο messenger στο κινητό μου διαφήμιση ντομινο με φωτογραφία δύο πίτσες, ακριβώς ίδιες με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν. Το θέμα είναι πως είχα παραγγείλει από browser σε PC και τη διαφήμιση την είδα στο κινητό όπου δεν έχω κατεβάσει κάποιο app της ντομινο, ούτε παραγγέλνω βάση λογαριασμού facebook στο pc. Όταν αντίκρυσα τη διαφήμιση και αντιλήφθηκα πως οι εικονιζόμενες πίτσες είναι ακριβώς ίδιες με τη παραγγελία μου έμεινα ολίγον κάγκελο κι έβγαλα screenshot που παραθέτω.

SCREEN~1.jpg

Λέγεται Remarketing, και έχει να κάνει με τα cookies. Ψάξτο να καταλάβεις τί εννοώ, εν ολίγοις πάντως το remarketing σου ξανα-εμφανίζει αυτά που έχεις δει παλιότερα, στη συγκεκριμένη περίπτωση τις πίτσες. Είναι 100% legit. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alithinos είπε

Α δε το ξέρεις ;

Δεν έχει καμία σχέση αυτό με αυτό που ρωτάει. Η στόχευση των διαφημίσεων γίνεται βάσει e-mail. Έδωσε το e-mail του σε κάποια παραγγελία κι από τότε του δείχνει συνέχεια διαφημίσεις της η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Δημοσ.

Εδώ στελνουν μαζικα μνματα οι κάθε υποψηφισκοι της ανω τραχανοπλαγιας με μικροπολιτκα συμφεροντα..

αυτοι που βρισκουν τους αριθμούς των κινητών και στελνουν μαζικα ? και μολις τους κανεις την ερωτηση στο κλεινουν στα μουτρα…

to facebook σας μαρανε ?... εκει εχετε την επιλογή να το κλεισετε… με τον κάθε κλαρινογαμπρο του ταδε κομματος που θελει το ψηφουλακι.. δεν εχετε δυστυχως καμια επιλογη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Choulio είπε

Νομίζω δεν χρειάζεται να εχεις ανοιχτο το fb, αρκει απλα να εχεις κανει log in απο τον browser και να μην εκανες αποσυνδεση

Παντως με την ολη φάση με τις στοχευμενες διαφημισεις χάνουμε καμια φορα και την εννοια της συμπτωσης. Ηθελα να παρω ποτηρακια για ζεστο καφε για να παιρνω μαζι μου στο δρομο για την δουλεια και ελεγα σε εναν συναδελφο οτι πρεπει να μη το ξεχασω το μεσημερι στο super market. Το μεσημερι λοιπον ετυχε να εχει προσφορα 1+1 δωρο στο super market η οποια μαλιστα ηταν σε ειδικο σταντ στην εισοδο (οχι εκει που βρισκει κανεις αυτα τα προιόντα). Αν αυτη την προσφορα μου την εμφανιζε οπουδήποτε στο internet δε θα πηγαινε το μυαλο μου στην συμπτωση. Δε λέω οτι δεν υπάρχουν στοχευμενες διαφημισεις παρακολουθηση κλπ.. αλλα καμια φορα τα πραγματα παρουσιάζονται τραγικα..

ναι ρε φίλε το έχουν κάνει θεωρία συνωμοσίας matrix vs terminator κάποιοι ότι όλα παρακολουθούνται και το σύστημα θα μας κάνει ρομποτάκια, μην ξεχνάς και τους ψεκασμούς εκεί κατηγορούν μέχρι και τις σαίτες που πετάνε τα παιδιά........

είμαστε 10 δις, είναι πρακτικά ασύλληπτα απίθανο να μπορέσουν να μας παρακολουθούν έναν έναν , απλά τα software αναλύουν δεδομένα και στέλνουν διαφημίσεις αυτό πάει μέχρι εκεί ! 

όπως όταν παίζει μπάλα διαφημίζουν πίτσες,μπύρες και συναφή με την μπάλα στην τηλεόραση έτσι κάνουν το ίδιο πιο στοχευμένα με το internet , την ίδια αθωότητα έχει και ο πρακτικός στόχος είναι οι πωλήσεις των εκάστοτε εταιρειών όχι να ξέρουν πως θα σου κάνουν ντού το βράδυ να έρθουν να σε βιάσουν όταν θα βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε παρακολουθεί κάποιος.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα για πρώτη φορά πέτυχα eshop το οποίο εκτός από τα cookies σου είχε και πεδίο να πατήσεις για αποδοχή των social cookies

Δημοσ.

Το οποίο βέβαια είναι μια κουταμάρα γιατί τα "social cookies" δεν ελέγχονται από το εκάστοτε site αλλά από τις social πλατφόρμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...