ELTASSOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τωρα τελευταια ακουγεται πολυ το θεμα αυτο , σαν να ανακαλυψαν τον τροχο. Τι ειναι αυτο το dark mode τελος παντων?...τι το συγκλονιστικο εχει?...ποια η ουσια υπαρξης του?. Μηπως ειναι ενα μαρκετινιστικο τρυκ και πουλανε φουμαρα / φυκια για μεταξωτες κορδελλες?....τι θα γινει μετα?..θα εχουμε gray pink yellow red modes...?...θα εχουμε και rainbow mode για μερακληδες?....ο θεος να βαλει το χερι του.
TechnoState Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 .... προσωπικά, τα διάφορα dark modes, όπου είναι διαθέσιμα τα επιλέγω...με κουράζουν λιγότερο αλλά είναι πολύ περισσότερο ευδιάκριτα απ' όσο θα ήταν εάν έριχνα φωτεινότητα. Χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια (σε κινητές συσκευές τουλάχιστον) κ έχω καλύτερη εμπειρία χρήσης ειδικά αν πρόκειται για πάνελ τύπου oled η amoled (smart tv-smartphone). 2
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Η "μόδα" ξεκίνησε πολύ καιρό πριν γιατί έτσι εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της εφαρμογής που θέλεις (πχ. στο photoshop κάνεις καλύτερο focus στον καμβά όταν έχεις darken/muted interface) και φυσικά είναι πιο ξεκούραστα στα μάτια. 2) Tα λειτουργικά συστήματα έχουν αποδεχθεί το γεγονός αυτό και έχουν βγάλει dark modes, συνεπώς ακόμη και απλές εφαρμογές βγάζουν dark modes για να υπάρχει καλύτερο color matching με το theme των συστημάτων. Γενικά βρισκόμαστε σε μια διαρκή εξέλιξη των interfaces και είναι λογικό να περάσουμε από διάφορα στάδια. Προσωπικά πάντως δεν με πειράζει το δικαίωμα της επιλογής στο χρήστη. Πάντως δεν είναι όλες οι υλοποιήσεις πετυχημένες, για παράδειγμα εδώ στο insomnia, το dark mode είναι κακό! Δεν έχει κάποια συνάφεια με το brand και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα ξεκούραστο στα μάτια, ακόμη και τα βράδια! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από XPHSTOS_
splanis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) είναι πολυ απλό, τα dark themes είναι πιο ξεκούραστα για τα μάτια, ειδικά στα σκοτάδια Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από splanis 1
dhmak Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) κατε με τα περισσότερα dark mode είναι πολύ dark και αντιστοίχως κουραστικά με τα εκνευριστικό λευκό, για εμένα πρέπει να αντικατασταθεί το σκούρο με μαύρο ανοιχτό ή γκρί gray theme Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από dhmak 1
ELTASSOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, dhmak είπε κατε με τα περισσότερα dark mode είναι πολύ dark και αντιστοίχως κουραστικά με τα εκνευριστικό λευκό, για εμένα πρέπει να αντικατασταθεί το σκούρο με μαύρο ανοιχτό ή γκρί gray theme Ετσι πιστευω και εγω...το νταρκ μοουντ μου δημιουργει ενα στρεςς αγχος οπως καποτε που τυπωναν περιοδικα με σκουρα φοντα κειμενου και χρωματιστα κειμενα. Δεν διαβαζοντουσταν κατ εμε.
M@dB0x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 22 hours ago, dhmak said: κατε με τα περισσότερα dark mode είναι πολύ dark και αντιστοίχως κουραστικά με τα εκνευριστικό λευκό, για εμένα πρέπει να αντικατασταθεί το σκούρο με μαύρο ανοιχτό ή γκρί gray theme Μηπως εννοεις τα black modes και οχι τα απλα dark?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα