mikekokos93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αγόρασα με 12 Euro κεφαλή για το πολυμηχανημα μου.. όταν βγάζει το πρόβλημα U052 είναι άχρηστος αν αλλάξετε κεφαλή θα μπορείτε να χρησιμοποιείται το σκάνερ και τυπώνετε στην κλίμακα του γρι. κάντε αναζήτηση του κωδικού κεφαλής που γράφει πάνω. Ο εκτυπωτής μου είναι ο mg5150 με κωδικό κεφαλής QY6-0073. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik veriotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mikekokos93 είπε Αγόρασα με 12 Euro κεφαλή για το πολυμηχανημα μου.. όταν βγάζει το πρόβλημα U052 είναι άχρηστος αν αλλάξετε κεφαλή θα μπορείτε να χρησιμοποιείται το σκάνερ και τυπώνετε στην κλίμακα του γρι. κάντε αναζήτηση του κωδικού κεφαλής που γράφει πάνω. Ο εκτυπωτής μου είναι ο mg5150 με κωδικό κεφαλής QY6-0073. φίλε μου αγόρασες με 12 ευρώ μια κεφαλή που κανονικά στοιχίζει 80 με 90 ευρώ κάτι συμβαίνει ?? ο κωδικός U052 ειναι λάθος κωδικού κεφαλής Μεταχειρισμένη την πήρες και από που μήπως πήρες λάθος κωδικό???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα