Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

'Αλλαξε μηχανικό και προειδοποίησε και τους γνωστούς σου. Ο τύπος είναι άσχετος κ μάλλον πιτσιρικάς.

Πες μου σε παρακαλώ γιατι το λες αυτο? Γνώμες για την βλάβη ζήτω Οχι γι αυτόν. Σιγουρα δεν θα ξαναπαω Αλλα πες μου αυτα που μου ειπε σημερα στέκουν? Οτι η θελει άλλαγμα η τσιμουχα η οτι στην ένωση με το σαζμαν που υπαρχει μια βενζινοκολλα εχει φυγει κ θελει άνοιγμα το σαζμαν για να τοποθετήσει την κόλλα στην σχισμή. 

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι στην επισκευή σασμάν που σου έκανε εσπασε το καβούκι και η βενζινοκολλα που σου έβαλε για να κολλήσει δεν έπιασε σωστά..Επίσης έχω την εντύπωση ότι λόγω θερμοκρασιών δεν νομίζω ότι μια κόλλα θα κρατήσει για πολύ και θα ξανατρεξει...Όποτε πρέπει να σου βρει καβούκι η σασμάν αλλά λόγω κόστους θα το ρίξει στην αστοχία υλικού και αρα δεν φταίει αυτός...

Εγώ σου είπα τι να κάνεις,οποτε κανονίζεις...

Δημοσ.

lina35 φιλικα πάντα αυτό που προσπαθεις εδώ στο forum να βγαλεις κάποια άκρη δεν θα το καταφέρεις

ο καθένας θα σου πεί ότι να ναι

εγω σαν μηχανικός θα σου πω πως αμα δεν σηκωθεί το αυτοκίνητο να κοιταχτεί δεν μπορει κανεις να ξέρει από πού είναι η διαρροη

η γνωμη μου είναι να το πας στον μηχανικο που πηγαίνεις τοσα χρόνια να του κάνεις μια ωραια συζήτηση και να δειτε μαζι από που είναι η διαρροη

το θεμα εξαπάτησης υπηρχε υπάρχει και πάντα θα υπαρχει γι αυτό σου συστηνω λιγη εμπιστοσυνη 

και σε άλλο μηχανικο να πας αν θελει να σε εξαπατησει θα το κανει 

γι αυτό πήγαινε την δευτερα από εκει να σηκωθεί το αυτοκινητο και να φτιαχτει αν θέλει ξανα ανοιγμα το σασμαν φυσικα και θα του πεις να σου το φτιαξει χωρις καποιο κοστος για εσενα η με μια καλη εκπτωση γτ ισως να χρειαστεί και καποιο άλλο ανταλλακτικο

13 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Υποψιάζομαι ότι στην επισκευή σασμάν που σου έκανε εσπασε το καβούκι και η βενζινοκολλα που σου έβαλε για να κολλήσει δεν έπιασε σωστά..Επίσης έχω την εντύπωση ότι λόγω θερμοκρασιών δεν νομίζω ότι μια κόλλα θα κρατήσει για πολύ και θα ξανατρεξει...Όποτε πρέπει να σου βρει καβούκι η σασμάν αλλά λόγω κόστους θα το ρίξει στην αστοχία υλικού και αρα δεν φταίει αυτός...

Είναι μια εκδοχή η χειροτερη 

εγω θα σου πω ένα απλο πραγμα με το ξεκούμπωμα κουμπωμα ημιαξονίου χαλασε η τσιμουχα και τρεχει λαδι 

μπορει από λαθος χειρισμο μπορει και από φθορα φυσικη της τσιμουχας απλα κουνηθηκε τωρα και εβγαλε το πρόβλημα της

στο αυτοκινητο χωρις να δεις δεν μπορεις να ξερεις ποτε!

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Το θέμα ειναι οτι ισχυρίζεται πως δεν άγγιξε το σαζμαν..δηλ οτι το ξεβιδωσε κ το άφησε στην άκρη μονο...δεν το άνοιξε..διότι η επισκευή που έκανε ηταν στο χωνί κ Οχι μεςα στο σαζμαν..το χωνί ειναι λεει στα περιφερειακά του σαζμαν..απεξω δηλ..ςγω δεν αντιλέγω οτι μπορει να εχει χαλασει η τσιμουχα φυσιολογική φθορά ειναι Αλλα να εχει ραγίσει στην ένωση χωρις να το εχω χτυπήσει μου ακούγεται τρελό! Σε ευχαριστω για το χρονο σου 

17 λεπτά πριν, panoutsi είπε

lina35 φιλικα πάντα αυτό που προσπαθεις εδώ στο forum να βγαλεις κάποια άκρη δεν θα το καταφέρεις

ο καθένας θα σου πεί ότι να ναι

εγω σαν μηχανικός θα σου πω πως αμα δεν σηκωθεί το αυτοκίνητο να κοιταχτεί δεν μπορει κανεις να ξέρει από πού είναι η διαρροη

η γνωμη μου είναι να το πας στον μηχανικο που πηγαίνεις τοσα χρόνια να του κάνεις μια ωραια συζήτηση και να δειτε μαζι από που είναι η διαρροη

το θεμα εξαπάτησης υπηρχε υπάρχει και πάντα θα υπαρχει γι αυτό σου συστηνω λιγη εμπιστοσυνη 

και σε άλλο μηχανικο να πας αν θελει να σε εξαπατησει θα το κανει 

γι αυτό πήγαινε την δευτερα από εκει να σηκωθεί το αυτοκινητο και να φτιαχτει αν θέλει ξανα ανοιγμα το σασμαν φυσικα και θα του πεις να σου το φτιαξει χωρις καποιο κοστος για εσενα η με μια καλη εκπτωση γτ ισως να χρειαστεί και καποιο άλλο ανταλλακτικο

Είναι μια εκδοχή η χειροτερη 

εγω θα σου πω ένα απλο πραγμα με το ξεκούμπωμα κουμπωμα ημιαξονίου χαλασε η τσιμουχα και τρεχει λαδι 

μπορει από λαθος χειρισμο μπορει και από φθορα φυσικη της τσιμουχας απλα κουνηθηκε τωρα και εβγαλε το πρόβλημα της

στο αυτοκινητο χωρις να δεις δεν μπορεις να ξερεις ποτε!

Απλα θα ξερεις κ εσυ σαν μηχανικός οτι οταν συμβαίνει το ενα μετα το αλλο μετα απο καποια επισκευή κ να θες να τον πιστέψεις τον αλλον δυσκολεύεσαι..δεν ειμαι καμια μπαρμπι να μην καταλαβαινω 5 πράγματα...Αλλα οταν χτυπιέται πως εκεινος άλλαξε το χωνί που ειναι στα περιφερειακά του σαζμαν κ δεν πειραξε μεςα το σαζμαν....κ ξαφνικά μετα απο αυτη την αλλαγή του χωνιουσταζςι το αμαξι βαλβολίνες Ε τι να πιστέψω κ γω η άμοιρη η γυναίκα????

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lina35 είπε

Το θέμα ειναι οτι ισχυρίζεται πως δεν άγγιξε το σαζμαν..δηλ οτι το ξεβιδωσε κ το άφησε στην άκρη μονο...δεν το άνοιξε..διότι η επισκευή που έκανε ηταν στο χωνί κ Οχι μεςα στο σαζμαν..το χωνί ειναι λεει στα περιφερειακά του σαζμαν..απεξω δηλ..ςγω δεν αντιλέγω οτι μπορει να εχει χαλασει η τσιμουχα φυσιολογική φθορά ειναι Αλλα να εχει ραγίσει στην ένωση χωρις να το εχω χτυπήσει μου ακούγεται τρελό! Σε ευχαριστω για το χρονο σου 

Απλα θα ξερεις κ εσυ σαν μηχανικός οτι οταν συμβαίνει το ενα μετα το αλλο μετα απο καποια επισκευή κ να θες να τον πιστέψεις τον αλλον δυσκολεύεσαι..δεν ειμαι καμια μπαρμπι να μην καταλαβαινω 5 πράγματα...Αλλα οταν χτυπιέται πως εκεινος άλλαξε το χωνί που ειναι στα περιφερειακά του σαζμαν κ δεν πειραξε μεςα το σαζμαν....κ ξαφνικά μετα απο αυτη την αλλαγή του χωνιουσταζςι το αμαξι βαλβολίνες Ε τι να πιστέψω κ γω η άμοιρη η γυναίκα????

Εχεις δίκιο!!! 

αλλα είναι πολύ δύσκολο να σου πω εκανε αυτό η εκανε το άλλο η εκανε ζημια αυτος η δεν εκανε!

πηγαινε με το καλο τη δευτερα να το σηκωσει να δει τι εχει γινει πες του αυτό ακριβωψς αυτό που σκέφτεσαι συζητηστε το και είμαι σιγουρος θα βρειτε μια λυση!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panoutsi είπε

Εχεις δίκιο!!! 

αλλα είναι πολύ δύσκολο να σου πω εκανε αυτό η εκανε το άλλο η εκανε ζημια αυτος η δεν εκανε!

πηγαινε με το καλο τη δευτερα να το σηκωσει να δει τι εχει γινει πες του αυτό ακριβωψς αυτό που σκέφτεσαι συζητηστε το και είμαι σιγουρος θα βρειτε μια λυση!!

