Spikesinnerz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το κινητό μου έχω 2 κάρτες την ελληνική και μια Αγγλική. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω κανονικά το ίντερνετ μέχρι το τελευταίο update που έγινε δεν με αφήνει να βάλω καινούργιο APN όπως στην ελληνική δοκίμασα άλλη κάρτα Αγγλική πάλι το ίδιο δοκίμασα την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δούλεψε. Με την αγγλική έχω πρόβλημα έκανα φορμάτ πάλι τιποτα. Όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει παρακαλώ σας ευχαριστώ
Spikesinnerz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δύο ελληνικές δέχεται? Δεν το έχω δοκιμάσει με 2 ελληνικές απλά δοκίμασα άλλη Αγγλική και δεν δούλεψε
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δέχεται δύο ελληνικές τότε δεν φταίει το κινητό αλλά προφανώς η αγγλική. Εκτός και αν έγινε τίποτα με το update και δεν την δέχεται. Πάντως για καλό και για κακό κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δεν το έχεις κάνει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
Spikesinnerz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν δέχεται δύο ελληνικές τότε δεν φταίει το κινητό αλλά προφανώς η αγγλική. Εκτός και αν έγινε τίποτα με το update και δεν την δέχεται. Πάντως για καλό και για κακό κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δεν το έχεις κάνει. Είμαι 2 μήνες Αγγλία μέχρι πριν λίγες ημέρες δούλευε κανονικά το ίντερνετ του κινητού μετά το update μου βγάζει το H στο κινητό ανοίγω δεδομένα και δεν μπαίνει στο ίντερνετ το έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά πάλι τίποτα
arma1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Spikesinnerz είπε Είμαι 2 μήνες Αγγλία μέχρι πριν λίγες ημέρες δούλευε κανονικά το ίντερνετ του κινητού μετά το update μου βγάζει το H στο κινητό ανοίγω δεδομένα και δεν μπαίνει στο ίντερνετ το έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλά πάλι τίποτα την περιαγωγη δεδομενων την εχεις ανοιξει;
Spikesinnerz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, arma1 είπε την περιαγωγη δεδομενων την εχεις ανοιξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα