Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καποια must extensions που δουλευω πολυ καιρο. Το dark reader ειναι αυτο που εχει σχεση με το θεμα. Ολες οι σελιδες σκουρες ειδικα για βραδυνο browsing ειναι απολαυση.Το Auto refresh κανει αυτοματη ανανεωση οποτε το ορισετε το backspace go back επαναφερει το backspace για πισω μιας και το εχουν βγαλει εδω και μηνες το ublock κοβει τα παντα το ultrawide video ειναι για οσους εχουν ultrawide και τελος οι μαυρες μπαρες ολα γινονται full screen χωρις crop στην εικονα. Με το lightshot βγαζετε φωτογραφιες αποκομματα σε οτι θελετε και το tab revolution ειναι για οσους εχουν full screen για να φαινονται τα tabs τεραστια ευκολια και αυτο. Google docs για αρχεια και το metamask ειναι για crypto.

Screenshot_2.png

• Like 3
Δημοσ.

ΑΥΤΑ είναι νέα βρέ παιδί μου...  ΑΥΤΗ  είναι η τεχνολογική επανάσταση !  ΑΥΤΟ ελειπε από τον Chrome !   Και εχω χάσει τον υπνο μου περιμένοντας αυτό το dark theme...  Bλέπεις, το bright theme με κρατάει ξύπνιο μεσα στο σκοτάδι !

ΑΥΤΑ είναι νέα βρέ παιδί μου...  ΑΥΤΗ  είναι η τεχνολογική επανάσταση !  ΑΥΤΟ ελειπε από τον Chrome !   Και εχω χάσει τον υπνο μου περιμένοντας αυτό το dark theme...  Bλέπεις, το bright theme με κρατάει ξύπνιο μεσα στο σκοτάδι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...