Πίστεψε με τον συμπαθώ κ επειδή τον ξέρω τόσα χρόνια πιο πολύ στεναχωριέσαι μη με έχει κοροϊδέψει πάρα για την ζημια! Αχχ εσείς οι μηχανικοί έχετε βγάλει την ίδια φήμη με τους δικηγόρους 😂

Δημοσ.

Ξέρεις τι μου είχε πει ένας μηχανικός παλιότερα;Ότι εμείς από τις κατάρες των πελατών όταν έρθει η ώρα δεν θα λιώσουμε...χαχαχα

Δημοσ.

κατα 97% ειναι τσιμουχα ξεραμενη,και κατα την επανατοποθετηση ειπε το αντιο.αφηνω ενα 3% για κακο σφιξιμο ταπας εισοδου βαλβολινης η φθαρμενου εσωτερικου μπιλιοφορου.δεν εχει θεμα με φωτιες και εκρηξεις οσο και να το κινησεις,το πολυ πολυ να πεσει καμια σταγονα στην εξατμιση και μολις η εξατμιση ζεσταθει αρκετα ,να καπνισει.....πηγαινε το οποτε σε βολευει ,για να το δει.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε

κατα 97% ειναι τσιμουχα ξεραμενη,και κατα την επανατοποθετηση ειπε το αντιο.αφηνω ενα 3% για κακο σφιξιμο ταπας εισοδου βαλβολινης η φθαρμενου εσωτερικου μπιλιοφορου.δεν εχει θεμα με φωτιες και εκρηξεις οσο και να το κινησεις,το πολυ πολυ να πεσει καμια σταγονα στην εξατμιση και μολις η εξατμιση ζεσταθει αρκετα ,να καπνισει.....πηγαινε το οποτε σε βολευει ,για να το δει.......

Λιτός, ξεκάθαρος και καθησυχαστικος! Σε ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Lina35 είπε

Λιτός, ξεκάθαρος και ησυχαστικος! Σε ευχαριστώ 

Μια παρένθεση,χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερα πράγματα απο μηχανές αυτοκινήτων και σαφώς χωρίς να θέλω να θίξω ή να αμφισβητήσω τον dollyyy19 καθώς βεβαίως μπορεί να είναι όπως τα λεει!

Το "καθησυχαστικός" ή αυτό που θέλουμε/μας βολεύει να ακούσουμε δεν είναι πάντα και το σωστότερο!

Έτσι την πάτησα και εγω με την παιδοδοντίατρο του μικρού και τρέχουμε τωρα για χειρουργία!

Αν σου λένε οτι υπάρχει περίπτωση (ακόμα και 5%) να είναι κάτι επικίνδυνο μην το κινησεις το αμάξι!

Όπως λένε...better safe than sorry!

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια νόμιζε και η Γιαμπουρα το μοντέλο, προχτές αλλά στην δεύτερη μιζια έγινε το κιουγκι...Και το είχε κάνει service πρόσφατα το μίνι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Lina35 είπε

Πες μου σε παρακαλώ γιατι το λες αυτο? Γνώμες για την βλάβη ζήτω Οχι γι αυτόν. Σιγουρα δεν θα ξαναπαω Αλλα πες μου αυτα που μου ειπε σημερα στέκουν? Οτι η θελει άλλαγμα η τσιμουχα η οτι στην ένωση με το σαζμαν που υπαρχει μια βενζινοκολλα εχει φυγει κ θελει άνοιγμα το σαζμαν για να τοποθετήσει την κόλλα στην σχισμή. 

Γνώμη για τη βλάβη, είναι πολύ δύσκολο ιντερνετικά εκτός κι αν μπείς με καμια κάμερα 4Κ και εξαιρετικό φωτισμό, αφού πρώτα καθαρίσεις τις βρωμιές και κάνεις μια βόλτα για να ξαναβγάλει διαρροές. Απλά από το πως κινείται ο μηχανικός σου, μου φαίνεται πως δεν είναι σοβαρός μάστορας, και δεν είναι ο μοναδικός που λειτουργεί έτσι δυστυχώς άλλα οι περισσότεροι, κάνουν την πάπια αν φταίνε για ζημιά κατά την επισκευή, το έχω δει σε μεγάλες εταιρείες όχι μόνο στα μηχανολογικά άλλα και στην πληροφορική. Αν άλλαξεις μηχανικό να βρεις έναν που ασχολείται με αμάξια σαν το δικό σου. Τι μοντέλο είναι το αυτοκίνητο;

Επεξ/σία από De@th L0rd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...