PantelisKapa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα. Ποιο pc case να προτιμήσω; aerocool aero 500 μαζι με φανακι συνολο 50 ευρω ή coolermaster masterbox lite 3.1 tg? Ουσιαστικα ειμαι αναμεσα στα 2 cases απλα το budget μου ειναι 50 ευρω κι αν παρω το πρωτο θα παρω με fan αλλιως το δευτερο χωρις fan. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
PantelisKapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, sonson2019 είπε Δες και μία αυτό. Αμα σου πω οτι αυτο κοιτούσα μολις; μαλιστα εχω και πλαισιο κοντα μου οποτε μπορω να πεταχτω ανετα να το τσιμπησω. Ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 που προτεινα; εχει καλο χωρι για καρτα γραφικων και τροφοδοτικο;
sonson2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αν δεις στα χαρακτηριστικά παίρνει μέχρι 400 mm δηλαδή 40cm οπότε χωράει και την πιο μεγάλη Gpu σύν πως έχει τρεις προεγκατεστημενους ανεμιστήρες δύο μπροστά και ένα πίσω με led.
PantelisKapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ωραια.. λογικα αυτο θα τσιμπησω. Ειναι σιγουρα καλυτερο απο τα προηγουμενα ετσι;
Vasilius Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, sonson2019 είπε Δες και μία αυτό. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αυτή τη στιγμή είναι από τα καλύτερα VFM και όμορφα κουτιά και μεγάλο (χωράει αρκετές cpu fans κ vga Αυτό με τα φίλτρα σε κάνει να ανοίγεις το pc 2 φορές το χρόνο max.
leros2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Οι πλαϊνές γρίλιες της πρόσοψης είναι αρκετές ή πνίγονται οι μπροστινοί ανεμιστήρες?
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, PantelisKapa είπε Αμα σου πω οτι αυτο κοιτούσα μολις; μαλιστα εχω και πλαισιο κοντα μου οποτε μπορω να πεταχτω ανετα να το τσιμπησω. Ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 που προτεινα; εχει καλο χωρι για καρτα γραφικων και τροφοδοτικο; Μα αυτό κοστίζει πάνω από 50 ευρώ. 37 λεπτά πριν, leros2004 είπε Οι πλαϊνές γρίλιες της πρόσοψης είναι αρκετές ή πνίγονται οι μπροστινοί ανεμιστήρες? Ούτε αρκετές αλλά ούτε πνίγονται. Ντεμί κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα