Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά,

Γνωρίζετε μπιλιαρδάδικα για Snooker στην Αθήνα; Μόνο το Koralli στην Αγία Παρασκευή έχω βρεί αλλά είναι κάμποσο μακριά. Άλλες επιλογές;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ειχε και σ ενα στο Καλαμακι σε ενα παραλληλο δρομο της Καλαμακιου αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη ανοιχτο ουτε πως το λεγανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VFerF1 είπε

Γειά χαρά,

Γνωρίζετε μπιλιαρδάδικα για Snooker στην Αθήνα; Μόνο το Koralli στην Αγία Παρασκευή έχω βρεί αλλά είναι κάμποσο μακριά. Άλλες επιλογές;

Ευχαριστώ.

Η Αγία Παρασκευή έχει και το ΔΙΟΝ στη Λ.Μεσογείων απέναντι από την ΕΡΤ.

Από τις καλύτερες  αίθουσες της Αθήνας.Πήγαινα πολλές φορές παλαιότερα αλλά σιγά σιγά το σταμάτησα.Μεγάλωσε - σκόρπισε και η παρέα οπότε ήταν φυσική συνέπεια.

Αν ασχολείσαι και σου αρέσει έχεις και καλή παρέα πρέπει να περάσεις έστω μία φορά.Εδώ είναι. Στην κόκκινη τέντα.:)

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. Θα τα κοιτάξω. Πάντως για Snooker μιλάμε πάντα, για 8-ball, 9-ball κλπ γνωρίζω. Το λέω γιατί κοίταξα αρκετά από τα προτεινόμενα από site κλπ. και δεν είδα κάποιο τραπέζι Snooker.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Alloc είπε

Ειχε και σ ενα στο Καλαμακι σε ενα παραλληλο δρομο της Καλαμακιου αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη ανοιχτο ουτε πως το λεγανε.

Masters το έλεγαν και όπως είπε και το παιδί έκλεισε. Κρίμα γιατί ήταν πααααρα πολλά χρόνια εκεί. 

Δημοσ.

@VFerF1Υπάρχει και η Πρεσβεία(Presveia Billiards Club) στην Κηφισιά, κοντά στην πλατεία, που έχει ένα τραπέζι snooker (έχω να πάω πολλά χρόνια(4-5) όμως και δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα). Αν και από ότι κατάλαβα ψάχνεις για κέντρο προς νότια, αλλά το γράφω μπας και...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, swayback είπε

@VFerF1Υπάρχει και η Πρεσβεία(Presveia Billiards Club) στην Κηφισιά, κοντά στην πλατεία, που έχει ένα τραπέζι snooker (έχω να πάω πολλά χρόνια(4-5) όμως και δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα). Αν και από ότι κατάλαβα ψάχνεις για κέντρο προς νότια, αλλά το γράφω μπας και...

Τέλεια, θα το ψάξω. Δεν με πειράζει απαραίτητα η περιοχή, αρκεί να'ναι σχετικά εύκολα προσβάσιμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VFerF1 είπε

Τέλεια, θα το ψάξω. Δεν με πειράζει απαραίτητα η περιοχή, αρκεί να'ναι σχετικά εύκολα προσβάσιμη.

Αν βρείς κάτι,πόσταρέ το να υπάρχει.Όλο και κάποιος θα το χρειαστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κλαμπ για παίχτες;. Έπαιζα πάρα πολύ στον Καναδά (όχι ιδιαίτερα καλά, μη φανταστείτε) αλλά τώρα δε βρίσκω ψυχή να ενδιαφέρεται.

Επεξ/σία από NickTheQuick
Δημοσ.
Στις 11/2/2019 στις 9:50 ΠΜ, NickTheQuick είπε

Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κλαμπ για παίχτες;. Έπαιζα πάρα πολύ στον Καναδά (όχι ιδιαίτερα καλά, μη φανταστείτε) αλλά τώρα δε βρίσκω ψυχή να ενδιαφέρεται.

Υπάρχει μια ομάδα στο fb που πρέπει να είναι ενεργή. Greek snooker academy λέγεται.

Κρίμα που δεν υπάρχει πρακτικά snooker στην Ελλάδα πάντως, κορυφαίο παιχνίδι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...