Tsino Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή το αντίστοιχο νήμα έχει κλείσει υποβάλω την ερώτησή μου εδώ αν ξέρει κάποιος. Έχω έρθει στη Γερμανία εδώ και ένα χρόνο. Για να μεταφερθώ στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού μου ζητάνε Πιστοποιτικό φορολογικής κατοικίας από τη Γερμανική Εφορία. Γνωρίζει κάποιος τη Γερμανική ορολογία πως να το ζητήσω από τις Γερμανικές αρχές? ΠΑρακαλώ κάποιος που το έχει ήδη κάνει, όχι μεταφράσεις google.
epp Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Bestätigung über den steuerlichen Wohnsitz λεγεται στην Ελβετια, φανταζομαι Γερμανια καπως παρομοια θα λεγεται. Παρολαυτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο απλα να τους ρωτησεις. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από epp 1
Tsino Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, epp είπε Bestätigung über den steuerlichen Wohnsitz λεγεται στην Ελβετια, φανταζομαι Γερμανια καπως παρομοια θα λεγεται. Παρολαυτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο απλα να τους ρωτησεις. Ευχαριστώ, μάλλον το βρήκα στο BZST. Ποιόν να παρω τηλέφωνο να ρωτήσω ? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Tsino
gakos1112 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Bei Fragen zur (persönlichen) steuerlichen Identifikationsnummer Uns erreichen zurzeit sehr viele Anrufe. Sie müssen daher leider mit einer längeren Wartezeit rechnen oder später erneut anrufen. Telefon: 0228 406-1240 Fax: 0228 406-3200 Montag - Freitag 08:00 - 16:00 Uhr E-Mail: zum Kontaktformular https://www.bzst.de/DE/Service/Kontakt_BZSt/BZSt_Kontakt_node.html;jsessionid=44D660B326BD094F0578A0DFFEDFF6FB.live6832 1
Elentil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα Ξερω οτι εχει περάσει αρκετό διαστημα, αλλά επειδή έχω μπλέξει και εγω με την εφορία, τελικά φίλε μου τα κατάφερες? Μεταφέρθηκες στην ΔΟΥ Εξωτερικού? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα