papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε αναφέρθηκα στα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ όχι τα κανονικα Ααααα αυτά είναι πολύ απλό.Αύριο που είναι μέρα θα κοιτάξω να το δείξω. Τα πίσω τα έχω αλλάξει στο δικό μου αλλά θέλει και το μπροστινό γιατί δεν κρατάει και τις προάλες έφαγα το καπώ στο κεφάλι. Να το διευκρινίζεις γιατί είμαι μεγάλος και ξεχνάω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 1
rudigarcia222 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Ααααα αυτά είναι πολύ απλό.Αύριο που είναι μέρα θα κοιτάξω να το δείξω. Τα πίσω τα έχω αλλάξει στο δικό μου αλλά θέλει και το μπροστινό γιατί δεν κρατάει και τις προάλες έφαγα το καπώ στο κεφάλι. δεν κατάλαβα δυο δεν είναι για πίσω ενα αριστερά και ενα δεξια??τι εννοείς μπροστινό-ενιγει αναμένουμε τα βιντεο-θενκς
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Ναι πίσω δύο μικρά.Το δικό μου και τα περισσότερα νομίζω μπροστά ένα μεγάλο.
palawiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αυτά τα μικρά αμορτισέρ έχουν συνήθως κάτι σαν κλιπς που ανοιγοκλείνουν στις άκρες τους τα τραβάς και βγαίνουν.Είναι πανεύκολα. Να προσέξεις μόνο τις διαστάσεις τους και τι πίεση έχουν.
rudigarcia222 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, palawiaris είπε Αυτά τα μικρά αμορτισέρ έχουν συνήθως κάτι σαν κλιπς που ανοιγοκλείνουν στις άκρες τους τα τραβάς και βγαίνουν.Είναι πανεύκολα. Να προσέξεις μόνο τις διαστάσεις τους και τι πίεση έχουν. Έγινε θα δοκιμάσω να τα βγάλω και θα πάω απευθείας να πάρω ίδια. Απλά τελικά πόσα έχει? 2 δεν είναι? 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Ναι πίσω δύο μικρά.Το δικό μου και τα περισσότερα νομίζω μπροστά ένα μεγάλο. Σορρυ ρε 👴 δεν κατάλαβα όπως το διατυπώνεις αναφέρομαι στα αμορτισέρακια του πορτμπαγκάζ. Δύο δεν είναι τα οποία βρίσκονταν πίσω στο πορτμπαγκάζ στα πλαϊνά? Τι εννοείς το δικό σου μπροστά ένα μεγάλο? Ότι έχει τρία σύνολο και το επιπλέον είναι είναι μεν στο πορτμπαγκάζ αλλά σε κάποιο κεντρικό σημείο πιο βαθιά?
palawiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Mάλλον 2 είναι πίσω,και ένα μπροστά.Για την πίεση που έχουν,αν πάρεις με λιγότερη θα πέφτει η πόρτα πάνω σου.Με μεγαλύτερη θα δυσκολεύεσαι να την κλείσεις. Λίγο παραπάνω ,καμιά 10-20 Ν αν έχει δεν πειράζει. 2
chsam Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Τι εννοείς το δικό σου μπροστά ένα μεγάλο? Ότι έχει τρία σύνολο και το επιπλέον είναι είναι μεν στο πορτμπαγκάζ αλλά σε κάποιο κεντρικό σημείο πιο βαθιά? Εννοει στο καπο της μηχανης. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Α έγινε. Αυτό ανεξάρτητο δεν είναι με το πίσω σύστημα που μετά την δεκαετία ξερνανε τα λαδια και δεν έχουν επαναφορά /δεν δουλεύουνε ? Που κολλάει?
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Ααααα αυτά είναι πολύ απλό.Αύριο που είναι μέρα θα κοιτάξω να το δείξω. Τα πίσω τα έχω αλλάξει στο δικό μου αλλά θέλει και το μπροστινό γιατί δεν κρατάει και τις προάλες έφαγα το καπώ στο κεφάλι. Να το διευκρινίζεις γιατί είμαι μεγάλος και ξεχνάω. Έχουν δύο μεταλλικές ασφάλειες οι οποίες κουμπώνουν στην στρογγυλή βάση και τα κρατάνε μία πάνω μία κάτω.Με ένα μυτερό κατσαβίδι τις ανασηκώνεις και τις βγάζεις τραβάς το αμορτισέρ το βγάζεις βάζεις το καινούργιο και ξανακουμπώνεις τις δύο κυκλικές ασφάλειες.Δες στις φωτογραφίες.Το ίδιο είναι και στο καπώ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα