dhmpapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει εκθέσεις σοβαρές στην Ευρώπη που να συμμετέχουν χονδρέμποροι από μεγάλα εργοστάσια για να ξεκινήσω εισαγωγές εμπορευμάτων. Θέλω να έρθω σε επαφή από κοντά αλλά να αποφύγω το ταξίδι στη Κίνα για ευκολία. Εχει κάποιος εμπειρία στο ζήτημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους. Με εκτίμηση.
mechpanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Τι εμπορεύματα; Κάνε μια επαφή με την πρεσβεία της Κίνας και ζήτησε τον εμπορικό ακόλουθο, πιστεύω είναι μια αρχή. Επίσης υπάρχει νομίζω και ελληνοκινεζικό επιμελητήριο. Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει η ΔΕΘ που έρχονται Κινέζοι, αλλά εταιρείες τύπου Huawei κλπ μην φανταστείς χονδρέμπορους του ότι πάρεις 1 ευρώ!!!
Pleo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ψήσε από τώρα κατάσταση για την αγορά του καλοκαιριού σε κάτι που έχει πέραση και πουλάει πολύ. Τα έχω δει rebranded με πολλά ονόματα σε πολύ γνωστούς κατασκευαστές του χώρου. Απλά τα παραγγέλνεις και βάζεις επάνω ότι στάμπα θέλεις εσύ. Μιλάμε για μεγάλες διαφορές, τα έχω δει να πουλιούνται με άλλο ταμπελάκι κατασκευαστή έως και 150% πιο πάνω. Δεν χρειάζεται να τα φέρεις όλα. Ένα δυο νομίζω αρκούν και θα κάνεις την αγορά κατ' ευθείαν να στραφεί επάνω σου. Αν το οργανώσεις από τώρα σωστά και με λίγη καλή διαφήμιση (ή πωλητές χονδρικής δεν ξέρω πως θες να τα δουλέψεις) θα έχεις κάνει καλή κίνηση. http://www.hi-fid.com/products.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα