VFerF1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Γειά χαρά, Γνωρίζετε μπιλιαρδάδικα για Snooker στην Αθήνα; Μόνο το Koralli στην Αγία Παρασκευή έχω βρεί αλλά είναι κάμποσο μακριά. Άλλες επιλογές; Ευχαριστώ.
AristidisZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παλιά είχε τραπέζι στο μπιλιαρδαδικο απέναντι από τα village στο ρεντη http://www.superbowl.gr/ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από AristidisZ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ειχε και σ ενα στο Καλαμακι σε ενα παραλληλο δρομο της Καλαμακιου αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη ανοιχτο ουτε πως το λεγανε.
papoys1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VFerF1 είπε Γειά χαρά, Γνωρίζετε μπιλιαρδάδικα για Snooker στην Αθήνα; Μόνο το Koralli στην Αγία Παρασκευή έχω βρεί αλλά είναι κάμποσο μακριά. Άλλες επιλογές; Ευχαριστώ. Η Αγία Παρασκευή έχει και το ΔΙΟΝ στη Λ.Μεσογείων απέναντι από την ΕΡΤ. Από τις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας.Πήγαινα πολλές φορές παλαιότερα αλλά σιγά σιγά το σταμάτησα.Μεγάλωσε - σκόρπισε και η παρέα οπότε ήταν φυσική συνέπεια. Αν ασχολείσαι και σου αρέσει έχεις και καλή παρέα πρέπει να περάσεις έστω μία φορά.Εδώ είναι. Στην κόκκινη τέντα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1 1
ge-lyk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 ...παλιά είχε και στο Χαϊδάρι (στο bowling)
*nenya* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Για ρωτα και σ'αυτα εδω: Αγιοι Αναργυροι: FLASH Λεωφόρος Δημοκρατίας 59 21 0261 1695 Άγιος Ελευθέριος: http://www.barrageclub.gr/information.php?info_id=4&sess=63e9cba24e92c30d2273666427a9240c
VFerF1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. Θα τα κοιτάξω. Πάντως για Snooker μιλάμε πάντα, για 8-ball, 9-ball κλπ γνωρίζω. Το λέω γιατί κοίταξα αρκετά από τα προτεινόμενα από site κλπ. και δεν είδα κάποιο τραπέζι Snooker. Ευχαριστώ.
Tigio13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Alloc είπε Ειχε και σ ενα στο Καλαμακι σε ενα παραλληλο δρομο της Καλαμακιου αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη ανοιχτο ουτε πως το λεγανε. Masters το έλεγαν και όπως είπε και το παιδί έκλεισε. Κρίμα γιατί ήταν πααααρα πολλά χρόνια εκεί.
swayback Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 @VFerF1Υπάρχει και η Πρεσβεία(Presveia Billiards Club) στην Κηφισιά, κοντά στην πλατεία, που έχει ένα τραπέζι snooker (έχω να πάω πολλά χρόνια(4-5) όμως και δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα). Αν και από ότι κατάλαβα ψάχνεις για κέντρο προς νότια, αλλά το γράφω μπας και...
VFerF1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, swayback είπε @VFerF1Υπάρχει και η Πρεσβεία(Presveia Billiards Club) στην Κηφισιά, κοντά στην πλατεία, που έχει ένα τραπέζι snooker (έχω να πάω πολλά χρόνια(4-5) όμως και δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα). Αν και από ότι κατάλαβα ψάχνεις για κέντρο προς νότια, αλλά το γράφω μπας και... Τέλεια, θα το ψάξω. Δεν με πειράζει απαραίτητα η περιοχή, αρκεί να'ναι σχετικά εύκολα προσβάσιμη.
dimpa16 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, VFerF1 είπε Τέλεια, θα το ψάξω. Δεν με πειράζει απαραίτητα η περιοχή, αρκεί να'ναι σχετικά εύκολα προσβάσιμη. Αν βρείς κάτι,πόσταρέ το να υπάρχει.Όλο και κάποιος θα το χρειαστεί.
NickTheQuick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κλαμπ για παίχτες;. Έπαιζα πάρα πολύ στον Καναδά (όχι ιδιαίτερα καλά, μη φανταστείτε) αλλά τώρα δε βρίσκω ψυχή να ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από NickTheQuick
VFerF1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Το άλλο Κηφισιά δεν έχει πια Snooker. Μόνο το Koralli έχω βρει σίγουρα.
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 9:50 ΠΜ, NickTheQuick είπε Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κλαμπ για παίχτες;. Έπαιζα πάρα πολύ στον Καναδά (όχι ιδιαίτερα καλά, μη φανταστείτε) αλλά τώρα δε βρίσκω ψυχή να ενδιαφέρεται. Υπάρχει μια ομάδα στο fb που πρέπει να είναι ενεργή. Greek snooker academy λέγεται. Κρίμα που δεν υπάρχει πρακτικά snooker στην Ελλάδα πάντως, κορυφαίο παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα