jimpoul Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα (ελπίζω να είμαι στο σωστό link). Έχω nova3play και θέλω να μεταφέρω μόνο την tv σε άλλη διεύθυνση (αποκωδικοποιητή και πιάτο). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα είναι σε άλλη τοποθεσία ή θα λειτουργεί κανονικά; Ευχαριστώ!
darkman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Εγω το εχω κανει και παίζει κανονικά αλλα δεν αλλαξα και νομο το πηρα απο χαιδαρι και το εβαλα κορυδαλλο και παλι πισω για 2 μερες .
jimpoul Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μωρε και εμενα μεσα στο λεκανοπεδιο θα μετακινηθει, αλλα δε θα ειναι για δυο μερες θα ειναι για μονιμα 😋. Απλα τηλεφωνο - internet θα το αφησω εδω.. θελω μονο το πιατο να παει σε αλλη διευθυνση
Doubt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 12:57 ΜΜ, jimpoul είπε Καλησπέρα (ελπίζω να είμαι στο σωστό link). Έχω nova3play και θέλω να μεταφέρω μόνο την tv σε άλλη διεύθυνση (αποκωδικοποιητή και πιάτο). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα είναι σε άλλη τοποθεσία ή θα λειτουργεί κανονικά; Ευχαριστώ! Αν δεν τίθεται θέμα λήψης, δεν υπάρχει κάτι άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα