Προς το περιεχόμενο

Keeway logik 125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αντέχεις 400€ ακόμα (αν μιλάμε για κούτα)... κοίτα symphony 200 st...δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα.

Στο θέμα μας όμως, το έχεις βρεί νέο, μεταχ/νο, τιμή, χιλιόμετρα? Εντός πόλης θα κινηθείς φαντάζομαι(?).

Εμπειρία υπάρχει? Εμπειρία απο σκούτερ, παπί, μηχανή??? Πόσα χιλιόμετρα κάνεις συνήθως ( μέρα/μήνα) .. αναλώσιμα κ service έχεις κοιτάξει, είναι οικονομικό σε αυτά?

Υπάρχει δίκτυο να το υποστηρίξει(μήπως έχεις δικό σου, έμπιστο μηχανικό)?

Η ηλικία σου κ το δίπλωμα σου( Α2?)

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... τότε κοίτα στην καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείς να το βρεις με τα ελάχιστα δυνατά χιλιόμετρα.

Φαντάζομαι θα είναι καθαρά εργαλείο αστικής μετακίνησης με το οποίο δεν θα θέλεις να ασχοληθείς πέρα απο τα βασικά (service) δεν σε νοιάζουν οι επιδόσεις αλλά άνεση κ πρακτικότητα κ λογικά θα το κρατήσεις όσο αντέξει, σωστά?

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eliot5 είπε

Ακριβώς.

Γνωρίζεις δυνατότητες. Δικαβαλο θα έχω θέμα σε μεγάλες κλίσεις?

Δημοσ.

... σίγουρα το 125αρι σε ανηφόρες τύπου Πετρούπολης με δύο άτομα 160-180kg συνολικού βάρους θα γονατίζει για να κινηθεί αξιοπρεπώς αλλά είναι κάτι που το γνωρίζεις εκ των προτέρων τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...δεν είμαι ο καλύτερος κριτής γιατί δεν έχει μείνει κανένα για πολύ καιρό στα χέρια μου. Πάντως τα υποστηρίζω γιατί έχει ανέβει πολύ το επίπεδο κ η τιμή τους είναι ανταγωνιστική (σε σχέση με τον Ιάπωνα που σχεδόν αγοράζεις αμάξι /honda sh).

Έχουν περάσει απο τα χέρια μου Harlow, Sym, Kymco, Scarabeo....με το Aprilia να ήταν το πιο ευαίσθητο (ήθελε καθαρά κ ακριβά καύσιμα το άτιμο.... δύο φορές με είχε αφήσει).

Με symphony sr 50cc (το είχα κάνει 97cc αν θυμάμαι καλά με μαμά kit πιστόνι-κεφαλη) ανεβοκατεβαίνα στα Κάστρα όταν σπούδαζα πάνω (πάνε χρόνια) χωρίς πρόβλημα (σχεδόν με μπάντες λόγω metzeler ;) )

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...