Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στο μεταξύ έχω dark mode σε όλες τις σελίδες χρόνια τώρα όχι μόνο στην κεντρική και είναι πολυ ξεκούραστη εμπειρία με add on. Το βλέπω σαν ανέκδοτο το νέο feature 2 1
letni Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο κατ΄εμέ σε mozilla firefox αυτό εδώ το πρόσθετο Dark Background and Light Text Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από letni
Oddman94 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Θα περιμένω με ανυπομονησία την ροζ έκδοση! 😋
G4gregor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καιρός ήταν αν και με τις βλακείες που κάνει με τα add blockers τελευταία θα στραφεί πολύς κόσμος αλλού..
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Στο μεταξύ έχω dark mode σε όλες τις σελίδες χρόνια τώρα όχι μόνο στην κεντρική και είναι πολυ ξεκούραστη εμπειρία με add on. Το βλέπω σαν ανέκδοτο το νέο feature με ποιο addon το κανεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το spyware το ιδιο που υποστηρίζεται και αναπτυσσεται απο μια απο τις πλουσιοτερες εταιρίες στον κόσμο έκανε μονο 32 χρόνια να εισάγει ενα τέτοιο feature. Καινοτομίες... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Yiannis87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Arkin είπε Στο μεταξύ έχω dark mode σε όλες τις σελίδες χρόνια τώρα όχι μόνο στην κεντρική και είναι πολυ ξεκούραστη εμπειρία με add on. Το βλέπω σαν ανέκδοτο το νέο feature άμα είσαι πιο μπροστά
papageorge007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλή προσθήκη, αν και έχω να δω το Chrome μου χωρίς Dark Theme 2-3 χρόνια...! 😁
el97639 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ dark mode. οι LED ειναι καταστροφικες στον οργανισμο στο εντονο λευκο χρωμα 1
zodiacskipper Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, el97639 είπε ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ dark mode. οι LED ειναι καταστροφικες στον οργανισμο στο εντονο λευκο χρωμα Scientific research or it didn't happen
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει κάποιο καλό add on για firefox?
darkmatinee Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Hermeticus είπε Το spyware το ιδιο που υποστυριζεται και αναπτυσεται απο μια απο τις πλουσιοτερες εταιρίες στον κόσμο έκανε μονο 32 χρόνια να εισάγει ενα τέτοιο feature. Καινοτομίες... Στο bold κομμάτι ξέχασες να ενεργοποιήσεις τον ορθογραφικό έλεγχο... 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, gg i carry είπε Settings->Appearance->themes και διαλεγεις απο διαφορα π εχει ,αυτο π εχω λεγεται "dark souls II -theme " Artorias theme intensifies ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα