Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα παιδια! εχω το εξης πρόβλημα...μετα την αλλαγη ρουλεμάν του σαζμαν παρατηρω πως το αυτοκινητο εχει διαρροη..εβγαλα φωτογραφια το λαδι που ειδα κατω γιατι με ρωτησε ο μηχανικος αν είναι σκουρο λαδι η ασπρο. Το λαδι ηταν διαφανο, καθαρο! μου ειπε ότι χανει βαλβολινες και να δουμε πως θα διορθωθεί. εχετε καποια ιδεα τι επισκευή πρεπει να γινει για να ξερω μην με κοροιδεψει? επισης μου ειπε ότι πρεπει να αλλαξω και δισκοπλακα γιατι μου ειχε αλλαξει πριν ένα μηνα τακακια και επειδή οι δισκοπλακες είναι παλιες ακουω ένα θορυβο σαν φυσημα όταν είναι εν κινησει το αυτοκινητο. Υπαρχει καποια μαρκα δισκοπλακας που μπορω να του προτείνω μην μου βαλει καμια κινεζια?
panoskatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Αν χάνει το σασμαν βαλβολινες μπορεί να είναι κάτι σοβαρό μπορεί να είναι και καμιά φλατζα αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι φθηνό. Απαιτεί εργασία. Στην καλύτερη περίπτωση παρακάλα να θέλουν σφίξιμο οι βίδες /μπουλονια. Ανέβασε με γρύλο έναν από τους δύο μπροστά τροχούς, βγάλε το λάστιχο και τσέκαρε ο ίδιος την δισκοπλακα αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. 1
tsipakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, panoskatos είπε Αν χάνει το σασμαν βαλβολινες μπορεί να είναι κάτι σοβαρό μπορεί να είναι και καμιά φλατζα αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι φθηνό. Απαιτεί εργασία. Στην καλύτερη περίπτωση παρακάλα να θέλουν σφίξιμο οι βίδες /μπουλονια. Ανέβασε με γρύλο έναν από τους δύο μπροστά τροχούς, βγάλε το λάστιχο και τσέκαρε ο ίδιος την δισκοπλακα αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. σε γυναικα μιλας χαχα
panoskatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, tsipakis είπε σε γυναικα μιλας χαχα Χαχα Έμ τι μου βάζεις ψευδώνυμο τσιπακις? Βάλε Τούλα , Ρόζ Σπίθα, Χαιντι! Κάτι γυναικείο τέλος πάντων! Βασικά επειδή γράφεις ότι σου έβαλε χέρι στο σασμαν υποψιάζομαι μην έκανε καμιά κουτσουκελα. Πες του το με τρόπο, από την στιγμή που πείραξε σασμαν είναι και ύποπτος για την διαρροή. Επειδή φαντάζομαι δεν μπορείς να βγάλεις τροχό για έλεγχο της δισκοπλακας, πόσο χρονών είναι το αμάξι ή πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει?
stefan123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Από την στιγμή που επισκεύασε σασμάν και χάνει βαλβολινες κάποια χαζομάρα θα έκανε...Τώρα σε βλέπει και γυναίκα,δεν το γλυτώνεις το άρμεγμα...Τι θα έκανα εγώ? Κατευθείαν αλλαγή μηχανικού...Ούτε απέξω μην περνάς..Έχω αλλάξει καμιά δεκαριά σε όλη την Αθηνα- ο καινούργιος που μου είπαν φαίνεται καλό παιδί και γνώστης...αν θες σου στέλνω με πμ τα στοιχεία του...Αν είσαι επαρχία στενά τα περιθώρια αλλά σε κάθε περίπτωση βρωμάει η δουλειά...Εγώ ούτε απέξω..
tsipakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Χαχα Έμ τι μου βάζεις ψευδώνυμο τσιπακις? Βάλε Τούλα , Ρόζ Σπίθα, Χαιντι! Κάτι γυναικείο τέλος πάντων! Βασικά επειδή γράφεις ότι σου έβαλε χέρι στο σασμαν υποψιάζομαι μην έκανε καμιά κουτσουκελα. Πες του το με τρόπο, από την στιγμή που πείραξε σασμαν είναι και ύποπτος για την διαρροή. Επειδή φαντάζομαι δεν μπορείς να βγάλεις τροχό για έλεγχο της δισκοπλακας, πόσο χρονών είναι το αμάξι ή πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει? ?
Greektrooper Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Χαχα Έμ τι μου βάζεις ψευδώνυμο τσιπακις? Βάλε Τούλα , Ρόζ Σπίθα, Χαιντι! Κάτι γυναικείο τέλος πάντων! 😅 Ο tsipakis απλώς σου επεσήμανε ότι ο thread starter είναι γυναίκα (Lina35), όχι ότι ο ίδιος είναι γυναίκα!! Μπέρδεμα...... 1
panoskatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Greektrooper είπε 😅 Ο tsipakis απλώς σου επεσήμανε ότι ο thread starter είναι γυναίκα (Lina35), όχι ότι ο ίδιος είναι γυναίκα!! Μπέρδεμα...... χαχαχαχα ειδα την απάντηση και νόμιζα οτι ο Tsipakis ηταν αυτος που εξ αρχης είχε κάνει την ερώτηση !!! χαχαχα Ευχαριστώ @Greektrooper για την επισήμανση Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από panoskatos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Greektrooper είπε 😅 Ο tsipakis απλώς σου επεσήμανε ότι ο thread starter είναι γυναίκα (Lina35), όχι ότι ο ίδιος είναι γυναίκα!! Μπέρδεμα...... Σε ευχαριστω για την διευκρίνιση greektrooper 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Αν χάνει το σασμαν βαλβολινες μπορεί να είναι κάτι σοβαρό μπορεί να είναι και καμιά φλατζα αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι φθηνό. Απαιτεί εργασία. Στην καλύτερη περίπτωση παρακάλα να θέλουν σφίξιμο οι βίδες /μπουλονια. Ανέβασε με γρύλο έναν από τους δύο μπροστά τροχούς, βγάλε το λάστιχο και τσέκαρε ο ίδιος την δισκοπλακα αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης. Οταν λες μπορει να ειναι κατι σοβαρό? Μπορεις να μου το το τονίσεις την σοβαρότητα?
panoskatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Lina35 είπε Σε ευχαριστω για την διευκρίνιση greektrooper Οταν λες μπορει να ειναι κατι σοβαρό? Μπορεις να μου το το τονίσεις την σοβαρότητα? Να εχει ραγίσει επειδή μπορεί να βρήκες σε κάποιον βράχο ας πούμε .Απλά δακρύζει ή βλέπεις αρκετή διαρροή ? Οπως σου είπα και πιο πρίν μάλλον είναι απο κάποιο δικό του λάθος , αυτος εβαλε τελευταία φορά χέρι στο σασμαν σου , εκτός αν αυτες τις μέρες βρήκες απο κάτω με δύναμη το αμάξι σου. Επίσης πόσο χρονών είναι το όχημα ή χιλιόμετρα για να έχουμε μια εικόνα της δισκόπλακας ? Κινεζιά δισκόπλακες ευτυχώς δεν βάζουν ακόμα , μην ανησυχείς .. Πες του να σου βάλει το μαμά. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από panoskatos
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, panoskatos είπε Να εχει ραγίσει επειδή μπορεί να βρήκες σε κάποιον βράχο ας πούμε .Απλά δακρύζει ή βλέπεις αρκετή διαρροή ? Οπως σου είπα και πιο πρίν μάλλον είναι απο κάποιο δικό του λάθος , αυτος εβαλε τελευταία φορά χέρι στο σασμαν σου , εκτός αν αυτες τις μέρες βρήκες απο κάτω με δύναμη το αμάξι σου. Επίσης πόσο χρονών είναι το όχημα ή χιλιόμετρα για να έχουμε μια εικόνα της δισκόπλακας ? Κινεζιά δισκόπλακες ευτυχώς δεν βάζουν ακόμα , μην ανησυχείς .. Πες του να σου βάλει το μαμά. Δεν υπαρχει μια στο εκατομμύριο να εχω βρει απο κατω καπου...ειμαι εξαιρετικά προσεκτική κ εξαιρετικά καλή οδηγός...(μην κρυφογελας απο μεςα σου..) εχω 200.000χιλ Αλλα το προσέχω σαν τα μάτια μου. Κατω η φωτο με τα λάδια που βρηκα.@panoskatos
panoskatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, Lina35 είπε Δεν υπαρχει μια στο εκατομμύριο να εχω βρει απο κατω καπου...ειμαι εξαιρετικά προσεκτική κ εξαιρετικά καλή οδηγός...(μην κρυφογελας απο μεςα σου..) εχω 200.000χιλ Αλλα το προσέχω σαν τα μάτια μου. Κατω η φωτο με τα λάδια που βρηκα.@panoskatos - Ωραία δεν έχεις βρει απο κάτω. - Σε πιστεύω για να το λες οτι είσαι καλή οδηγός ( δεν γέλασα οταν το διάβασα , αλήθεια.... ..... γέλασα οταν διάβασα να μην κρυφογελάω !) Οχι αυτο δεν είναι δάκρυσμα στην φωτογραφία, είναι αρκετή ποσότητα .Σκούπισε το (μαλλον το εχεις κάνει ) αν δεις και αυριο κάτι τέτοιο μην κινήσεις το αυτοκίνητο και πάρε την οδική να σου το πάνε στο συνεργείο σου.Τσιμούχες να ξέρεις αλλάζονται χωρίς κατέβασμα σασμάν, αν είναι φλάτζα όμως πρέπει να κατέβει το σασμάν. Ετσι οπως τα λες μου βγάζεις οτι το έχεις καιρό , δεν έχεις αλλάξει ώς τώρα δισκόπλακες άρα ο μηχανικός σου θεωρούμε οτι λεει αλήθεια.Τα χιλιόμετρα είναι νορμάλ, αλλά εδω υπάρχει ενα φάουλ , απο την στιγμη που είδε οτι θέλουν αλλαγή οι δίσκοι δεν έπρεπε να σου αλλάξει τακάκια γιατί τώρα που θα χρειαστείς νεους δισκους θα πρέπει να αλλάξεις πάλι τακάκια ! Αυτο να του το πεις, μην σε περάσει και για καμία άσχετη.
lary7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 To απλό είναι να είναι κάποια φλάτζα απο το πριζ-ντιρεκτ και με αυτήν να σταματήσει η διαρροή, το πιο σύνθετο είναι να θέλει ανακατασκευή και άλλαγμα και άλλα ρουλεμάν στο κιβώτιο, οπότε το κόστος πάει 300+++. Το θέμα με τις βαλβολίνες θέλει πολυ προσοχή, με τιν κίνηση του αυτοκινήτου πάνε μέχρι την εξάτμιση και μπορεί να πάρει φωτιά το αμάξι, θέλει αμεσα σήκωμα σε ράμπα για να δείς τι παίζει. Αν ο μηχανικός είναι ο κλασικός μπαρμπα-Μήτσος, τότε καλό ειναι το σασμάν να πάει σε σοβαρο μηχανικό που ασχολείται με σασμάν. Για τις δισκόπλακες με 200.000 δεν είναι περίεργο το οτι θέλουν άλλαγμα, μάρκες έχει διάφορες καλύτερα πάνε σε ενα μαγαζί με ανταλλακτικά και πάρε της εσυ για να ξέρεις τι βάζεις. Τι αμάξι είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, lary7 είπε To απλό είναι να είναι κάποια φλάτζα απο το πριζ-ντιρεκτ και με αυτήν να σταματήσει η διαρροή, το πιο σύνθετο είναι να θέλει ανακατασκευή και άλλαγμα και άλλα ρουλεμάν στο κιβώτιο, οπότε το κόστος πάει 300+++. Το θέμα με τις βαλβολίνες θέλει πολυ προσοχή, με τιν κίνηση του αυτοκινήτου πάνε μέχρι την εξάτμιση και μπορεί να πάρει φωτιά το αμάξι, θέλει αμεσα σήκωμα σε ράμπα για να δείς τι παίζει. Αν ο μηχανικός είναι ο κλασικός μπαρμπα-Μήτσος, τότε καλό ειναι το σασμάν να πάει σε σοβαρο μηχανικό που ασχολείται με σασμάν. Για τις δισκόπλακες με 200.000 δεν είναι περίεργο το οτι θέλουν άλλαγμα, μάρκες έχει διάφορες καλύτερα πάνε σε ενα μαγαζί με ανταλλακτικά και πάρε της εσυ για να ξέρεις τι βάζεις. Τι αμάξι είναι; Με εχεις τρομάξει τωρα με αυτο που ειπες οτι μπορει να πάρει φωτιά. Το χρειάζομαι σημερα. Την δευτερα θα του το πάω. Η αλήθεια ςιναι οτι το αυτοκ ηταν άψογο μεχρι που έγιναν οι εξής κινήσεις....πριν τα Χριστούγεννα μου άλλαξε δισκο πλατό...μετα απο αυτο δεν έμπαινε η πρώτη κ η δευτερα οταν το αμαξι ηταν εν κίνηση..μου ειπε θελω σαζμαν..δεν το πίστεψα οτι εγινε τυχαία μετα την αλλαγή δισκο πλατό...του ειπα να το ψάξει καλύτερα γιατι αφενός εγω δεν αλλάζω σαζμαν κ αφετέρου δεν θα με ξαναδει..(τον ξερω 10 χρόνια κ του εχω παει πολυ κοσμο) μετα το ψάχνει λοιπόν κ μου ειπε βρηκα την βλάβη...είχε σπάσει ενα χωνί οπως μου το ειπε που ανήκει στα περιφερειακά του σαζμαν...εμενα μου έμοιαζε με ρουλεμάν..κ αφου λοιπόν όντως το έφτανε αυτο κ τωρα οι ταχύτητες μπαίνουν μια χαρα εχω το θέμα με την διαρροή..του το ειπα προφορικά κ του έδειξα κ την φωτο κ μου ειπε παντα είχε μια μικρή διαρροή....ηξερα πως καίει λάδια λόγω παλαιότητας...Αλλα Οχι τέτοιο λάδι..κάτασπρο κ σε τετοια ποσότητα ποτε δεν χω δει. Ειναι ενα polo του 99 9 ώρες πριν, panoskatos είπε - Ωραία δεν έχεις βρει απο κάτω. - Σε πιστεύω για να το λες οτι είσαι καλή οδηγός ( δεν γέλασα οταν το διάβασα , αλήθεια.... ..... γέλασα οταν διάβασα να μην κρυφογελάω !) Οχι αυτο δεν είναι δάκρυσμα στην φωτογραφία, είναι αρκετή ποσότητα .Σκούπισε το (μαλλον το εχεις κάνει ) αν δεις και αυριο κάτι τέτοιο μην κινήσεις το αυτοκίνητο και πάρε την οδική να σου το πάνε στο συνεργείο σου.Τσιμούχες να ξέρεις αλλάζονται χωρίς κατέβασμα σασμάν, αν είναι φλάτζα όμως πρέπει να κατέβει το σασμάν. Ετσι οπως τα λες μου βγάζεις οτι το έχεις καιρό , δεν έχεις αλλάξει ώς τώρα δισκόπλακες άρα ο μηχανικός σου θεωρούμε οτι λεει αλήθεια.Τα χιλιόμετρα είναι νορμάλ, αλλά εδω υπάρχει ενα φάουλ , απο την στιγμη που είδε οτι θέλουν αλλαγή οι δίσκοι δεν έπρεπε να σου αλλάξει τακάκια γιατί τώρα που θα χρειαστείς νεους δισκους θα πρέπει να αλλάξεις πάλι τακάκια ! Αυτο να του το πεις, μην σε περάσει και για καμία άσχετη. Να μην έσφιξε τις βίδες εκει που σκάλιζε δεν παίζει? Βεβαια ξεχασα να πω πως οταν του έδειξα την φωτο ειπε αμεσως κοιτά να σταματήσει τελειως η διαρροή δεν γίνεται να την κανω ομως να σταματήσει σε βαθμό σταγόνας ναι..εκει με παραξευνεσε αρκετα....άρα ξέρει την βλάβη? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Ορθογραφία
panoskatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα, Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις σήμερα το αυτοκίνητο. Καλύτερα να χάνει λάδι τρόπος του λέγειν παρά βαλβολινες. Γι αυτό σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα αν δεις πάλι να βγάζει να μην το κινήσεις .Πάρε ένα ταξί ή αν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο να σου κάνει την χάρη ή να σε πάει ή να δανειστείς το αυτοκίνητο του. Από αυτά που διαβάζω πιο πολύ φοβάμαι Λένα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται παρά ότι ξέρει συν ότι είναι ανεύθυνος. Δεν μπορεί να σου δίνει αυτοκίνητο μετά από αλλαγή δίσκο πλατό και να μην κουμπώνουν οι ταχύτητες, δεν το δοκίμασε δλδ? Όπου βάζει χέρι έχεις διαρροές! Έλεος. Κοίτα πως θα γίνει να σου το φτιάξει χωρίς να του δώσεις και άλλα χρήματα και άλλαξε μηχανικό κοπέλα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα