tempo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 καλημέρα κοιτάω την συγκεκριμένη τηλεόραση https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/188952-jvc-lt32k383-32 και ξεκινώντας να αξιολογώ αν αξίζει (για την τιμή της πάντα) βλέπω ότι διαθέτει DVB-T2.......σύμφωνα με αυτά που διαβάζω το νέο πρότυπο (όταν ισχύσει) θα είναι το DVB-T2 HD ή H.265 ή HEVC. Η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν μπορώ να καταλάβω ή να βρω αν υποστηρίζει DVB-T2 HD ή H.265 ή HEVC....μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; ευχαριστώ
thant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ καλά κάνεις και το ψάχνεις. Αν δεις λίγο πιο κάτω στη σελίδα γράφει οτι υποστηρίζει το H265 HEVC. Αν θες να το σιγουρέψεις μπορείς να ρωτήσεις τον υπάλληλο και αυτός θα σου δείξει μέσα απο τον υπολογιστή ολα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης. Αυτό έκανα πρόσφατα στον Κωτσοβολο για τηλεόραση που δεν διευκρίνιζε για το συγκεκριμένο πρότυπο. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την ίδια τηλεόραση, αν την πάρεις θα ήθελα να γράψεις εντυπώσεις.
tempo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 ναι, το είδα και εγώ ότι είναι H.265. Ψάχνω άλλα δεν μπορώ να βρω κάποια επίσημη σελίδα για την συγκεκριμένη τηλεόραση ώστε να δω τα χαρακτηριστικά της και ίσως να κατεβάσω κάποιο manual κλπ Μπορείτε να βρείτε κάτι; Μου κάνει εντύπωση που η JVC δεν έχει κάποια σελίδα για τις τηλεοράσεις της (εκτός και αν δεν το βρίσκω εγώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα