Madlef86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Πρόσφατα πούλησα την 970 και αγόρασα την Gigabyte 2070 OC. Μετά λείπεις διαπίστωσα ότι δεν παίζει κανένα παιχνίδι!! Σε κάποια μπαίνει απλά μέσα και μετά κολλάει όλο το pc. Άλλα δεν τα ανοίγει καν! Στο site της nVidia γίνεται χαμός με αυτό το πρόβλημα! Έχετε εσείς κάτι παρόμοιο θέμα;; Μέχρι και restore στα windows 10 έκανα μήπως και αλλά είναι ακόμα χειρότερα! Υ.γ. Windows και τα παιχνίδια είναι όλα original . . . .
music_lover Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Υποθέτουμε οτι εγκατέστησες τους πιο πρόσφατους drivers αφοτου προηγουμένως απεγκατάστασες τους παλιούς. Υπάρχει ενα tool στο guru3d για πληρη απεγκατάσταση μέσα απο την λειτουργία ασφαλείας των Windows.
leros2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Κατέβασε το, και κάνε απεγκατάσταση με αυτό, ξανα βάλε τους τελευταίους drivers και λογικά θα είσαι οκ Βάλε κάνα λινκ και απο το site της nvidia να διαβάσουμε και εμείς Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από leros2004
Madlef86 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 https://forums.geforce.com/default/topic/1079168/geforce-rtx-20-series/rtx2070-game-crashes/1/
Madlef86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μάλλον το έφτιαξα. Θα δείξει βέβαια μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού. Πάντως δοκίμασα 3 διαφορετικά παιχνίδια και δεν κόλλησαν μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού.
Invader Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πες και πως το έφτιαξες μπας και βοηθήσεις και κανένα άλλο. 1
Madlef86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μπήκα στο site της Gigabyte και κατέβασα το τελευταίο bios update της κάρτας γραφικών. Είχε βγάλει 2 πιο καινούργια από το μαμά. Ξανά έκανε τα ίδια. Κατέβασα το προηγούμενο μετά και παίζουν όλα μια χαρά. Το PC είναι από καθαρή εγκατάσταση όπως είπα και πιο πάνω και δεν έχει τίποτα άλλο περασμένο εκτός από το Eset antivirus και τους drivers του υπολογιστή. Όλα αγορασμένα κανονικά (windows και παιχνίδια) και με όλα τα update στους drivers. Εύχομαι να ήταν αυτό κι εύχομαι να το διορθώσουν γιατί πολύ χρήστες ίσως να ασχολούνται "λιγότερο" και να ξενερώσουν με την κάρτα.
music_lover Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Πολλές 2070 είχαν θέματα πάντως, μια βόλτα στο newegg και amazon αρκεί..
FORIS78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) περιμένω να μου έρθει και έμενα μια gigabyte 2070 oc για ένα pc που στήνω για ανιψιό μου τουλάχιστον τώρα ξερω οτι αν έχω θέματα θα κάνω update to bios Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από FORIS78
Madlef86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ναι φίλε μου. Σε εμένα έκανε δουλειά. Απλά κολλάει μόνο στα παιχνίδια. Σε τίποτα άλλο. Ακόμα και στρες τεστ με προγράμματα να κάνεις στην κάρτα δεν κολλάει!! Κάποιο bug θα είναι λογικά . .
headbanger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Οι τελευταίοι drivers ειναι ενα κοινωνικό δράμα! μακρυά - μου έσπασαν το σύστημα και δεν έτρεχε τπτ 3δ. βάλε τους 417,71 αφού πρώτα χρησιμοποιήσεις το DDU - froom guru3d για να διαγράψεις το σκουπίδι που βγάλανε για τελευταίους ! ΥΓ. είμαι λιγο σπασμένος γιατί εφαγα το ΣΚ σε troubleshooting και το μυαλό μου δεν πήγε ότι αναβάθμισα οδηγούς Παρασκευή απόγευμα πριν βγω
Madlef86 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Το έχω κάνει από εχθές και μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει!! Για να δούμε . . .
Madlef86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα και πάλι σε όλη την ομάδα. Εχθές δοκίμασα και πέρασα τους τελευταίους drivers που έβγαλε πριν λίγες μέρες κι εχθές δεν κόλλησε ούτε μία φορά! Λογικά θα το διόρθωσαν . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα