xristakos223 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν νέο SSD 480GB - 500GB και θέλω τη βοήθεια σας για να μην πέσω σε καμία πατάτα και μάλιστα ακριβή. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή είναι μέχρι 50€(+), αλλά πατάω και 70€(+) αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο!!! Στην αρχή έγραψα ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν νέο SSD και αυτό γιατί ήδη έχω τον Kingston SSDNow V300 240GB, για τον οποίο θα ήθελα επίσης την γνώμη σας. Ο λόγος που θέλω να τον αλλάξω είναι καθαρά η χωρητικότητα, δεν έχω κάποιο παράπονο μέχρι τώρα από τον Kingston. Απλά θέλω να πάρω κάποιον μεγαλύτερο αλλά όχι ότι να 'ναι από θέμα ποιότητας. Μετά από ολιγόλεπτη έρευνα, βρήκα τους παρακάτω, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στον Patriot. Samsung 860 Evo 500GB Crucial MX500 500GB Patriot Burst 480GB Περιμένω γνώμες και άλλες προτάσεις αν πιστεύετε ότι μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο!!! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από xristakos223 1
koolisk6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 samsung ή crucial θα πάρεις, τέλος. μη ψειρίζεις τη μαϊμού.....
xristakos223 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-1TB.html γιατι εινε καλυτερος? μπορεις να μου πεις? επισης ποσα παιχνιδια χωραει αυτος με το 1ΤΒ? επειδή σκέφτομαι να του βάλω και κανενα παιχνιδάκι Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από xristakos223
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στα ειπα και στο πμ ο mx500 παιζει καλυτερα σε qd1 qd2 που σε καθημερινη χρηση θα δεις διαφορα. Απο 30gb μεσο ωρο το παιχνιδι υπολογισε 35 παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα