lambros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Το παρακάτω μηχάνημα i5-760 Windows 7 64bit 3gb ram Ssd samsung 860 250gb Κάνει 20 δευτερόλεπτα να μπει στην εισαγωγική εικόνα των windows Και 2λεπτα για να μπει στο δίκτυο Το εικονίδιο φορτώνει για 2 λεπτά μέχρι να σε αφήσει να ανοίξεις chrome, firefox , να σερφαρει.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τρέξε sfc sconnow με δικαιώματα admin https://www.lifewire.com/how-to-use-sfc-scannow-to-repair-windows-system-files-2626161 Σκάναρε το pc με malwarebytes και online eset.
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά είσαι για windows 7. Αν θέλεις quick boot θα πρέπει να κοιτάξεις προς 10 μεριά. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Μια χαρά είσαι για windows 7. Αν θέλεις quick boot θα πρέπει να κοιτάξεις προς 10 μεριά. Τα 20 δεύτερα είναι φυσιολογικά. Τα άλλα δεν είναι.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Με τα εικονίδια που βλέπω στο tray (και αυτά που δεν βλέπω και απλά φαντάζομαι) φυσιολογικά είναι και τα άλλα. Το ότι αργεί να μπει στο δίκτυο μπορεί να φταίνε πολλά, όπως καλώδιο, ρούτερ, κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης δικτύου, κανένα torrent που τρέχει στην εκκίνηση κτλ. Για αρχή ας δηλωθεί στατική ip και βλέπουμε από εκεί και πέρα.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά για να μπει στο δίκτυο δεν είναι φυσιολογικό.
RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ και μήνες, το οποίο προκλήθηκε ταυτόχρονα και στα δύο pc μου, δουλειάς και σπιτιού. Άκρη δεν έχω βρει, έχω στατικές διευθύνσεις και διαφορετικούς ρούτερς. Το κάνουν μόνο τα 7άρια, πιθανολογώ ότι προκλήθηκε από κάποιο update. Καμιά ιδέα τι να ψάξω; Κάνει σαν να δυσκολεύεται να φορτώσει τον driver του δικτύου, με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις το pc μέχρι να τελειώσει. Οι μητρικές φυσικά είναι διαφορετικές στα δύο pc, Asus Hero z87 και Asrock B85 με όλους τους drivers στην τελευταία έκδοση. Εμένα κάνουν και τα δύο pc σχεδόν 5 λεπτά σε αυτή την φάση, πίνεις καφέ! Μήπως η MS σαμποτάρει τα 7 για να πάμε στα 10; 😝
lambros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 και εμενα η μητρικη ηταν gigabyte. Τελικα ακουσα την παραπανω γνωμη με win10 και ηρεμησα
RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Ε ναι, τα 10άρια είναι στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο. Μέχρι τότε αν μπορεί να βρεθεί μια λύση. Εννοείται ότι δεν είναι malware ζήτημα, έχω eset nod32 αγορασμένο και δεν έχει βρει τίποτα, ούτε το malwarebytes, και τα pc δεν έχουν το οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.
sstratos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Στις 8/2/2019 στις 8:34 ΜΜ, lambros είπε Κάνει 20 δευτερόλεπτα να μπει στην εισαγωγική εικόνα των windows Mε ssd δίσκο εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά αυτά. Κανε έναν έλεγχο το με το hd sentinel στον δισκο. Και εάν βάλεις λίγη μνήμη ακόμη θα δεις αρκετή διαφορά (βάλε ακόμη 3-4gb ανάλογα τι θέσεις έχεις ελεύθερες) Μητρική ποια έχεις ? υποστηρίζει sata3 ?
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καντε ενα Cleanup τρεξτε ενα sfc /scannow απο το cmd διαγραψτε απο το run -->%temp% οτι εχει μεσα και οτι δεν σας αφηνει δεν πειραζει κλειστε οτι τρεχει με την εκκινηση του υπολογιστη κατι δηλαδη που να μην ειναι τοσο απαραιτητο και καντε updates.
RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, roympos1994 είπε Καντε ενα Cleanup τρεξτε ενα sfc /scannow απο το cmd διαγραψτε απο το run -->%temp% οτι εχει μεσα και οτι δεν σας αφηνει δεν πειραζει κλειστε οτι τρεχει με την εκκινηση του υπολογιστη κατι δηλαδη που να μην ειναι τοσο απαραιτητο και καντε updates. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις αυτές, αλλά αυτά είναι εύκολα και έχουν γίνει εξαρχής, όπως επίσης γίνονται και σε τακτικά διαστήματα. Τα συστήματα είναι άψογα διατηρημένα και καθαρά, το πρόβλημα είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Έχει σχέση σίγουρα με τον driver του δικτύου, σε συνδυασμό με κάποιο update της Microsoft. Επίσης έχω γράψει μόλις πιο πάνω ότι τα συστήματα κατά τα άλλα, εκτός από αυτό το "glitch", λειτουργούν αψογότατα. Το ένα από αυτά είναι το σύστημα της υπογραφής μου, που είναι "θηρίο" για τα 7άρια. Χρειάζεται βαθύτερο ψάξιμο και περισσότερες γνώσεις για να λυθεί το ζήτημα.
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Ευχαριστούμε για τις προτάσεις αυτές, αλλά αυτά είναι εύκολα και έχουν γίνει εξαρχής, όπως επίσης γίνονται και σε τακτικά διαστήματα. Τα συστήματα είναι άψογα διατηρημένα και καθαρά, το πρόβλημα είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Έχει σχέση σίγουρα με τον driver του δικτύου, σε συνδυασμό με κάποιο update της Microsoft. Επίσης έχω γράψει μόλις πιο πάνω ότι τα συστήματα κατά τα άλλα, εκτός από αυτό το "glitch", λειτουργούν αψογότατα. Το ένα από αυτά είναι το σύστημα της υπογραφής μου, που είναι "θηρίο" για τα 7άρια. Χρειάζεται βαθύτερο ψάξιμο και περισσότερες γνώσεις για να λυθεί το ζήτημα. Δοκιμασε καποιο αλλο Driver δοκιμασε αν εχεις αλλη καρτα δικτυου να δεις αν στο κανει και εκει αλλιως μπες σε safe mode with network να δεις αν και εκει στο κανει αν δεν στο κανει σημαινει οτι καποιο services το καθυστερεί αλλιως λογικα μπορει να θες και επαναγκατασταση των windows. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από roympos1994
RTW4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Δοκιμασε καποιο αλλο Driver δοκιμασε αν εχεις αλλη καρτα δικτυου να δεις αν στο κανει και εκει αλλιως μπες σε safe mode with network να δεις αν και εκει στο κανει αν δεν στο κανει σημαινει οτι καποιο services το καθυστερεί αλλιως λογικα μπορει να θες και επαναγκατασταση των windows. Σε safe mode with network ξεκίνησε κανονικότατα, σε ελάχιστα δτρλ φόρτωσε πλήρως την επιφάνεια εργασίας και το δίκτυο. Μας οδηγεί κάπου αυτό; Άλλη κάρτα δεν υπάρχει, άλλος driver χμμ... Θα πρέπει από το site των μητρικών να ψάξω για παλαιότερη έκδοση, αν υπάρχει.
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε Σε safe mode with network ξεκίνησε κανονικότατα, σε ελάχιστα δτρλ φόρτωσε πλήρως την επιφάνεια εργασίας και το δίκτυο. Μας οδηγεί κάπου αυτό; Άλλη κάρτα δεν υπάρχει, άλλος driver χμμ... Θα πρέπει από το site των μητρικών να ψάξω για παλαιότερη έκδοση, αν υπάρχει. Καποιο Services ή καποιο προγραμμα που ξεκιναει στην αρχη μπορει και κρυφο να το δημιουργει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα