Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το αντίστοιχο νήμα έχει κλείσει υποβάλω την ερώτησή μου εδώ αν ξέρει κάποιος. 

Έχω έρθει στη Γερμανία εδώ και ένα χρόνο. Για να μεταφερθώ στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού μου ζητάνε Πιστοποιτικό φορολογικής κατοικίας από τη Γερμανική Εφορία.

Γνωρίζει κάποιος τη Γερμανική ορολογία πως να το ζητήσω από τις Γερμανικές αρχές? 

ΠΑρακαλώ κάποιος που το έχει ήδη κάνει, όχι μεταφράσεις google.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bestätigung über den steuerlichen Wohnsitz λεγεται στην Ελβετια, φανταζομαι Γερμανια καπως παρομοια θα λεγεται. Παρολαυτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο απλα να τους ρωτησεις.

Επεξ/σία από epp
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, epp είπε

Bestätigung über den steuerlichen Wohnsitz λεγεται στην Ελβετια, φανταζομαι Γερμανια καπως παρομοια θα λεγεται. Παρολαυτα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο απλα να τους ρωτησεις.

Ευχαριστώ, μάλλον το βρήκα στο BZST. Ποιόν να παρω τηλέφωνο να ρωτήσω ? 

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.

Bei Fragen zur (persönlichen) steuerlichen Identifikationsnummer

Uns erreichen zurzeit sehr viele Anrufe. Sie müssen daher leider mit einer längeren Wartezeit rechnen oder später erneut anrufen.

Telefon:  0228 406-1240
Fax:        0228 406-3200

Montag - Freitag
08:00 - 16:00 Uhr      E-Mail:
zum Kontaktformular

https://www.bzst.de/DE/Service/Kontakt_BZSt/BZSt_Kontakt_node.html;jsessionid=44D660B326BD094F0578A0DFFEDFF6FB.live6832

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ξερω οτι εχει περάσει αρκετό διαστημα, αλλά επειδή έχω μπλέξει και εγω με την εφορία, τελικά φίλε μου τα κατάφερες? Μεταφέρθηκες στην ΔΟΥ Εξωτερικού?

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...