broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Αρχικά να πω ότι δεν ήμουν σίγουρος σε ποια κατηγορία να ανοίξω το τόπικ γιατί δεν είμαι σίγουρος και για το τι φταίει. Τις τελευταίες μέρες έχω συχνές αποσυνδέσεις από το ίντερνετ. Όμως σύνδεση υπάρχει κανονικά σε συσκευές που συνδέονται με wife (κινητό πχ). Οπότε σίγουρα δεν φταίει η σύνδεση. Μετά σκέφτηκα μήπως φταίει το καλώδιο ethernet, αλλά επειδή είναι 15 μέτρα πρέπει να αγοράσω καινούριο και είπα να τσεκάρω μη φταίει κάτι άλλο πρώτα. Υπάρχει ενδεχόμενο να το προκαλεί κάποιο σφάλμα στα windows? Να πω ότι επανέρχεται το internet όταν βάζω βγάζω το καλώδιο, αλλά όχι πάντα με 100% επιτυχία. Άλλες φορές όταν πάω στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Συνήθως όταν επιδιορθώνεται μου λέει ότι αποκαταστάθηκε ο προσαμογέας δικτύου. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 και το καλώδιο μπορεί να είναι αλλά και η κάρτα δικτύου να έχει πρόβλημα. Δυστυχώς χωρίς δοκιμές δεν θα μπορέσεις να εντοπίσεις τον ένοχο. Σφάλμα του λειτουργικού που να διορθώνεται με αυτόν τον τρόπο 99,9% αποκλείεται να είναι, γιατί πχ αν έφταιγε ο driver θα είχες πρόβλημα συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε και το καλώδιο μπορεί να είναι αλλά και η κάρτα δικτύου να έχει πρόβλημα. Δυστυχώς χωρίς δοκιμές δεν θα μπορέσεις να εντοπίσεις τον ένοχο. Σφάλμα του λειτουργικού που να διορθώνεται με αυτόν τον τρόπο 99,9% αποκλείεται να είναι, γιατί πχ αν έφταιγε ο driver θα είχες πρόβλημα συνέχεια. Θυμήθηκα ότι είχα ένα ξεχασμένο wifi usb και μόλις τώρα μου δημιούργησε θέμα. Με του που έβαλα και συνδέθηκα με wifi όλα καλά. Άρα ή καλώδιο, ή κάρτα δικτύου; Οπότε λέω αρχικά να πάρω ένα καλώδιο 5m (δε θα μπει στα κανάλια για να φτάσει στο κουτί γιατί έτσι θέλει 15m). Τώρα δεν είναι το κατάλληλο τόπικ αλλά παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου που θα πάρουμε; Φαντάζομαι παίζει αλλά πόσο. Το καλώδιο που έχω είναι ένα απλό-φθηνό καλώδιο που το έχω γύρω στην 8ετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για κάτω από 50 μέτρα δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο η ποιότητα του καλωδίου. Άλλη θύρα lan στο router δοκίμασες; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Για 1-2 μέρες θα δοκιμάσω μόνο με wifi-usb. Αν δεν έχω θέματα, θα πάω σε καλώδιο. Αν έχω και με το νέο καλώδιο θέματα, θα ρίξω ένα φορμάτ. Μετά λογικά θα είναι η κάρτα δικτύου ε; Αν είναι η κάρτα δικτύου πόσο εύκολα αλλάζει? Είναι το σύστημα της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δεν αλλάζει η κάρτα δικτύου γιατί είναι πάνω στη μητρική. Θα πρέπει να πάρεις άλλη σε pci. Εγώ όμως περισσότερο ρίχνω το φταίξιμο στο καλώδιο ή στο router. Αν μπορείς να βρεις ένα λάπτοπ να το συνδέσεις με ένα κοντό καλώδιο στο ρούτερ θα ξεκαθάριζε την κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν αλλάζει η κάρτα δικτύου γιατί είναι πάνω στη μητρική. Θα πρέπει να πάρεις άλλη σε pci. Εγώ όμως περισσότερο ρίχνω το φταίξιμο στο καλώδιο ή στο router. Αν μπορείς να βρεις ένα λάπτοπ να το συνδέσεις με ένα κοντό καλώδιο στο ρούτερ θα ξεκαθάριζε την κατάσταση. η και αλλο pc να συνδεθεί με το ιδιο 15μετρο καλώδιο να δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Βρές ενα λαπτοπ απο φίλο και σύνδεσε το στο καλώδιο (15μ) που εχεις το σταθερο. Εαν και το λαπτοπ εχει προβλημα φτάιει 100% το καλωδιο 99% το καλώδιο , 1% η θύρα του ρουτερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλή ιδέα. Θα δανειστώ το λάπτο φίλου να δοκιμάσω με το ίδιο καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μιας και αγόρασα νέο καλώδιο και για 10 μέρες περίπου δεν είχα πρόβλημα. Από χθες το βράδυ όμως πάλι τα ίδια. Οπότε μου μένει η επιλογή ή να φταίνε τα windows 10 ή ύστερα όπως είπατε, να είναι η θύρα ethernet. Για αρχή λέω να πάρω μια κάρτα ethernet. Καμία αξιόπιστη φθηνή που να είναι συμβατή με τη μητρική της υπογραφής μου; Κάτι τέτοιο; https://www.e-shop.gr/d-link-dge-528t-gigabit-pci-card-p-PER.613462 https://www.e-shop.gr/gembird-nic-r1-100base-tx-pci-fast-ethernet-card-realtek-chipset-p-PER.584387 ή καλύτερα με pci epress https://www.e-shop.gr/tp-link-tg-3468-gigabit-pcie-network-adapter-p-PER.612378 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από broxopios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το θέμα μου δεν το λες και πρόβλημα, αλλά για να μην δημιουργήσω εχτρα θέμα: Τα windows XP και 7 που έχω δουλέψει απενεργοποιούσαν τον υπολογιστή μόνο μέσω πληκτρολογίου, τώρα έχω τα 10 και χρειάζεται και το ποντίκι. Υπάρχει τρόπος να κλείνουν μόνο με το πληκτρολόγιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 12:52 ΜΜ, broxopios είπε Θυμήθηκα ότι είχα ένα ξεχασμένο wifi usb και μόλις τώρα μου δημιούργησε θέμα. Με του που έβαλα και συνδέθηκα με wifi όλα καλά. Άρα ή καλώδιο, ή κάρτα δικτύου; Οπότε λέω αρχικά να πάρω ένα καλώδιο 5m (δε θα μπει στα κανάλια για να φτάσει στο κουτί γιατί έτσι θέλει 15m). Τώρα δεν είναι το κατάλληλο τόπικ αλλά παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου που θα πάρουμε; Φαντάζομαι παίζει αλλά πόσο. Το καλώδιο που έχω είναι ένα απλό-φθηνό καλώδιο που το έχω γύρω στην 8ετία. στα 15μ καμία διαφορά δεν θα δεις με την ποιότητα του καλωδίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, papresa είπε Το θέμα μου δεν το λες και πρόβλημα, αλλά για να μην δημιουργήσω εχτρα θέμα: Τα windows XP και 7 που έχω δουλέψει απενεργοποιούσαν τον υπολογιστή μόνο μέσω πληκτρολογίου, τώρα έχω τα 10 και χρειάζεται και το ποντίκι. Υπάρχει τρόπος να κλείνουν μόνο με το πληκτρολόγιο; Ctrl-Esc - Tab (1 φορά) - Κάτω βελάκι (5 φορές) - Enter - «Tερματισμός λειτoυργίας» - Enter. ή εναλλακτικά Ctrl-Esc - γράφεις cmd - Enter - γράφεις shutdown /s - Enter ή Πατάς το κουμπί Power από το κουτί του υπλογιστή μία φορά. (έχεις επιλέξεις στις «πρόσθετες ρυθμίσεις ενέργειας» να κλείνει όταν το πατάς και όχι να μπαίνει σε π.χ. stand-by) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, dpolal είπε Πατάς το κουμπί Power από το κουτί του υπλογιστή μία φορά. (έχεις επιλέξεις στις «πρόσθετες ρυθμίσεις ενέργειας» να κλείνει όταν το πατάς και όχι να μπαίνει σε π.χ. stand-by) Αυτό για μένα είναι το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό για μένα είναι το καλύτερο. Ο πρώτος τρόπος που έβαλα είναι για μαζοχιστές. 😎 Ο δεύτερος για «πάουα γιούζερς» 🤘 Ο τρίτος για όσους βαριούνται. 👍 😄😄😄 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα