lionb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα παιδιά έχω ένα προβλήμα δεν ξέρω πως να το λύσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πήγα να κάνω root το παλιό μου κηνητο αλλά έκανα resets αλλά δεν ανοίγει μαύρη οθόνη και στο pc μέσα το διαβάζει σαν πόλους σκληρούς δίσκους ξέρεις κάνεις τι κάνουμε ευχαριστώ 16 ώρες πριν, lionb είπε Καλημέρα παιδιά έχω ένα προβλήμα δεν ξέρω πως να το λύσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πήγα να κάνω root το παλιό μου κηνητο αλλά έκανα resets αλλά δεν ανοίγει μαύρη οθόνη και στο pc μέσα το διαβάζει σαν πόλους σκληρούς δίσκους ξέρεις κάνεις τι κάνουμε ευχαριστώ
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, saruman123 είπε Για ποιο κινητό μιλάμε? Υπολογιζω καποιο lg.... Ισως g2... Σίγουρα παντως ειναι Qualcomm based συσκευη Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από tsilitheo1
lionb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 lenovo vibe shot z90 ουπ παιδια ξεχασα να σας πω οτι ειναι αυτο το μοντελο
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Διαβασε.... https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68032279&postcount=843
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα