panathatube Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, JcD είπε Η ταχύτητα του reverse charging μας απασχολεί, γιατί στην περίπτωση της Χαβάη φτάνεις στο μαουι μέχρι να πάρει 5% η υπό φόρτιση συσκευή. Η Χαβάη έχει 2,5 Watts φόρτιση, τα Αϊφόνια με τον φορτιστή του κουτιού 5, και τα Σαμσούντα σύμφωνα με πληροφορίες 9 Watts!
stud1118 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 10:19 ΠΜ, kotronas είπε Τεχνολογία θα ήταν να μήν υπήρχε καθόλου ο όρος φόρτιση. Αν δεν έχεις πρόβλημα, να έχεις ένα μικρογραμμάριο ουρανίου στα αυτιά σου, γίνεται αυτό που λες ! Θα κράταγε η μπαταρία τους για όλη σου τη ζωή. Γιατί θα ήταν σύντομη αυτή η ζωή 😛 1
JcD Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, margaritagr είπε ΛΕΓΕ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ Βέβαια το τηλέφωνο θα είναι 200 ευρώ φθηνότερο 2 μήνες μετά το preorder και τα ακουστικά θα κάνουν 20 στο ebay
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, JcD είπε Βέβαια το τηλέφωνο θα είναι 200 ευρώ φθηνότερο 2 μήνες μετά το preorder και τα ακουστικά θα κάνουν 20 στο ebay Που θα ειναι φθηνότερο? αμα κάτσεις να περιμένεις ποοοτε θα βάλει εκπτωςη η Samsung Hellas σώθηκες.
sakatema Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 11:45 ΠΜ, Istros είπε Τεχνολογία θα είναι η ασύρματη φόρτιση από απόσταση.
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, JcD είπε Βέβαια το τηλέφωνο θα είναι 200 ευρώ φθηνότερο 2 μήνες μετά το preorder και τα ακουστικά θα κάνουν 20 στο ebay Αν τα βρεις 20 ευρω στο ebay 2 μηνες μετα την κυκλοφορια τους θελω να μου πεις τον πωλητη να αγορασω καμια 5000 τεμαχια, και επειδη δεν ειμαι αχαριστος θα σου δωσω και την προμηθεια σου για την πληροφορια.
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Αν τα βρεις 20 ευρω στο ebay 2 μηνες μετα την κυκλοφορια τους θελω να μου πεις τον πωλητη να αγορασω καμια 5000 τεμαχια, και επειδη δεν ειμαι αχαριστος θα σου δωσω και την προμηθεια σου για την πληροφορια. Χαχαχ πλάκα κάνεις, τα akg των και καλά 100 δολαρίων τα βρίσκαμε 2 ευρώ στο ebay λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του s8!
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, JcD είπε Χαχαχ πλάκα κάνεις, τα akg των και καλά 100 δολαρίων τα βρίσκαμε 2 ευρώ στο ebay λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του s8! 200 στο launch θα εχουν αυτα, αλλο τα akg τα οποια ερχοταν στη συσκευασια. 1
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε 200 στο launch θα εχουν αυτα, αλλο τα akg τα οποια ερχοταν στη συσκευασια. Κουφή τιμή τελείως. Προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα bluetooth της αγοράς και έχουν τέτοια τιμή?
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, JcD είπε Κουφή τιμή τελείως. Προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα bluetooth της αγοράς και έχουν τέτοια τιμή? Η προσφορα ισχυει.Δεν ξερω αν αξιζουν θα το δουμε τοσο εχουν μια φορα.
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, JcD είπε Κουφή τιμή τελείως. Προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα bluetooth της αγοράς και έχουν τέτοια τιμή? Δεν είναι καθόλου κουφή τιμή. Αν δεις τα true wireless ακουστικά εκεί παίζουν. Και της Apple εκεί είναι, και senheiser, Bose στα 300. Υπάρχουν και κάτι jbl πιο φθηνά. Όμως τα samsung προσφέρουν και 8gb χώρο αποθήκευσης. Εγώ πήρα πρόσφατα τα creative outlier sports στα 50€ περίπου με έκπτωση, αλλά έχουν και καλώδιο. 2
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Η προσφορα ισχυει.Δεν ξερω αν αξιζουν θα το δουμε τοσο εχουν μια φορα. Της προπαραγγελίας? Για ρωσία διάβασα τώρα. Είπαν και για ευρώπη? Μόλις τώρα, margaritagr είπε Δεν είναι καθόλου κουφή τιμή. Αν δεις τα true wireless ακουστικά εκεί παίζουν. Και της Apple εκεί είναι, και senheiser, Bose στα 300. Υπάρχουν και κάτι jbl πιο φθηνά. Σοβαρά τώρα? Ακριβώς επειδή τα airpods κάνουν όσο κάνουν θα έπρεπε τα σαμυ να είναι στην μισή τιμή! Τέλος πάντων λογικά θα παίσει πολύ η τιμή τους μετά την κυκλοφορία!
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, JcD είπε Της προπαραγγελίας? Για ρωσία διάβασα τώρα. Είπαν και για ευρώπη? Οχι η προμηθεια που σου εταξα ισχυει...για Ρωσια λεει το αρθρο αλλα ειναι καλο σημαδι, θα δουμε...
JcD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Οχι η προμηθεια που σου εταξα ισχυει...για Ρωσια λεει το αρθρο αλλα ειναι καλο σημαδι, θα δουμε... A χαχαχαχ, οκ θα το έχω υπόψιν. Πάντως όπως και να'χει δεν αξίζει προπαραγγελία, και το s9+ και το note 9 έπεσαν 200 ευρώ δύο μήνες μετά την κυκλοφορία τους.
ScorpioX777 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, JcD είπε A χαχαχαχ, οκ θα το έχω υπόψιν. Πάντως όπως και να'χει δεν αξίζει προπαραγγελία, και το s9+ και το note 9 έπεσαν 200 ευρώ δύο μήνες μετά την κυκλοφορία τους. Για καποιον που το σκεφτοταν για προπαραγγελια ειναι ενα δυνατο κινητρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα