RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Χμμ... Έχω process explorer και autoruns, δεν δείχνουν τίποτα περίεργο. Θα πρέπει τότε να μπω σε ένα ένα σε διάφορα προγράμματα και να απενεργοποιήσω την αυτόματη εκκίνηση. Αυτό είναι το εύκολο μέρος, δεν είναι πολλα. Το δύσκολο είναι αν είναι κάποια Υπηρεσία (service), άντε βρες τώρα ποια είναι. 6 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Καποιο Services ή καποιο προγραμμα που ξεκιναει στην αρχη μπορει και κρυφο να το δημιουργει αυτο.
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Χμμ... Έχω process explorer και autoruns, δεν δείχνουν τίποτα περίεργο. Θα πρέπει τότε να μπω σε ένα ένα σε διάφορα προγράμματα και να απενεργοποιήσω την αυτόματη εκκίνηση. Αυτό είναι το εύκολο μέρος, δεν είναι πολλα. Το δύσκολο είναι αν είναι κάποια Υπηρεσία (service), άντε βρες τώρα ποια είναι. Δοκιμασε 1-1 θα σου παρει χρονο γιατι πρεπει να κλεινεις ενα και να κανεισ restart αλλιως Format
RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, roympos1994 είπε Δοκιμασε 1-1 θα σου παρει χρονο γιατι πρεπει να κλεινεις ενα και να κανεισ restart αλλιως Format Ε ναι, γι αυτό τόσο καιρό δεν έχω... βασανιστεί να το φτιάξω, διότι ποιος αντέχει σε κάθε επανεκκίνηση να περιμένει 5+ λεπτά κοιτώντας την οθόνη, μέχρι την επόμενη δοκιμή. Είναι απλά αδύνατον. Format δεν παίζει, τα pc είναι παραγωγικά, δεν είναι απλά για gaming, οπότε θα γίνει μια και καλή το καλοκαίρι στις διακοπές ή το Πάσχα, για να μπουν τα 10άρια. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα