Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε εμένα μιλάγαμε για φίλτρα νερού και βλέπω πιο μετά διαφήμιση για αυτά, στο φβ αν θυμάμε καλά. Και εντωμεταξύ απλά μιλάγαμε, δεν έγινε καμία αναζήτηση στο ιντερνετ για αυτά. Όλη η συζήτηση έγινε στα αγγλικά , δεν ήμουν Ελλάδα εκείνο τον καιρό.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχει ξεσκίσει ο Μάρκος. 

Έγραψα σε ένα φίλο μέσω messenger: έλα ρε το πήρες το ibiza από τον μηχανικο;

4 ώρες μετά seat Ibiza διαφήμιση στο Instagram...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δέν παίζει ρόλο τι πλατφόρμα χρησιμοποιείς  ,  όσο αναπτύσσεται η ΑΙ τόσο περισσότερο αυτα τα περιστατικά που περιγραφουν οι φίλοι θα πληθαίνουν , πολύ δυσκολο νομοθετικά να περιορίσουν αυτη την κατασταστη γιατι οι εταιριες αυτες έχουν μεγάλη επιρροή στα πολιτικά λόμπυ δεν εννοώ μόνο τις πολυεθνικές αλλά τις καθαροαιμες εταιρίες που αναπτύσσουν ΑΙ  οπως η Palantir

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμή που είναι αναπτυγμένη η ΑΙ σε κινητά και υπολογιστές γενικά τότε δύσκολα θα ξεφύγουμε απο όλα αυτά.

Ότι και να κάνουμε ή να αναζητήσουμε ή να συζητήσουμε πάντα παίρνουν τα δεδομένα αυτά για να μας εμφανίζουν ότι "και καλά" αναζητούμε.

Δημοσ.

Εγώ μιλούσα στο facebook με φίλους και αναφέρθηκε (γραπτώς) το όνομα γυμναστηρίου YAVA.
Παράλληλα έβλεπα βίντεο στο youtube.

Δευτερόλεπτα από την αναφορά του YAVA στο βίντεο που έβλεπα στο youtube εμφανίστηκε popup ad με το YAVA.
Μπορεί να ήταν σύμπτωση, μπορεί και όχι!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PCharon είπε

Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν πώς γίνεται να βλέπω ξαφνικά στο messenger στο κινητό μου διαφήμιση ντομινο με φωτογραφία δύο πίτσες, ακριβώς ίδιες με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν. Το θέμα είναι πως είχα παραγγείλει από browser σε PC και τη διαφήμιση την είδα στο κινητό όπου δεν έχω κατεβάσει κάποιο app της ντομινο, ούτε παραγγέλνω βάση λογαριασμού facebook στο pc. Όταν αντίκρυσα τη διαφήμιση και αντιλήφθηκα πως οι εικονιζόμενες πίτσες είναι ακριβώς ίδιες με τη παραγγελία μου έμεινα ολίγον κάγκελο κι έβγαλα screenshot που παραθέτω.

Σε βρίσκουν από το e-mail. Το Facebook επιτρέπει να στοχεύεις βάσει e-mail (εξάλλου αυτό αναφέρει το άρθρο). Οπότε όταν δίνεις το e-mail σου σε μια σελίδα μπορεί μετά αυτή η επιχείρηση να σου δείχνει διαφημίσεις της. Το κάνουν όλοι, ειδικά όσοι έχουν newsletters. Ψαρώνει ο κόσμος και δίνει το e-mail του με αντάλλαγμα ένα κουπόνι και μετά του αλλάζουν τον αδόξαστο στο retargetting μέσω του facebook.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, insomniakias123 είπε

Σε ο,τιδήποτε είναι δωρεάν, το προϊόν είμαστε εμείς. .

πολυ σωστη εκφραση, αμα διαβασεις προσεκτικα ομως παρατηρεις οτι δεν αποκλειει τη περιπτωση να πληρωνεις και να εισαι και συ προιον.

στη τελικη δε νομιζω να πεφτει και κανεις απ τα συννεφα οταν οι εταιρειες, που το μονο που τις κραταει ζωντανες και το μονο που ζητανε, το χρημα, δεν σταματανε σε κανενα ηθικο ή νομικο φραγμο για να το αποκτησουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, PCharon είπε

Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν πώς γίνεται να βλέπω ξαφνικά στο messenger στο κινητό μου διαφήμιση ντομινο με φωτογραφία δύο πίτσες, ακριβώς ίδιες με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει λίγες ημέρες πριν. Το θέμα είναι πως είχα παραγγείλει από browser σε PC και τη διαφήμιση την είδα στο κινητό όπου δεν έχω κατεβάσει κάποιο app της ντομινο, ούτε παραγγέλνω βάση λογαριασμού facebook στο pc. Όταν αντίκρυσα τη διαφήμιση και αντιλήφθηκα πως οι εικονιζόμενες πίτσες είναι ακριβώς ίδιες με τη παραγγελία μου έμεινα ολίγον κάγκελο κι έβγαλα screenshot που παραθέτω.

SCREEN~1.jpg

προσωπικά δεν τρελαίνομαι γιατί δεν πρόκειται κανένας να ασχοληθεί με τα δεδομένα μου, απλά κάποιο software αναλύει τα δεδομένα μου και μου στέλνει διαφημίσεις , ο bill, o ζουμπκερκ πως τον λένε του fb και αυτοί χέστηκαν για μένα δεν τους νοιάζω, απλά ο αλγόριθμός τους ασχολείται και ? 

αν θέλει η αστυνομία, ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρίσκουν πράγματα στοχευμένα πράγματα νομίζετε ? αλλά το κάνουν εκλεγμένα για συγκεκριμένα άτομα, δεν σας ψάχνει κανένας σε τέτοιο βαθμό οπότε ηρεμήστε πια.

και στην τελική μην χρησιμοποιείτε υπολογιστές αν φοβάστε τόσο.... πάρτε μια μπακατέλα κινητό και κάντε την δουλειά σας!

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, PCharon είπε

SCREEN~1.jpg

Εύκολο. Στο fb είτε είσαι σε pc, είτε στο κινητό είσαι πάντα logged in. Έτσι σε ξέρει πάντα, ότι έκανες στο pc καταχωρείτε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο mobile.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ετσι μιστερ FB δωσε τους αλλους βρε το ξερουμε οτι εσυ εισαι καλο παιδι και δεν κανεις τετεια πραγματα στους χρηστες του FB οι αλλοι οι κακοι τα κανουνε αυτα.....Καλε μου ανθρωπε😋

Δημοσ.

Ublock origin σε chrome/firefox/opera στα windows.

Adguard με dns change σε καθε android παιζει και χωρις root αψογα.

Youtube vanced στο android.

Ξανα διαφημισεις δεν προκειται να δειτε ποτε και πουθενα. Αφηστε τους να σας παρακολοθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τις απαντήσεις που έλαβα, συμφωνώ για το συσχετισμό μέσω email (ισχυει στην προκειμένη περίπτωση) κι επιπλέον υποψιάζομαι πως γίνεται συσχέτιση μεταξύ συσκευών που συνδέονται με κοινό wan ip, δεδομένου πως κινητό και πισι μου συνδέονται συχνά μέσω ίδιου ρουτερ.

Δεν με απασχολεί βαθιά αν ένας διαφημιστής γνωρίζει την τελευταία παραγγελία φαγητού μου, αντίθετα προτιμώ όπου με το ζόρι βλέπω διαφημίσεις να είναι στοχευμένες και όχι παντελώς άσχετες, μου τη σπάει λιγότερο.

Από την άλλη, διαπιστώνω πως όσοι νόμοι να φτιαχτούν, όσα και να έχεις ξετικάρει σε προτιμήσεις, πρακτικά δεν βλέπω τί εμποδίζει τη σκιερή εφαρμογή αλγορίθμων στο παρασκήνιο.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, georgepppo είπε

προσωπικά δεν τρελαίνομαι γιατί δεν πρόκειται κανένας να ασχοληθεί με τα δεδομένα μου, απλά κάποιο software αναλύει τα δεδομένα μου και μου στέλνει διαφημίσεις , ο bill, o ζουμπκερκ πως τον λένε του fb και αυτοί χέστηκαν για μένα δεν τους νοιάζω, απλά ο αλγόριθμός τους ασχολείται και ? 

αν θέλει η αστυνομία, ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρίσκουν πράγματα στοχευμένα πράγματα νομίζετε ? αλλά το κάνουν εκλεγμένα για συγκεκριμένα άτομα, δεν σας ψάχνει κανένας σε τέτοιο βαθμό οπότε ηρεμήστε πια.

και στην τελική μην χρησιμοποιείτε υπολογιστές αν φοβάστε τόσο.... πάρτε μια μπακατέλα κινητό και κάντε την δουλειά σας!

καλα τα λες. Οταν ομως ερθει η ωρα σου να σε ψαξει η αστυνομια/στρατος/κρατος/ξενες_υπηρ_κατασκ/κτλ, τοτε αντι να βρουνε τα ευκολα [ sms/email/voice calls] θα βρουνε και τα δυσκολα [ ποιον κωλο πατησες λαικ, τι κατηγοριες βλεπεις στο YouLorn, μαρκα απο σερβιετες ή μαρκα προφιλακτικα] .

και φαντασου τωρα χαρα που θα κανει η γυναικα προεδρος της εδρας οταν δει double penetration και εσυ εισαι κατηγορομενος για 100 Ε στην εφορια.

21 ώρες πριν, PCharon είπε

SCREEN~1.jpg

disconnectme να βαλεις.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...